Sreća

Koje "stalno iskače"? Bitte primer "iskakanja" :kez:
Kojih godina? Da sam stariji ili mlađi, bilo bi u redu da "iskačem"?
Po nemačkom zakonu, mešanje šefa u privatni život zaposlenih je vrlo grub prekršaj zbog kog treba poslodavac + dotični šef debeelo da plate - na sudu.
Po moralnom zakonu, mešanje u privatni život drugih ljudi je, u najblažu ruku, nepristojno
Dakle, radovanje tuđoj sreći treba da bude radovanje svakoj tuđoj sreći, pa čak i ako nama ta sreća zbog raznoraznih razloga može da smeta.
Da bi mogli drugima da sudimo, moramo prvo da vidimo da li smo dostojni da budemo sudije. Zato mi je zasmetalo što si baš ti otvorila baš ovu temu.

Po nemackom zakonu ja kao sef imam pravo da biram radnike ako vidim da je sabotaža krenula imam pravo i na fristlose Kündigung

Da su recimo radili kod caritasa ili diakonie kao preljubnici takodje moraju da idu

Pojma nemaš ali se guraš

Срећа је тренутно стање,не може бити увек.Тако да ,ако је неко срећан тренутно,не знам да ли бих ја могао осетити ту исту срећу.Могу је подржати,али да ли је осетити као та особа.

Срећа је тренутно стање,не може бити увек.Тако да ,ако је неко срећан тренутно,не знам да ли бих ја могао осетити ту исту срећу.Могу је подржати,али да ли је осетити као та особа.
Sreca ti je bato u romantici, malo alkohola torbanje i zanimljive zene, sve ostalo je varka

Kitobol je najjaca stvar u zivotu, ono od malih nogu si odgovaran pa te naguze jer znaju da si odgovoran, pa po sistemu e ova budala ce odraditi, tako da kitobol spasava dusu od pakla. Sve umereno.

Po nemackom zakonu ja kao sef imam pravo da biram radnike ako vidim da je sabotaža krenula imam pravo i na fristlose Kündigung

Da su recimo radili kod caritasa ili diakonie kao preljubnici takodje moraju da idu

Pojma nemaš ali se guraš
Tu "sabotažu" treba prvo da obrazložiš i dokažeš. Ako ne možeš da dokažeš da si ih uhvatila na delu za vreme radnog vremena, na radnom mestu, onda im se mešaš u privatni život.
Raspitaj se ti da li bi, u slučaju da te neko od njih dvoje tuži zbog diskriminacije na poslu na osnovu privatnog sexualnog života, odgovarala prekršajno, ili možda čak i krivično. I ne zaboravi da poslodavac ima pravo da da fristlose Kundigung radniku koji po bilo kom osnovu sprovodi diskriminaciju prema drugim radnicima. Ako ne koristi to pravo, onda postaje saučesnik, a to košta. Pustili bi te niz vodu iste sekunde..
Pitaj tvog nadležnog u Betriebsrat ili Personalrat, šta bi bilo ako bi te neko od njih dvoje tužio. I ne zaboravi da oni oboje imaju još par godina vremena za tužbu, ukoliko nekom dune, pa se zainati. Ili ako mu/joj zafali novca

Tu "sabotažu" treba prvo da obrazložiš i dokažeš. Ako ne možeš da dokažeš da si ih uhvatila na delu za vreme radnog vremena, na radnom mestu, onda im se mešaš u privatni život.
Raspitaj se ti da li bi, u slučaju da te neko od njih dvoje tuži zbog diskriminacije na poslu na osnovu privatnog sexualnog života, odgovarala prekršajno, ili možda čak i krivično. I ne zaboravi da poslodavac ima pravo da da fristlose Kundigung radniku koji po bilo kom osnovu sprovodi diskriminaciju prema drugim radnicima. Ako ne koristi to pravo, onda postaje saučesnik, a to košta. Pustili bi te niz vodu iste sekunde..
Pitaj tvog nadležnog u Betriebsrat ili Personalrat, šta bi bilo ako bi te neko od njih dvoje tužio. I ne zaboravi da oni oboje imaju još par godina vremena za tužbu, ukoliko nekom dune, pa se zainati. Ili ako mu/joj zafali novca

Nemoj ti mene učiti
Sabotaža je nachweisbar , Mitarbeitergespräch mit Protokoll und Unterschriften sind gelaufen ,
Es bedarf einer detaillierten Abmahnung der nächste Schritt ist die Kündigung !

Ein Betriebsrat kann unter bestimmten Voraussetzungen gegründet werden allerdings nicht in Kleinbetrieben !

I nemoj me više nervirati sa tom pričom

Em sam u Arbeitgeberverband i Berufsverbandu

Nemoj ti mene učiti
Sabotaža je nachweisbar , Mitarbeitergespräch mit Protokoll und Unterschriften sind gelaufen ,
Es bedarf einer detaillierten Abmahnung der nächste Schritt ist die Kündigung !

Ein Betriebsrat kann unter bestimmten Voraussetzungen gegründet werden allerdings nicht in Kleinbetrieben !

I nemoj me više nervirati sa tom pričom

Em sam u Arbeitgeberverband i Berufsverbandu
Super, sve je to lepo što si napisala. Samo, ako te tuže, ne bih ti bio u koži.
Sreća tvoja pa Nemci ne čitaju ovaj forum i šta si sve pisala kad su se tek bili smuvali.
Znaš za onaj slučaj gde je čovek slomio ruku provalniku koji mu je provalio u kuću?
Provalnik ga je dobio na sudu za nanošenje teških telesnih povreda, morao je da plati deebeelu odštetu.

Super, sve je to lepo što si napisala. Samo, ako te tuže, ne bih ti bio u koži.
Sreća tvoja pa Nemci ne čitaju ovaj forum i šta si sve pisala kad su se tek bili smuvali.
Znaš za onaj slučaj gde je čovek slomio ruku provalniku koji mu je provalio u kuću?
Provalnik ga je dobio na sudu za nanošenje teških telesnih povreda, morao je da plati deebeelu odštetu.

Slušaj arbeitgeber se ne boje tužbe , vjeruj
Postoji dokumentacija sve u arhivi

Arbeitgeber se ne boji, on će da svali sve na neposrednog rukovodioca kad postane čupavo.
Uvek je neposredni rukovodioc žrtveni jarac koji će biti pušten niz vodu.
Ko beše neposredni rukovodilac, koji je celu priču inicirao?

Ja sam arbeitgeber

🤷🏻‍♀️

Za mene je ta priča završena

I ne kapiram koji ti je fazon da izvlačiš uvijek tu priču

Stvarno bezveze

Back