Srbin rusku bogatašicu ugušio dok su vodili ljubav

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Очекивано глуп коментар од очекивано глупог хрвата...
Треба ли да ти се црта да циганин НЕ МОЖЕ БИТИ СРБИН?

Kako bolan ne moze?

Vidi cigana, a svi su ustvari Srbende. :mrgreen::mrgreen:

ljuba-alicic.gif

25650-221480.jpg

SABAN.jpg

8194929.jpg

Kako bolan ne moze?

Vidi cigana, a svi su ustvari Srbende. :mrgreen::mrgreen:

ljuba-alicic.gif

25650-221480.jpg

SABAN.jpg

8194929.jpg

Pa nemojte biti rasisti prema svojima. Zar niste uostalom i na ovom forumu pricali, da su vam i Cigani muslimani drazi, od Srba i drugih Slovena? Trebate napraviti inicijativu da i njih priklonite velikom bosnjackom narodu, kao sto ste to uradili sa muslimanima iz Raske, a sad pokusavate i sa Gorancima.

Poslednja izmena:
Pa nemoj te ste sad rasisti prema svojima. Zar niste uostalom i na ovom forumu pricali, da su vam i Cigani muslimani drazi, od Srba i drugih Slovena? Trebate napraviti inicijativu da i njih priklonite velikom bosnjackom narodu, kao sto ste to uradili sa muslimanima iz Raske, a sad pokusavate i sa Gorancima.

Svi ovi na slici su Srbi, idu u crkve, obiljezavaju slave, tako da ne mogu oni biti Bosnjaci nikako, a ponajmanje muslimani mogu biti. :)

Svi ovi na slici su Srbi, idu u crkve, obiljezavaju slave, tako da ne mogu oni biti Bosnjaci nikako, a ponajmanje muslimani mogu biti. :)

Pa imena i prezimena ovih Cigana, kao i vecine drugih, su muslimanska, sto govori kojoj veri barem formalno pripadaju. Sto se tice tih "srpskih" Cigana, to sto idu u crkvu i slave slavu, ne cini ih ni 1% manje Ciganima, a vise Srbima. Bar mi tako na njih gledamo. Sta oni misle je nebitno, mada mnogo njih voli da govori za sebe, da su Srbi, valjda kako bi pobegli od porekla. Nama je pravoslavni Mandov, srpskog imena i prezimena, samo Mandov i nista vise. Pravoslavni Palestinac je samo neki tamo Arapin i nista vise. I tako redom. Vi sa druge strane bi i divljaka iz Malija ili Nigera docekali kao brata, samo da je obrezan. :D

Pa imena i prezimena ovih Cigana, kao i vecine drugih, su muslimanska, sto govori kojoj veri barem formalno pripadaju. Sto se tice tih "srpskih" Cigana, to sto idu u crkvu i slave slavu, ne cini ih ni 1% manje Ciganima, a vise Srbima. Bar mi tako na njih gledamo. Sta oni misle je nebitno, mada mnogo njih voli da govori za sebe, da su Srbi, valjda kako bi pobegli od porekla. Nama je pravoslavni Mandov, srpskog imena i prezimena, samo Mandov i nista vise. Pravoslavni Palestinac je samo neki tamo Arapin i nista vise. I tako redom. Vi sa druge strane bi i divljaka iz Malija ili Nigera docekali kao brata, samo da je obrezan. :D

Zaboravio sam staviti jos nekoliko Srba romskog porijekla. :)

Tanja+Savic+tanja7.jpg

17958.jpg

70714_zabfarma-peja01_origh.jpg

Zaboravio sam staviti jos nekoliko Srba romskog porijekla. :)

Tanja+Savic+tanja7.jpg

17958.jpg

70714_zabfarma-peja01_origh.jpg

Ајде нам стави своју слику на форум овде па да упоредимо тебе и ове цигане?
Да се кладимо да имате најмање 60 или 70 посто сличности?
Јел смеш?

Back