SREBRNI ULETACH

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SrebrniUletach:
Pravicu se da ovo nisam video :) ja sam posten :)

Хммм. политичар да те подсетим.. да ли да ово пошаљем "Куриру"?

Da budem ovde moderator?
Danas, 12:16 #2 Alekasandar2 Registrovan korisnik

Učlanjen:: 25.01.2006.Lokacija: "Bird Of Pray"Poruke: 3.211 Re: Jel bi mogao ja... Јел би ја могао овде да продајем сладолед?
Danas, 12:18 #3 SrebrniUletach Registrovan korisnik

Učlanjen:: 25.02.2004.Lokacija: NeTPoruke: 232 Re: Jel bi mogao ja... Sto se mene tice samo napred
Имам франшизу...

Alekasandar2:
ХАХАХАХАХА!

Али рецимо ако Биља постане шеф скупштинског пододбора за набавке, Сребрни може да очекује лепу донацију за своју странку од моје фирме!
Sale, proglasavam te za najduhovitijeg ucesnika foruma
Lucidan si kao i taj sa tvog avatra:)

Lacibg:
АЦА2 - ал то ће брате да те кошта ... Ко акула је ... :D :D :D

Неће да га кошта ништа. ја сам обичан сладоледџија и немојте мене да мешате у криминалне работе :)

Иначе Биља има дивну Пи Ар агенцију! Ко створену за тебе. Рећићу јој да те позове кад буде дотерала поподне туру мог сладоледа до тебе (Камион ј епразан, наравно, али мора да има леп натпис моје фирма да људи не посумњају)

Alekasandar2:
Неће да га кошта ништа. ја сам обичан сладоледџија и немојте мене да мешате у криминалне работе :)

Иначе Биља има дивну Пи Ар агенцију! Ко створену за тебе. Рећићу јој да те позове кад буде дотерала поподне туру мог сладоледа до тебе (Камион ј епразан, наравно, али мора да има леп натпис моје фирма да људи не посумњају)
a108.gif

SrebrniUletach:
Il Ribolovacka revija il nista!

Дон Корелона, или папа, како га ја зовем, увек је говорио, "боље да те пљуну у Куриру, него да у Риболовачкој Ревији осванеш као `Локални пецарош упецао леш бившек председника` "

Боље Курир...

Alekasandar2:

Ajoj, idi na posao zakasnices:))))
A necu ni ja stici kud sam krenula, haha, sad mogu ja tebe malo da ucenjujem, je li :lol:

Alekasandar2:
Хвала!

Биљо, када одеш камионом до скупштине, Сребрни ће ти дати неку коверту. За твоју Пи Ар агенцију.
Pocrcnice Srebrni kad vidi s kim se u kolo uhvatio, dace on i vise koverata samo da se iz "kola" izvuce:))
Dobro, idemo na dva :lol:

srbija do grcke:
samo napred, svaki clan mora da prodje jednom ovo sto ti sad prolazis. to je neka vrsta katarze, ali cim to prodjes, veruj mi postaces najbolji prijatelj sa jominijem. :D

Ма јес брате, некада се бар знало, врхунас Катарзе био да три пута поновиш свету реч Дуд.
Него, симпа ми ово клађење а нико није дао временски рок. Мисс'им свако ће од нас бити банован пре или касније. Свако ко вреди...

Great Old One:
Ма јес брате, некада се бар знало, врхунас Катарзе био да три пута поновиш свету реч Дуд.
Него, симпа ми ово клађење а нико није дао временски рок. Мисс'им свако ће од нас бити банован пре или касније. Свако ко вреди...
Ja dosad nisam bila banovana, znaci da nishta ne vredim :shock:

Great Old One:
Мисс'им свако ће од нас бити банован пре или касније. Свако ко вреди...
Kakvo razmišljanje!?Zar oni koji nisu banovani ne vrede!?
Koliko sam ja primetio banuju se oni koji preteraju sa pljuvačinama po ...ali oni koji iznose argumentovano svoje stavove,zašto bi bili banovani,i zašto oni ne vrede.
Po tvom razmišljanju ja bih trebao da zamolim jominija da me banuje da bi vi videli da vredim.Idiotizam je blaga reč za takvo razmišljanje. ;-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back