Sreca i tuga

Volim kada su mi deca sretna,volim njihove osmehe, punu kucu mladosti,muziku,trku,frku,glasan smeh... Uzivam....ali-to ali uvek postoji i postojace. Ne znam kako pomiriti i srecu i tugu...kako ih spojiti,ma kako uopste mogu i smem biti sretna kad sam tuzna, a jesam tuzna uvek.../ u sebi /a i sretna sam,evo ovo moje najmanje pile...ma slika ce vam reci sve...
Ovo je sreca...

A ovo...delic one tuge,neisprican bas kako treba...ali

Samo jedna rec, je bila dovoljna, da shvatim sta je u tvojim mislima..ali na klik…ona nestane zajedno sa osmehom….ka tvojim ocima i izgubi se u njihovim dubinama.Na trenutak si zazmurio…i uhvatio je za coskic...kao zvezdu padalicu…i…sjaj se njen ponovo pojavi, kao i osmeh na tvojim usnama, kao ljubav u tvojim recima…i tako…sve u krug, od mene ka tebi…od tebe ka meni..kruzi ono sto zaustaviti se ne moze…noseci sjajnu nit koja nas sve vise vezuje i spaja nase misli, nasu taznju, nase zelje. I tako…jedna rec pociva u nama…i uzvrpolji se ponekad…kazujuci sve sama..kazujuci se svima, a posebno onima sto ljubav poznaju…kao mi.

Iako sam daleko...jako sam ti blizu, blize...jos blize...ma kuckam u tvojim grudima...

I bas mi je tesko,bas bas tesko spojiti osmeh i zivot sa tugom ...nekada uspem, a nekada ne..samo se prepustim...eto!

Pa takav je život Tijara,suprotnosti se stalno prepliću ,to i daje dinamiku životu nekad ovakvu drugi put onakvu .Čaša meda i čaša žuči...pomešane ,najlakše se piju.:think:

Hvala vam dragi moji, eto tako mi se ponekad skupe ta casa meda i casa zuci sto Zxy kaze, i onda imam potrebu da to izbacim iz sebe, da duboko udahnem i krenem lagano opet napred. Hvala Loncar, hvala Ljiljo...dali ste mi vetar u ledja za lagani korak...ka sutra:hvala::hvala::zag:

sta da ti kazem, kad padnes ustani, kad ustanes pogledaj oko sebe i videces da imas razloga da se osmehnes i neka ti Bog da snagu za svako novo ustajanje.od mene ljudska podrska.

Back