Srdjan Stankovic MONSTRUM!!!

o bože ima li kraja ovakvim stvarima, hoće li im bre više neko stati na put, pa to je monstrum je sposoban da isto to uradi čoveku, detetu.. pa da li je moguće da niko ni na ovo neće reagovati?
tužno i žalosno u kavom društvu živimo u kakvoj zemlji....

Ne mogu da gledam snimak.Jasno mi je na osnovu vasih komentara o cemu se radi.:sad2:
Da je "dasa" stvarno dasa,ne bi sutirao malo neduzno macence,nego bi "dasa" jurio "mace " po gradu pa bi se necim drugim zanimao u zivotu.Ali posto "dasa" nije dasa ,videh na slici na snimku,niti ce ikada biti,resio je da svoje komplekse i frustracije leci sutirajuci malo mace,postavi snimak i zavara siroki auditorijum da je "dasa" ipak dasa.:udriglavu:Naravno,svega toga ne bi bilo da "dasa" nije u drustvu istovetnih "dasa" kao sto je on...:poludeo:
Da ne bih takvim glupacima sirila reklamu,nemam sta dalje da komentarisem.Samo cu reci da je u drzavi gde sam ja sada -zavrsio bi u zatvoru i plus imao debelu kaznu da plati.:rtfm:Dok se takav zakon u Srbiji konacno ne pocne da primenjuje,nazalost,imacemo jos ovakvih primera.Bas sam besna:kletva:

Steta sto nismo USA ili gde god se kaznjava to :confused:

Svojevremeno (krajem pedesetih) u SAD se za izvršavanje smrtnih kazni koristila i gasna komora... zvuči privlačno... :per:

gas-chamber.jpg

Back