Srce lazljivo

Ma meni se svidja ova teorija sa luchenjem nekih supstanci na naredbu mozga.
Samo sad se postavlja pitanje, a shta podstiche mozak da prouzrokuje luchenje tih substanci? A? Prc!

Nego sad neshto razmishljam...na taj nachin mozesh da ubjesh choveka i da opljachkash banku a na sudu da se branish sa "luchenje odredjenih supstanci koje negativno utichu na ponashanje lica".

mene zaninma ovo:

neko vam slozi neku pricu i kad vam prica sve zvuci logicno i cak od vas napravi budalu kad pokusate da se bunite. problem je sto ne umete tacno da definisete sta nije u redu i onda se bunite ko malo dete )ili malo dete zna tacno sta mu smeta??( i onda neko kaze - eto vidis da ni ne znas sta ti smeta, to je jer si takva takva i takva

i sta onda. zasto me to uopste zanima. mana je sto zapostavljam sopstvenu zlobu

to je vec Matrix :D

izlaz je da poludis i ubedis sebe da mozes da letis :mrgreen:

Kazu da srce ne laze nikad. Ja kazem da laze.
Srce je kreator iluzija i ako uspe od iluzija da kreira stvarnost, znaci da od lazi stvara istinu. Srce je kockar. Citav njegov ulog moze biti sasvim izgubljen, ali i umnogostrucen. Ako dobije, stvorena je istina od lazi. Ako izgubi, srce ostaje lazov.
U stvari, ako je od lazi nacinjena greska, to nije zapravo laz, nego istina zato sto pocinjena laz je laz koja nam pomaze da shvatimo istinu.

I onda se postavlja pitanje, zasto se ljudi groze lazi?

ne slazem se stobom a previse sam umorna da obrazlozim zasto

Srce je kreator iluzija i ako uspe od iluzija da kreira stvarnost, znaci da od lazi stvara istinu. Srce je kockar. Citav njegov ulog moze biti sasvim izgubljen, ali i umnogostrucen. Ako dobije, stvorena je istina od lazi. Ako izgubi, srce ostaje lazov.
U stvari, ako je od lazi nacinjena greska, to nije zapravo laz, nego istina zato sto pocinjena laz je laz koja nam pomaze da shvatimo istinu.

srce laze i kreira iluzije...pumpa krv i onda se i lazi sire po celom telu...nikada ne treba verovati srcu, samo cinjenicama i zdravom razumu...bar kada su ozbiljne stvari i situacije u pitanju...a za ostalo-opusteno...zivot je kratak da bismo stalno bili istinoljubivi:think:

ovde dolazimo do oksimorona - kad srce laze to je iskrena laz! Ili mozda gresim?

Back