Hijenica
Početnik
- Poruka
- 13
Cao drustvo! Treba mi savet mudrih devojaka
Bila sam sa jednim deckom pre 2 godine. Posle njega sam imala samo jednu vezu koju sam okoncala pre mesec dana, a ovaj prvi je preslikan decko sa kojim sam pre mesec dana raskinula. Posle dugog razmisljanja sam zakljucila da sam ja ustvari sve vreme volela ovog od pre dve godine i da sam sve vreme trazila njega u ovoj drugoj vezi. Tj. shvatila sam da ga i dalje mnooogooo volim. Treba mi savet kako da ga vratim? Ja sam za te dve godine zivela u drugom gradu, ali sam se pre dve nedelje doselila opet u njegov grad. Nisam ga jos srela i nisam ga uopste videla od raskida. Sad mi treba neki idealan plan. Koliko god da lose zvuci, nisam po prirodi zla osoba, ali on ima neku devojku vec par meseci, znaju je moji ortaci koji su odavde, kazu da je devojka budala teska, ali da kao svaka ima to nesto da nekom pamet zavrti. Dakle ja bih da krenem u osvajanje tudje teritorije, jer imam neopisivu zelju da opet bude moj. Znam i svi koji znaju mene, a i njega kazu da nikad nikog necu voleti kao njega i da je to ocigledno, kao i za njega jer je on bio prema meni prepun paznje, i da je to bila veza koja se retko vidja. Bukvalno nam reci nisu bile potrebne, pogledima smo komunicirali. Dakle, neka mi daju neke ideje kako ga ponovo osvojiti jer to mora da bude dobro odradjeno. Samo bez osuda- molim vas. Razumece me oni koji su bili u slicnoj stuaciji. Dakle, devojke, a moze i neki decko ako ima dobru ideju- izjasnite se.... Nestrpljivo cekam vase ideje, pa da skujemo neki pakleni plan!