Srce hoce ali cvrc

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.420
da ne kazem trt milojka..:)

Tema je o muskom libidu i mogla sam da je postavim na pdf Muskarci
ali sam se ipak odlucila za Ljis,jer ima veze sa ljubavlju i sexom..tako da:

Poznato je, jel te , da se muskarcima hoce uvek. ..ali

Kakav je osecaj kada nece da vam se digne ili se samo upolovaci,
i
zbog cega se to desava, kada se desi ? Sta je razlog, tj sta je to sto srecu kvari obostrano ?

To može da se desi samo kada ti partnerka ne odgovara, kada ti je dosadna i neinspirativna, ili kada ti je ona prva pomoć, naložen si toliko da ti se prazni, ali nema tu inspiracije za dva puta, tri, pet, deset...

Tu nije upitan libido, već inspiracija koja pokreće isti... Bar tako kod mene, ona koja zna kako će dobiti količine koje su garantovano dovoljne, ona koje ne zna kako će biti ispraćena kulturno.. :)

i
zbog cega se to desava, kada se desi ? Sta je razlog, tj sta je to sto srecu kvari obostrano ?

Nista sacekam da ponovo dobijem erekciju

Desava se kada je devojka nimfa :zper: mnogo X svrsis ili jednostavno nisi raspolozen :aha:

Zao nam je ali zene moraju razumeti da muskarcima mora pasti kad tad i erekcija ne traje vecno :mrgreen: :lol:

Ne postoji preparat koji moze drzati ceo dan penis UP :)

To može da se desi samo kada ti partnerka ne odgovara, kada ti je dosadna i neinspirativna, ili kada ti je ona prva pomoć, naložen si toliko da ti se prazni, ali nema tu inspiracije za dva puta, tri, pet, deset...

Tu nije upitan libido, već inspiracija koja pokreće isti... Bar tako kod mene, ona koja zna kako će dobiti količine koje su garantovano dovoljne, ona koje ne zna kako će biti ispraćena kulturno.. :)

Ма да, најбоље кривицу свалити на њу...

Што с емене тиче, за добру свињу нема лоших помија...

Ocekujem , zato sto to nije nista strasno i kada im se desi a desava im se..
zanima me samo koji su razlozi za tako nesto i zasto..jedino su Araon i George, posteno odgovorili
ova dvojica se zahebavaju i tese...z:mrgreen:

Kada dodje zaba i vidi odgovore i slogira se ima da brise sve redom z:mrgreen:

P.S.
1000 godina si na ovom forumu i jos nisi naucila da se forumasima to ne desava :rtfm:

Ма да, најбоље кривицу свалити на њу...

Што с емене тиче, за добру свињу нема лоших помија...

Druže, dnevno imam milion erekcija i na same misli, pošto sam u tim godinama valjda ili imam jak libido, ali ok... Sad ispade da sam ja seronja kome je lakše da sve "svali na nju" a ona sa tim nema veze..

- - - - - - - - - -

normalan odgovor bi bio ti si tako fenomenalna yebacica da se misko postideo sto ne moze da te zadovolji

Sad sam shvatio...

Ok, to se desi zato što ja zanemoćam u najboljim godinama za to... To je problem, bez pilule ne mogu ni da pišam uopšte.

i

Dovoljna je i pogrešna reč koja nema veze sa ljubavlju, sexom, strašću...

Obično kada ženska doživi orgazam i posle nezainteresovano nastalja zbog muškarca... :)

Back