SRCE JAKO JE

f0e7f23f5449448a67f7edd9c4069c2f.jpg

Nisi moja a ni njegova
Ko selica krila umorna
Strah te mraza, studen, snijegova
Jug te zove, sjever ne pušta
Hoće srce protiv sudbine
Kaplja sreće, more nevolje
Al samo željom protiv istine
Strah me ne ide nikad na bolje

Srce jako je zato reci volim te
Izdržat će ako kažeš da me ne voliš
Srce jako je samo kad si kraj mene
A boji se, kad te nema, ti to ne vidiš

gagilička drž se girl! evo jedna priča mala, nadam se budeš hapi :lol:

"Kad bi Bav bacio oko na susedovu trešnju, značilo je da joj nema spasa. Ako je bacio oko na neku sestrinu stvar, događalo se isto. Kad je malo porastao, Bav je bacao oko na Mesec i druge stvari, ali Mesecu i drugim stvarima nije bilo od toga ništa. Kad je još malo porastao. Bav je bacio oko na susedovu Miru, ali ona nije htela ni pogledati Bavovo oko. Znala je Bavovo oko napamet i nije je zanimalo. Onda je Bav bacio oko na Mirinu stariju sestru, Mirjanu, jednom dok je šetala pločnikom s cvetom u ruci. Mirjana je nogom šutnula Bavovo oko tako žestoko da se otkotrljalo nakraj ulice. Možda bi Mirjana uzela oko, da ga Bav nije pre bacio na njezinu mlađu sestru. Zatim je Bav bacio oko na Mariju. Ali i Marija je već imala očiju punu pregršt, ne računajući one kod kuće po policama i bocama. I dalje je Bav igrao na slovo M. Milki je bacio oko za vrat. Maji u kosu. I ništa osim opasnosti. Nekoliko je puta Bav jedva spasao oko ispod stopala prolaznika. A jednom mu ga gotovo nije progutala neka guska. Bav odluči zaigrati na jeno drugo slovo, na G. I baci oko na jednu Gagili. Gagilička otprve uzme oko, sakrije ga u novčanik i nasmeje se Bavu. Bav je bio nekoliko dana bez oka i bilo mu je neobično. Kad je Bav postao svoj čovek, dao je Gagici i drugo oko. Tako više nije video ništa. Držao se za Gagilički za skute jer je ona posedovala njegov vid. Još i dan danas žive u zadovoljstvu. Gagili se smilovala Bavu i dala mu jedno svoje oko. Tako da i Bav nešto malo vidi."
Z. Balog

bud@;bt98425:
Uh, zbuni me ovom pesmom. Kudish nju shto nije ni yvoja ni njegova pa njega zzelish na kraju?
Samo mi se dopada pesma zbog par stihova...i muzike..;):bye::hvala:

Srce jako je zato reci volim te
Izdržat će ako kažeš da me ne voliš
Srce jako je samo kad si kraj mene
A boji se, kad te nema, ti to ne vidiš

Poslednja izmena:
joca frljoka;bt98423:
gagilička drž se girl! evo jedna priča mala, nadam se budeš hapi :lol:

"Kad bi Bav bacio oko na susedovu trešnju, značilo je da joj nema spasa. Ako je bacio oko na neku sestrinu stvar, događalo se isto. Kad je malo porastao, Bav je bacao oko na Mesec i druge stvari, ali Mesecu i drugim stvarima nije bilo od toga ništa. Kad je još malo porastao. Bav je bacio oko na susedovu Miru, ali ona nije htela ni pogledati Bavovo oko. Znala je Bavovo oko napamet i nije je zanimalo. Onda je Bav bacio oko na Mirinu stariju sestru, Mirjanu, jednom dok je šetala pločnikom s cvetom u ruci. Mirjana je nogom šutnula Bavovo oko tako žestoko da se otkotrljalo nakraj ulice. Možda bi Mirjana uzela oko, da ga Bav nije pre bacio na njezinu mlađu sestru. Zatim je Bav bacio oko na Mariju. Ali i Marija je već imala očiju punu pregršt, ne računajući one kod kuće po policama i bocama. I dalje je Bav igrao na slovo M. Milki je bacio oko za vrat. Maji u kosu. I ništa osim opasnosti. Nekoliko je puta Bav jedva spasao oko ispod stopala prolaznika. A jednom mu ga gotovo nije progutala neka guska. Bav odluči zaigrati na jeno drugo slovo, na G. I baci oko na jednu Gagili. Gagilička otprve uzme oko, sakrije ga u novčanik i nasmeje se Bavu. Bav je bio nekoliko dana bez oka i bilo mu je neobično. Kad je Bav postao svoj čovek, dao je Gagici i drugo oko. Tako više nije video ništa. Držao se za Gagilički za skute jer je ona posedovala njegov vid. Još i dan danas žive u zadovoljstvu. Gagili se smilovala Bavu i dala mu jedno svoje oko. Tako da i Bav nešto malo vidi."
Z. Balog
:D:DZanimljiva prica...veoma...;) samo, da li je Gagilicka tako mocna?:think::bye::bye::hvala::hvala:

Pozdrav veliki Gagili..:cmok2:
Jedna lepa pesma za Tebe

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart

Ne zalim ja za tobom...
zalim za uspomenama koje si mi dao...
za osmehom...dodirom...
tisinom punom zvuka, ali... punom topline...
Zalim jer...prokleti ne mogu...
zaboraviti ne znam i ne umem...
a voleti...vise i ne zelim...

zalim...al mi zao nije...
jer - najdragocenije ostaje...
ono ne ostavlja...ne boli i ne ranjava...
ne napusta na vrhuncu nemira...

Uspomena...
ne zalim sto je imam...tu...u sebi...
Zalim sto je samo
U s p o m e n a.

Back