Srbin pretučen u Splitu

Него, видесте ли ону спрдачину од Жељка Митровића - мазнули му јахту и одмах се сетио да бију наше туристе, музиканти не могу да држе свирке, неравноправна је трговинска размена...
Прави пример тајкунског патриотизма. ;)

Него, видесте ли ону спрдачину од Жељка Митровића - мазнули му јахту и одмах се сетио да бију наше туристе, музиканти не могу да држе свирке, неравноправна је трговинска размена...
Има и горе:
Хрватска је пријатељска земља-слина од преЦедника!

oh, drugar, divno, otkrio si novu kategoriju laznog patriotizma :)

zato sto je to nas covek koji se zeznuo
bergie, sto si promenio slicicu, em si me zbunio em nije finoo

Pa ni ono pre nije bilo fino, a nije ni predviđeno da bude fino.

Poznato je da samo skrndelji rabe lepe sličice na avatarima (vidi pod Sodža, Fata). Ovo je za ozbiljne ljude.

A taj naš čovek se nije zeznuo nego je odbio da se suoči sa stvarnošću i to po mnogo pitanja.

Da si mu pre polaska tamo rekao: ne idi tamo, odvaliće te od batina on bi ti odgovorio da si nacionalsta, seljačina, radikalčina, glupa srbenda, džiber, primitivac, glupak, da se njegova jetrva provela super prošle godine u Tučepima i tako to.

Zato će sada da se hrani na cevčicu do oktobra a u naredne dve godine da gustira samo supice. Što i nije loše za liniju...

Pa ni ono pre nije bilo fino, a nije ni predviđeno da bude fino.

Poznato je da samo skrndelji rabe lepe sličice na avatarima (vidi pod Sodža, Fata). Ovo je za ozbiljne ljude.

A taj naš čovek se nije zeznuo nego je odbio da se suoči sa stvarnošću i to po mnogo pitanja.

Da si mu pre polaska tamo rekao: ne idi tamo, odvaliće te od batina on bi ti odgovorio da si nacionalsta, seljačina, radikalčina, glupa srbenda, džiber, primitivac, glupak, da se njegova jetrva provela super prošle godine u Tučepima i tako to.

Zato će sada da se hrani na cevčicu do oktobra a u naredne dve godine da gustira samo supice. Što i nije loše za liniju...

drugar, ja jesam esteta i bavim se takvim poslom, ali nisam bas toliko povrsan da mi je samo lepota bitna.
eelem, taj drugar koji je otisao je prosto mlad i nerazuman, ali to nije razlog da mu upucujemo ovakve strasne reci, meni je njega zao svakako

eelem, taj drugar koji je otisao je prosto mlad i nerazuman, ali to nije razlog da mu upucujemo ovakve strasne reci, meni je njega zao svakako

Čovek koga pokosi auto na ulici, udari grom, povuče vir, uguši gas, polomi zelenaš, prebiju navijači jer je derpe može biti za žaljenje.

Ali Srbin koji ode u Hrvatsku na letovanje je za podhebavanje u najmanju ruku.

Nije u redu da se ide na letovanje u zemlju koja nam je toliko zla nanela. Nemam nimalo saosecanja za te ljude koji idu u hrvatsku. Smatram ih praznim glavama koji su spremni da pogaze sve principe zarad jednog tako banalnog zadovoljstva kao sto je letovanje.

Kad bolje razmislim ja ustvari mrzim sve ljude koji idu na letovanje bilo gde. To(letovanje) mi je uvek izgledalo kao zabava za snobove, kao zadovoljstvo potrosackog drustva.

Sto kazu na Vukajliji:
Potrošačko društvo
То су они јапији који раде у Делти Гениталијама осигураваћем друштву од 8 до 16 да би имали да пију капућино у Делта Ситију од 17 до 19 часова. И да купе нове ципеле. Једном месечно. И да оду на море. Једном годишње. Фенсери, једном речју

Uopste ne vidim svrhu przenja na suncu ceo celcati dan.
I tako, kada vidim neku devojku, a posebno zenu u godinama, koja se posle letovanja vratila sa mora pocrnela kao afrikanka, dodje mi da je tako slatko izlupetam na ulici.

Ako ne volim ljude koji idu na letovanje, mozete zamisliti koliko onda tek ne volim ljude koji idu na letovanje u Hrvatsku.

Nije u redu da se ide na letovanje u zemlju koja nam je toliko zla nanela. Nemam nimalo saosecanja za te ljude koji idu u hrvatsku. Smatram ih praznim glavama koji su spremni da pogaze sve principe zarad jednog tako banalnog zadovoljstva kao sto je letovanje.

Kad bolje razmislim ja ustvari mrzim sve ljude koji idu na letovanje bilo gde. To(letovanje) mi je uvek izgledalo kao zabava za snobove, kao zadovoljstvo potrosackog drustva.

Sto kazu na Vukajliji:

Uopste ne vidim svrhu przenja na suncu ceo celcati dan.
I tako, kada vidim neku devojku, a posebno zenu u godinama, koja se posle letovanja vratila sa mora pocrnela kao afrikanka, dodje mi da je tako slatko izlupetam na ulici.

Ako ne volim ljude koji idu na letovanje, mozete zamisliti koliko onda tek ne volim ljude koji idu na letovanje u Hrvatsku.

drugar, ti si malko lud jel da?

Pa u Splitu je i počeo rat sa onom čuvenom scenom kako čupaju onog jadnog makedonca iz tenka...Kanda su tamo baš oni najgori nacionalisti i srbomrzci.. :rtfm:

Split ti je go džudžan iz zalijeđa koji živi u stanu nekog Srbina kog je oterao motornom testerom i bombom.

U Srbiji ni po zaboravljenim zaseocima nećeš naći tako primitivan mentalitet kakav dominira Splitom...

Back