SRCE SE OGLASILO

Hijenica

Početnik
Poruka
13
Cao drustvo! Treba mi savet mudrih devojaka :evil: Bila sam sa jednim deckom pre 2 godine. Posle njega sam imala samo jednu vezu koju sam okoncala pre mesec dana, a ovaj prvi je preslikan decko sa kojim sam pre mesec dana raskinula. Posle dugog razmisljanja sam zakljucila da sam ja ustvari sve vreme volela ovog od pre dve godine i da sam sve vreme trazila njega u ovoj drugoj vezi. Tj. shvatila sam da ga i dalje mnooogooo volim. Treba mi savet kako da ga vratim? Ja sam za te dve godine zivela u drugom gradu, ali sam se pre dve nedelje doselila opet u njegov grad. Nisam ga jos srela i nisam ga uopste videla od raskida. Sad mi treba neki idealan plan. Koliko god da lose zvuci, nisam po prirodi zla osoba, ali on ima neku devojku vec par meseci, znaju je moji ortaci koji su odavde, kazu da je devojka budala teska, ali da kao svaka ima to nesto da nekom pamet zavrti. Dakle ja bih da krenem u osvajanje tudje teritorije, jer imam neopisivu zelju da opet bude moj. Znam i svi koji znaju mene, a i njega kazu da nikad nikog necu voleti kao njega i da je to ocigledno, kao i za njega jer je on bio prema meni prepun paznje, i da je to bila veza koja se retko vidja. Bukvalno nam reci nisu bile potrebne, pogledima smo komunicirali. Dakle, neka mi daju neke ideje kako ga ponovo osvojiti jer to mora da bude dobro odradjeno. Samo bez osuda- molim vas. Razumece me oni koji su bili u slicnoj stuaciji. Dakle, devojke, a moze i neki decko ako ima dobru ideju- izjasnite se.... Nestrpljivo cekam vase ideje, pa da skujemo neki pakleni plan! :zblesav:

Mozda zato sto si napisala ovo? To nije ljubav.

Dakle ja bih da krenem u osvajanje tudje teritorije, jer imam neopisivu zelju da opet bude moj. Nestrpljivo cekam vase ideje, pa da skujemo neki pakleni plan! :zblesav:

- - - - - - - - - -

potrazi nekog forumasa,
sa njima mozes da se rastanes i ponovo vratis:kafa:
daj neku sliku
pa neka se jave oni koji lice na njega...
sace zabce da ti odobri...da brze ide :andjeo:

:lol:

Cao drustvo! Treba mi savet mudrih devojaka :evil: Bila sam sa jednim deckom pre 2 godine. Posle njega sam imala samo jednu vezu koju sam okoncala pre mesec dana, a ovaj prvi je preslikan decko sa kojim sam pre mesec dana raskinula. Posle dugog razmisljanja sam zakljucila da sam ja ustvari sve vreme volela ovog od pre dve godine i da sam sve vreme trazila njega u ovoj drugoj vezi. Tj. shvatila sam da ga i dalje mnooogooo volim. Treba mi savet kako da ga vratim? Ja sam za te dve godine zivela u drugom gradu, ali sam se pre dve nedelje doselila opet u njegov grad. Nisam ga jos srela i nisam ga uopste videla od raskida. Sad mi treba neki idealan plan. Koliko god da lose zvuci, nisam po prirodi zla osoba, ali on ima neku devojku vec par meseci, znaju je moji ortaci koji su odavde, kazu da je devojka budala teska, ali da kao svaka ima to nesto da nekom pamet zavrti. Dakle ja bih da krenem u osvajanje tudje teritorije, jer imam neopisivu zelju da opet bude moj. Znam i svi koji znaju mene, a i njega kazu da nikad nikog necu voleti kao njega i da je to ocigledno, kao i za njega jer je on bio prema meni prepun paznje, i da je to bila veza koja se retko vidja. Bukvalno nam reci nisu bile potrebne, pogledima smo komunicirali. Dakle, neka mi daju neke ideje kako ga ponovo osvojiti jer to mora da bude dobro odradjeno. Samo bez osuda- molim vas. Razumece me oni koji su bili u slicnoj stuaciji. Dakle, devojke, a moze i neki decko ako ima dobru ideju- izjasnite se.... Nestrpljivo cekam vase ideje, pa da skujemo neki pakleni plan! :zblesav:

Tebi je najbolje za pocetak da prestanes jesti meso i nadjes istog takvog partnera jer su kvalitetniji.

Ja ne verujem da sam postavila pitanje i onda mi neko prica koga volim a koga ne. Eto dosadno mi je pa sam od 7 bivsih odabrala bas njega da ga cimam malo.... Pa valjda ja znam koga volim i sta osecam.

Bolje ikad nego nikad :)

Zasto se vredjate odmah? Zar ljudsko bice nema pravo da voli? Zasto bih se ja njemu poseravala u zivot ako hocu da pokusamo ponovo?

Ima pravo i da voli i da bude voljeno ali je tvoj pristup svemu tome pogresan.

Ako ga zaista volis pusti ga pokusa da bude srecan sa drugom, ako mu to propadne onda razmisljaj kako da ga vratis sebi.
Ovako ispadas sebicna i da ne zelis da bude srecan sa drugom vec samo tvoj, to nije ljubav.

mozda nije lose i da se ova tema prvo pricita

http://forum.krstarica.com/showthread.php/745555-Počnimo-ljubav-ispočetka?highlight=podgrejavanje

stari ljudi uvek kazu eh da mije tadasnja mladost i ova pamet

prvo moras znati sta zaista zelis i zasto to zelis, a onda, da sam ja na tvom mestu, ja bi mu direktno reko to sto si napisala

mozda nije lose i da se ova tema prvo pricita

http://forum.krstarica.com/showthread.php/745555-Počnimo-ljubav-ispočetka?highlight=podgrejavanje

stari ljudi uvek kazu eh da mije tadasnja mladost i ova pamet

prvo moras znati sta zaista zelis i zasto to zelis, a onda, da sam ja na tvom mestu, ja bi mu direktno reko to sto si napisala

Jel mi verujes da sam razmisljala o tome, ali toliko mi je glupo nekako samo da mi pridjem i kazem "hej sta radis, znas u vezi one nase veze od pre dve godine, aj je obnovimo!". a pridjem mu odjednom kao padobranac. Video me danas na raskrsnici u kolima i bio je blao recen shokiran jer te dve godine nisam bila u ovom gradu. Sad me odjednom i videla sam da je bio bas bas shokiran.
Daleko od toga da sam sebicna, samo sam shvatila da jos uvek osecam prema njemu veoma jaku privlacnost i znam da to nije ni sujeta ni opsesija- ja ga volim. Bila sam sa drugim posle njega al ne vredi kad sam u drugom trazila njega...

pa ako ovo nije trol tema..
1.zasto ste raskinuli?
2.ko je raskinuo?
3.kako on reaguje na tebe?
4.jesi sigurna da nisi malo idealizovala?
5.jel on srecan ili nesrecan sa njom...?
itd itd...
a drugo ako je nesrecan onda lepo se nadjes sa njim i izlozis mu sta mislis,msm mozes i da krenes sa kuckanjem preko fejsa da ispitas teritoriju dal se i dalje lozi na tebe..
ako se lozi i ako je nesrecan onda ga iscimaj(al budi sigirna da to hoces),a ako je srecan ne diraj...
inace mislim da si ga suvise idealizovala...

Ako ga stvarno volis, onda ga pusti da bude kao sto i jeste sa tom devojkom. ne mesaj se,jer ti je sad dunulo... to sto mnoge misle da je ljubav i voljenje nekoga,,,pa onda zele da ga otmu,,to je samo cista opsesija,,,,
ako ga volis zaista cisto , iskreno i pravo, pusti ga. Ako vam je sudjeno da budete opet zajedno, bicete kad bude slobodan i ako vam se putevi sretnu na prirodan i sponatan nacin,,bez ikakavih tvojih namestaljkih ...

Ja ne verujem da sam postavila pitanje i onda mi neko prica koga volim a koga ne. Eto dosadno mi je pa sam od 7 bivsih odabrala bas njega da ga cimam malo.... Pa valjda ja znam koga volim i sta osecam.
Ja ću ti odgovoriti sa muške tačke gledišta i mislim da može da ti bude od pomoći... zavisi, da li želiš da čuješ iskren muški odgovor ili nisi spremna za to.

To što ti njega voliš, ne garantuje da je obostrano, i verujem posle ovoliko vremena, i sa novom devojkom, i možda još par njih pre ove (jer prošlo je 2 godine), da ne verujem da je spreman da se vraća na nešto staro što nije uspelo. On dalje živi svoj život i vaša veza je bila samo prolazna stvar za njega, muškarci vole da idu dalje, nisu toliko sentimentalni, nisu toliko emotivni prema bivšim devojkama.
Eventualno bi možda moglo da ti uspe da ga obradiš za sex, ako je taj tip. Ali ne očekuj nešto više.

Npr.gledajući sebe i svoje okruženje, drugare, vidim da je pravilo da ne želimo da se vratimo ni jednoj bivšoj, naprotiv, to je nešto što nam je totalni turn-off i naročito posle 2 godine, kada je u novoj vezi.
Ne bih verovao 100% tvojim ortacima iz grada, mislim da oni tebi podilaze kada kažu da je devojka budala.
Jer on je sa njom nekoliko meseci u vezi, da je budala - ili bi je ostavio, ili mu odgovara to što je budala (ne razumem u kom smislu budala, jesu li ti to pojasnili, ne verujem da su bili tako šturi sa opisom te devojke).

U svakom slučaju mislim da je situacija beznadežna, i da ćeš samo izgubiti vreme.
But it's just me. :)

Ne bih ti preporucio potpuno otvaranje, bolje malo da taktiziras i pobudis mu paznju, ako mu tako s neba pa u rebra kazes da ga volis poremetices odnos snaga potpuno u njegovu korist a malo ko je imun da ne likuje i ne koristi nadmoc ako je zadobije u bilo kom odnosu.

pa ako ovo nije trol tema..
1.zasto ste raskinuli?
2.ko je raskinuo?
3.kako on reaguje na tebe?
4.jesi sigurna da nisi malo idealizovala?
5.jel on srecan ili nesrecan sa njom...?
itd itd...
a drugo ako je nesrecan onda lepo se nadjes sa njim i izlozis mu sta mislis,msm mozes i da krenes sa kuckanjem preko fejsa da ispitas teritoriju dal se i dalje lozi na tebe..
ako se lozi i ako je nesrecan onda ga iscimaj(al budi sigirna da to hoces),a ako je srecan ne diraj...
inace mislim da si ga suvise idealizovala...

E ovako, drago mi je da neko napise nesto normalno. Rakinuli smo pre 2 godine, jer su se njegovi mnogo mesali u nasu vezu, oni su sve odredjivali i mislili su da mogu da nam 100% kontrolisu zivote. On je tad materijalno i finansijski zavisio od njih i prosto je pritisak bio preveliki. I onda smo poceli da se previse svadjamo.I onda je puklo- on je presekao. I ja sam onda otisla iz grada. 2 godine nismo imali kontakt.
Ne znam da li je srecan i kako reaguje na mene, ali kazem da danas kad me je video da je bio toliko pogubljen da mu je prilicno vremena trebalo da pokrene kola kad se upalilo zeleno na semaforu. I ja sam mislila da sam, sto je najgore svi su mislili, a onda je jednog dana meni upuceno pitanje da li sam primetila koliko sadasnji lici na bivseg i onda sam skontala da ja sve vreme bivseg trazim u sadasnjem. Isti su fizicki, ali nisu to ti zagrljaji i poljupci, to nije ta paznja, sadasnji mu nije ni do kolena po pitanju romantike, paznje i ponasanja u vezi. Ja bih da ga licno sretnem, tj da odem u kafic gde radi, ali ne znam kako da se ponasam ni sta da radim.

Npr.gledajući sebe i svoje okruženje, drugare, vidim da je pravilo da ne želimo da se vratimo ni jednoj bivšoj, naprotiv, to je nešto što nam je totalni turn-off i naročito posle 2 godine, kada je u novoj vezi.
Ne bih verovao 100% tvojim ortacima iz grada, mislim da oni tebi podilaze kada kažu da je devojka budala.
Jer on je sa njom nekoliko meseci u vezi, da je budala - ili bi je ostavio, ili mu odgovara to što je budala (ne razumem u kom smislu budala, jesu li ti to pojasnili, ne verujem da su bili tako šturi sa opisom te devojke).

[/QUOTE]

Kad moji ortaci kazu za devojku da je BUDALA to znaci da je tipa nimfo koji folira dobrotu i postenje. Ja mogu da zamislim koje se tu price prodaju jer imam druga Marka koji se zabavlja sa devojkom 2 godine i veruje da je nevina (ej devojka mu ne da 2 godine) a ja bila u diskoteci sa njenom sestrom kad se ta "fina i nevina" napila i kad ju je lik izbambusao u wc-u meni na oci. Znam da joj je sestra moja najbolja drugarica i da ju je posle ubila sve od batina :D Tako da zensko moze da glumi jako lepo :)

Ja ću ti odgovoriti sa muške tačke gledišta i mislim da može da ti bude od pomoći... zavisi, da li želiš da čuješ iskren muški odgovor ili nisi spremna za to.

To što ti njega voliš, ne garantuje da je obostrano, i verujem posle ovoliko vremena, i sa novom devojkom, i možda još par njih pre ove (jer prošlo je 2 godine), da ne verujem da je spreman da se vraća na nešto staro što nije uspelo. On dalje živi svoj život i vaša veza je bila samo prolazna stvar za njega, muškarci vole da idu dalje, nisu toliko sentimentalni, nisu toliko emotivni prema bivšim devojkama.
Eventualno bi možda moglo da ti uspe da ga obradiš za sex, ako je taj tip. Ali ne očekuj nešto više.

U svakom slučaju mislim da je situacija beznadežna, i da ćeš samo izgubiti vreme.
But it's just me. :)

auuu znas za koliko sam primera cula itd.da su patili likovi i zalili za onom sto im je izmakla....

Najbolje bi bilo kada bi uspela da se nadjete u istom drustvu,verujem da ce ti se javiti s'obzirom da ste nekada bili zajedno.
Ako on i dalje oseca nesto prema tebi,nemoj da brines sigurno ce to i da ti pokaze.Niste stranci.
Nemoj nista na silu da radis i da budes napadna.
Pusti neka malo vremena prodje,da budes sigurna u svoja osecanja a i da proveris njegova.
Ako je zaista srecan sa tom devojkom i ako je voli bolje nemoj da se mesas jer ces da ostanes povredjena.U svakom slucaju vredi pokusati.Sreecno

Kad moji ortaci kazu za devojku da je BUDALA to znaci da je tipa nimfo koji folira dobrotu i postenje. Ja mogu da zamislim koje se tu price prodaju jer imam druga Marka koji se zabavlja sa devojkom 2 godine i veruje da je nevina (ej devojka mu ne da 2 godine) a ja bila u diskoteci sa njenom sestrom kad se ta "fina i nevina" napila i kad ju je lik izbambusao u wc-u meni na oci. Znam da joj je sestra moja najbolja drugarica i da ju je posle ubila sve od batina :D Tako da zensko moze da glumi jako lepo :)[/QUOTE]

cuj devojko,,, ovde ti mnogi pisu pametne stvari koje ti ne vidis... kao prvo ne nazivaj nikoga Budalom, kao dr, mozda ne folira dobrotu i postenje vec takva jeste. A vidis po sebi tebi je nenormalno d amu devojka 2 god, ne da???? Hellooo tvoj sistem vrednosti je definitivno poremecen,,,, cim pitas ovako nesto, pricas na nacin koji pricas,,pod hitno hospitalizacija tvoje duse, uma, emocija,,sta god....

Back