Срећан 5. октобар дан кад је стигла слобода, демократија и просперитет у Србију

Српска октобарска револуција - 5. октобар?

• Ukupno glasova
    47
  • Anketa je zatvorena .

Tas na vagi

Početnik
Banovan
Poruka
42
Сетите се да су код Cлобе плате биле неких 50-60 немачких марака у октобру 2000.
Сетите се да нисмо могли да идемо без виза у иностранство.
Сетите се да се држава звала неким чудним именом, а сад нам се држава зове Србија.
Направљен је мост на Ади и торањ на Авали.
Ускоро улазимо у ЕУ и НАТО.
Данас сви плешите, скачите од среће, немамо више ни проблема са Хагом, а и са Косовом је све мање проблема.

Poslednja izmena od moderatora:
Сетите се да су код Злобе плате биле неких 50-60 немачких марака у октобру 2000.
Сетите се да се држава звала неким чудним именом, а сад нам се држава зове Србија.
Данас сви плешите, скачите од среће, немамо више ни проблема са Хагом, а и са Косовом је све мање проблема.

У томе име мало весеља:

Сетите се да су код Cлобе плате биле неких 50-60 немачких марака у октобру 2000.

SETI SE TI...ŠTA SI BIO ...PRE NEGO SI POSTAO...POČETNIK...:think:

Takav dan tesko da ce se ponoviti. Srbijo, secaj se ovog dana i dovedi stvar do kraja ali ne sa Djindjicem ni Milosevicem na celu!

20137_milosevic-blic-emil-conkic_orig.jpg

1. Код Слобе су плате биле мале али и цене мале...човек је могао нешто да мути да се снађе некако да преживи (логично јер су били ратови и санкције)....Доласком Ђинђића ове послове су преузели његови другари... Не треба забораити та је код тог "Злобе" здравствена заштита била бесплатна а образовање далеко јефтинији и квалитетније
2. Ко **** иностранство... Шта имао од тога што ћемо отићи тамо о оставити паре...Има и у Србији доста тога да се види...
3. Сећам се да нам је земља била већа и да нисмо морали да идемо на море у иностранство

1. Код Слобе су плате биле мале али и цене мале...човек је могао нешто да мути да се снађе некако да преживи (логично јер су били ратови и санкције)....Доласком Ђинђића ове послове су преузели његови другари... Не треба забораити та је код тог "Злобе" здравствена заштита била бесплатна а образовање далеко јефтинији и квалитетније
2. Ко **** иностранство... Шта имао од тога што ћемо отићи тамо о оставити паре...Има и у Србији доста тога да се види...
3. Сећам се да нам је земља била већа и да нисмо морали да идемо на море у иностранство

1) Nije u redu jer je Slobino vreme pogodovalo ( i razvilo) svercerski duh ovog naroda koga do dan danas ne moze da se otarasi. Sposobnim i snalazljivim proglasavaju se jos uvek oni najgori.

3) Meni je drago sto vise nismo sa Crnom Gorom, njihovo je more svima izaslo na nos, a usluga losa, sta ce nam ti neradnici na celu svakog preduzeca?

1) Nije u redu jer je Slobino vreme pogodovalo ( i razvilo) svercerski duh ovog naroda koga do dan danas ne moze da se otarasi. Sposobnim i snalazljivim proglasavaju se jos uvek oni najgori.

3) Meni je drago sto vise nismo sa Crnom Gorom, njihovo je more svima izaslo na nos, a usluga losa, sta ce nam ti neradnici na celu svakog preduzeca?

1) То се није могло избећи људи су нечим морали да се баве... Данас у готово да нема шверцера то што има то је ситно све је преузела права мафија иза које стоји држава... (Питам се одакле Чеди кућа са лифтом и то на Дедињу ? :) )
2) Мени од црногорског мора нема лепшег и никада нисам имао проблема и ЦГ чак нисам имао прилику да упознам ту "црногорску лењост" у ЦГ (овде у Србији сам је упознао :) )... За разлику од пријатеља и рођака који су често имали проблема у Грчкој, Италији а поготово у Хрватској... ја у ЦГ никаквих нисам имао...

2) Мени од црногорског мора нема лепшег и никада нисам имао проблема и ЦГ чак нисам имао прилику да упознам ту "црногорску лењост" у ЦГ (овде у Србији сам је упознао :) )... За разлику од пријатеља и рођака који су често имали проблема у Грчкој, Италији а поготово у Хрватској... ја у ЦГ никаквих нисам имао...
Ма на мору у Ц Гори је једини проблем што услуга ништа не вреди у односу на цену. Скупо, а на јако ниском нивоу.

1) То се није могло избећи људи су нечим морали да се баве... Данас у готово да нема шверцера то што има то је ситно све је преузела права мафија иза које стоји држава... (Питам се одакле Чеди кућа са лифтом и то на Дедињу ? :) )

1) Morali su necim da se bave, ali neki su iz uzivanja i do dan danas ostali sverceri i jos govore kako su sposobni.

2) Ja nisam imala problema takodje jer imam neku rodbinu tamo (ne poreklo), ali kad se setim samo njihovih direktora i najezde crnogorskih studenata ovde,i te ijekavice sa naglaskom i to bas kod onih koji su na "pozicijama" od direktora do predsednika studentske organizacije, a studiraju po 10 godina, da mi je nekako milo sto cak i Milo postoji, a kamoli Djindjic u cijem je dogovoru i razbijena drzava.

Ali svakako usluga na moru bila je 0+, eto.

Ха...ха...ха..... сад шверцери имају монопол. Ови су рекли - није то за сваког - само за одабране - и још их закон и полиција штити.

Кад се добро организујеш све можеш - па да те и народ још подржава.

Ха...ха...ха..... сад шверцери имају монопол. Ови су рекли - није то за сваког - само за одабране - и још их закон и полиција штити.

Кад се добро организујеш све можеш - па да те и народ још подржава.

Ne sporim da je mozda tako danas, ali ono je bio pocetak, "uproscavanje" naroda i podsticaj da takvi izadju na povrsinu.

Ne sporim da je mozda tako danas, ali ono je bio pocetak, "uproscavanje" naroda i podsticaj da takvi izadju na povrsinu.

Нема везе. Онда је држава била јача него данас. Данас је потпуно узурпирана. Држава има своја обележја и ствари су видљиве.

Највжније три ствари у држави су председник, министар финансија и одбране...(Председник има децу која нису Срби - да тако нешто изјави Американац или Енглез не би био на власти)...Држава Србија је у свом првом потезу предала банке странцима (што значи и платни промет, текуће рачуне и уштеђевине грађана - такве ствари раде само богаљи а не државе). Министар одбране је НАТО пудлица итд....

Сваки паметнији политичар види у Србији да нема сврхе водити полтику - зато сви краду. То је Гордијев чвор.

Back