gost 197611
Aktivan član
- Poruka
- 1.180
Da li ste srecni? Zbog cega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li sam sretan ? Kada ? Nisam sreo u zivotu covjeka koji je stalno sretan ili nesretan .Da li ste srecni? Zbog cega?
Da li ste srecni? Zbog cega?
Trenutno jesam. Imam slobodan dan, neočekivano, pijuckam još uvek prvu jutarnju kafu uz forumašenje koje obožavam, prethodna 2-3 dana se izdešavalo svašta nešto pozitivno što mi je pružilo trenutke velikog zadovoljstva, tako da je sve ove nesreće bar za sada potisnulo.Da li ste srecni? Zbog cega?
Svakako najbitnije od svega.Bitno je da ono zbog čega sam sretan nadvlada ono što me čeni nesretnim.
Problem je sto ljudi ne znaju sta je sreca....
SRECA je odsustvo bola.
SRECA je stanje Uma.![]()
Ja mislim da je sreca izbor. Ako cekamo ceo zivot da se sve kockice poklope, da nam sve bude potaman, da nemamo brige ni problema...nikada necemo biti srecni i uvek ce nam nesto faliti. Nije sreca odsustvo bola, vec znati biti srecan uprkos bolu.
Po meni, biti srecan je stvar odluke i licnog izbora
Da li sam sretan ? Kada ? Nisam sreo u zivotu covjeka koji je stalno sretan ili nesretan .
Ti trenuci srece , ravnodusnosti ili nesretnosti se stalno smjenjuju i vise ovise o psiholoskom
sklopu osobe nego o objektivnim razlozima za osjecaj srece ili nesrece .Vidjao sam bogate i lijepe
koji su se osjecali nesretnima i i fizicki hendikepirane koji su bili cesto nasmijani .
Problem je sto ljudi ne znaju sta je sreca....
SRECA je odsustvo bola.
SRECA je stanje Uma.![]()
Ponekad, na tren, da.Da li ste srecni? Zbog cega?
Poželim često da izumim neku lepu mrežastu hvataljku, kao onu za leptire, pa da uhvatim tu trenutnu sreću i stavim je u staklenu teglu, onu za pekmez.
Ipak, koliko god mreža bila lepa i prozračna, leptir u staklenoj tegli samrtno je tužan.... pa odustajem.