D difrent from others... Veoma poznat Banovan Poruka 12.955 11.02.2020. u 18:26 - Srđan Đoković o odnosu publike prema Noletu #26 meni licno opasno ide na ..... sa tim sto glumi nekog pajaca Poslednja izmena od moderatora: 12.02.2020.
gost 401905 Elita Poruka 19.065 11.02.2020. u 18:39 - Srđan Đoković o odnosu publike prema Noletu #27 S1MCRO: Meni ne bi bio problem što me neko ne voli ali da mi onako zvižde i pljuju me, ne znam kako bih reagovao. Kliknite za proširenje... Izmedju ostalog, zato on zaradjuje milione. Publika nekog voli, nekog ne voli, ali placa u oba slucaja. Problem nastaje kad neko umisli da zasluzuje da ga publika voli, pa bude jos gore.
S1MCRO: Meni ne bi bio problem što me neko ne voli ali da mi onako zvižde i pljuju me, ne znam kako bih reagovao. Kliknite za proširenje... Izmedju ostalog, zato on zaradjuje milione. Publika nekog voli, nekog ne voli, ali placa u oba slucaja. Problem nastaje kad neko umisli da zasluzuje da ga publika voli, pa bude jos gore.
dlugomir stari roker Moderator Poruka 238.128 12.02.2020. u 00:30 - Srđan Đoković o odnosu publike prema Noletu #28 Slabo se sad ko seća da ni Šumahera nisu baš voleli, ali njegov broj šampionskih titula nije dostigao niko.
Slabo se sad ko seća da ni Šumahera nisu baš voleli, ali njegov broj šampionskih titula nije dostigao niko.