zbiljaš
Ističe se
- Poruka
- 2.400
Srđan Škoro upozorava na delovanje lažne opozicije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi oni rade za Vučića i UDBU.Zato mi istinski opozicionari ne možemo da dođemo do izražaja.
Aktuelna vlast na čelu sa Vučićem ostaje još decenijama.А замисли шта те тек чека кад, ускоро, дође до промене власти.
Aktuelna vlast na čelu sa Vučićem ostaje još decenijama.
Aleksandar Vučić je sudbina Srbije.S tim se treba pomiriti.Oni koji se tom okolnošću ne pomire svoj život pretvaraju u pakao što nije dobro.Predsednik želi da svi građani pa i oni koji ga ne vole budu srećni.In Your dreams.
Srđan Škoro upozorava na delovanje lažne opozicije.
Pošto Đilas priča protiv Studentske liste i podržava Vučića realno je istraživanjem izmeriti koliko % bi dobila njihova koalicija
Ovde postavljam ANKETU jer me interesuje da vidim za koga bi vi glasali da su danas izbori, da li za Studentsku listu ili za udružene snage Vučića i Đilasa
Jer svi nešto mere Studentsku listu pa sa Vučićem posebno, ajd da vidimo neka se Vučić pojača i sa Đilasovim pristalicama
Izašlo je novo istraživanje sa pitanjem "kad bi danas bili izbori za koga bi glasali" o Anketi možete da čujete u ovom VIDEO-u
u vremenu 33:40 pa nadalje
Istraživanje kaže da bi za Studentsku listu glasalo 54%
Svi ostali 46% ( SNS, SSP, DSS, Kreni promeni, MI, SPS, PSG itd )
Pogledajte prilog 1794726
Ovo je fantastična vest, mada je moje mišljenje da će Studenti imati i više od ovoga
Koliko zadnjih godina pričate ovo i ćorak? Ali da ste izdržljivi, to priznajem.А замисли шта те тек чека кад, ускоро, дође до промене власти.
Vucica ce na smetliste da posalju oni koji su ga i doveli na vlast a ne neki zvekani od studenata.Pogledajte prilog 1796546 Pogledajte prilog 1796547 Pogledajte prilog 1796548
Na Forumu sam postavio Anketu rezultat je bio 86% za Studentsku listu, a za opoziciju i Vučića 14% forumaša glasalo
A ovo je pre neki dan izašlo u Srbiji istraživanje da su danas izbori za Studentsku listu bi glasalo 54%, a za Vučića i leva i desna opozicija svi oni ukupno 46%
Sa tim kada neko na Forum posatavi Anketu uvek Studenti dobiju 70% pa naviše
Pogledajte prilog 1796549
Tako da će Studenti na izborima da pošalju Vučića i lažnu levu i desnu opoziciju na smetlište istorije![]()
Za sada je samo izvor informacija koji je prilicno efektan, nisam proveravao da li je tacan, jer je mnogo nacrnjena od strane vlasti i njihovih medija..A ko je i sta je Marinika pa da daje saglasnost za bilo sta?
Zbuljaš, otkud to da ti citiraš Škora?Srđan Škoro upozorava na delovanje lažne opozicije.