SRCE

Devojka pita svog decka:,, Da li si zaljubljen u mene?'' On odgovori:,, Ne''.Ona ga upita:,, Da li mislis da sam lepa?'' On odgovori:,,Ne.'' Ona ga opet pita:,,Da li sam u tvom srcu?'' On odgovori :,, Ne.'' Na kraju ga upita:,,Da te napustim da li bi plakao za mnom? '' On opet odgovori:,,Ne.'' Okrenula se veoma tuzna i odlucila da ode od njega. on je na to zagrli i rece joj,, Ja nisam zaljubljen u tebe - JA TE VOLIM! Ja mislim da nisi lepa - JA MISLIM DA SI PREKRASNA! Ti nisi u mom srcu - TI SI MOJE SRCE! Ja ne bih plakao kad bi me ostavila - UMRO BIH!!! Znali su se sest meseci pre nego sto su poceli da se zabavljaju,posvadjali su se ali su se pre te svadje zblizili jos vise. Jednog dana mu je reklada je bolesna- da ima bolest srca. U tom trenutku ju je zagrlio i poceo plakati. Ubrzo, kada je trebala ici na operaciju, kada je trebala sesti u avion, nije se ni pozdravio s njom. Kada je dosla oporavljena sa operacije, nije ga videla. Pitala je mamu gde je? A ona joj je odgovorila:,, Zar ne znas ko ti je dao SRCE?''..............:heart:

Kada sam procitala ovu pricu, cijeg autora ne znam, najezila sam se...jednostavno sam morala da je prenesem vama, koji je verovatno jos niste procitali (mozda neko jeste)...Mislim da upravo ona pokazuje koliko je ljubav veliko i plemenito osecanje...:heart::(:)

Moje osecanje,Gago,nakon ove price je istovetno tvome:zaista da se najezis!
Hvala za ovu savremenu bajku,danas sam bas nesto "tugaljiva" u osecanjima,
pa mi je ona legla kao melem na dusu..
Hvala ti,Gagili!

Gotovo na istu temu ali jos malo tuznije i sire snimljen je film ''Seven pounds'' pa vam ga toplo preporucujem, no pre gledanja spremite brdo maramica :)

U pravu si,Bracaco,film je jedno od remek dela novije kinematografije..Son Pen je briljantno tu ulogu izneo,
a bili su sjajni i Benisio del Toro i Naomi Vots.Originalan naziv jeste "Seven pounds",a kod nas je prikazan
pod nazivom(sledstveno "prevedenim"merama )kao"Dvadeset i jedan gram".
Ps.Ne smem da kazem..gledala sam ga tri puta..he,he,he..Inace,kriticari su mu dali najvisu ocenu za montazu,zbog isprepletenosti dogadjaja koji se desavaju u razlicitom vremenskom sledu.Ocenili su to kao "genijalno ispresecan tok filma".
Da se ovo ne shvati prepotentno,ali film jeste moj hobi,oblast koju dosta dobro poznajem..pa,eto..

Back