Verwest :)
Veoma poznat
- Poruka
- 12.229
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh ma jeste... Nego sada sam u depresiji sto takvo mesto ne postoji... Smrc!![]()
postoji postoji
zove se srbija.
more bre šta prosečan srpski tinejdžer proživo do svoje 20e godine za amerikance je naučna fantastika.
sreca je da cujem da mi se neki neprijatelj udavio ili ga zgazio kamion,a takodje i kad polozim ispit i tomu slicno...
malo sintetike *****nja i filozofije
šta je za vas onako, real, pojam životne sreće i ispunjenja, tj. šta mislit da bi do toga doveli
bez trulih fraza, nego ono konkretizacija, kakav život, posao, mesto življenja, način istog, globalna slika neka
i šta radiite da tu sliku nacrtate? i imate li uopšte muda za ostavrenej toga ili idete linijom manjeg otpota?
![]()
malo sintetike *****nja i filozofije
šta je za vas onako, real, pojam životne sreće i ispunjenja, tj. šta mislit da bi do toga doveli
bez trulih fraza, nego ono konkretizacija, kakav život, posao, mesto življenja, način istog, globalna slika neka
i šta radiite da tu sliku nacrtate? i imate li uopšte muda za ostavrenej toga ili idete linijom manjeg otpota?
![]()
Hm,ne mogu sad da kazem -e to i to bi me za 5 godinanacinilo srecnom,apsurdno je
I mislim da sreca ne treba da zavisi ni od okruzenja niti od bilo kojih slicnih faktora(naravno,ima i to udela),ali smatram da je neki potencijal,baza srece u stanju u kome si ti svestan toga kakav si kao osoba,kada sebe poznajes do najbeznacajnijeg detalja,i kada prihvatas svaki mali deo sebe.Dakle, samosvest,i kretanje ka apsolutnom duhu,i neprestana cirkluacija.
Ovo mozda spada u *****nje,bem li ga,ako jeste,izvinjavam se.
tema jeste i *****rska
ono kao to i jeste baza.... odvojiti se od mesta vremena i materije i bitu harmoničan u duhu svome
al kako kad ima milijardu stvari lepših od duha
ili se prosto obogatiti
Pa te stvari te nece uciniti srecnim,ako sluze samo da zamaskiraju przninu iznutra.
Pomoci ce u kratkim intervalima,kao maskiranje tuge cokoladom-dok je nivo secera podignut,nama je lepo,i naizgled,svi problemi su reseni,ali avaj.....
Isto tako,isto misljenje imam i o bogastvu,ali msm da je u neku ruku gore biti recimo tipican,prosecno materijalno obdaren()clan dustva,a depresivan,od onoga koji je prebogat i depresivan.
Razlog-imas cemu da se nadas.U toj mizernosti koju samo depresija moze da izazove,mastati o nekoj prlici,putovanju,predmetu koji trenuto sebi ne mozes da priustis,a za koji smatras da te moze naciniti srecnim(a naravno nece,sve je to plasticno),je svakako bolje od saznanja da ti je sve na ovom svetu pristupacno,a da si ti i dalje osecas kao prazna konzerva.
ovo ti je malo konfuzan post,ali probacu da odgovorim na onosto sam razumelau globalu ja verujem u to proživljavanje extazičnih momenata... neka duhovna ravnoteža isl... pa čemu to... ionako sve to ide pod zemlju i u bespuće i tu nemam dileme... a ta depresija bogataša... ma LOL da se izrazim na tinejdžerskom...
msm ono kontantno sam na nekom koncu da se otkaćčim načisto izbahatim maksimalno i skončam samozadovoljno... a plašim se šta ako skončam u ovoj mizeriji...
realno 90 psoto provodi zivot u nekom nadanju i iscekivanju cega vec... to mi je sve izgovor za sveopšti besmisao i prosečnost i jadnost...![]()
Generalno gledano,ljudski zivot i nema neki drugi smisao osim produzavanja vrste.pa čemu to... sve to ide pod zemlju i u bespuće i tu nemam dileme
Ovo mi je malo konfuzan deo,sa cini mi se semenima sarkazma,ispravi me ako gresim.a ta depresija bogataša... ma LOL da se izrazim na tinejdžerskom...
msm ono kontantno sam na nekom koncu da se otkaćčim načisto izbahatim maksimalno i skončam samozadovoljno... a plašim se šta ako skončam u ovoj mizeriji...![]()
To stoji,tesko je prevazici cinjenicu da je tvoja licna sreca nesto sto je apsolutno do tebe,lakse je oslanjati(i prebacivati krivicu) se na druge faktore.realno 90 psoto provodi zivot u nekom nadanju i iscekivanju cega vec... to mi je sve izgovor za sveopšti besmisao i prosečnost i jadnost... :dontunderstand