- Poruka
- 33.100
Strelo, to što ti pričaš nije u nikakvoj vezi s mojom izjavom koju si citirala. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма није могуће. Ти си видовит?!
Него, поента је да ли је принципијенло да Ферари излази у сусрет муштеријама и пушта их да испробавају
такав ауто, а сам си рекао да је то више болид, него обичан ауто, по друмовима, или трерба да постоји пробна
писта, за такве ствари, пошто је ипак огромна лова у питању?
А што се тиче незгода, па незгоде су имали готово сви профи возачи болида...
Strelo, to što ti pričaš nije u nikakvoj vezi s mojom izjavom koju si citirala.![]()
Kupac iz Srbije, koji je u Nemačku otputovao zbog kupovine najnovijeg modela ‘'ferarija", na probnoj vožnji je totalno slupao ekskluzivni model tog automobila, a ukupna šteta procenjuje se na oko 300.000 evra, preneli su juče nemački mediji.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...nji+slupao+„ferari'',+šteta+300.000+evra.html
koji li je ovo "bolid"![]()
Bravo,snajka.Dala si najbolji komentar.Hebes Ferari,ovo je auto.0:57
.R1 ne moze da mu pobegne.
О хвала.
Па ја готово увек дајем најбоље коментаре.
Shit happens... Шта оћете?Није га сигурно намерно слупао
, па да га овде разним епитетима часте слепци који су Ферари возили само у видео-играма...
![]()
Prema recima prodavca, Srbin (45) je njihova visegodisnja musterija i vlasnik Ferrarija, a i bivsi trkac sa puno pravog vozacko-sportskog iskustva. Takodje prodavac tvrdi da za uzrok nesrece ne smatra neprilagodjenu brzinu ili neki nesavestan manevar, nego vodu na kolovzu.
Tako da ono, ako Nemac nema nameru da nas optuzuje, ne moramo ni mi sami sebe. Shit happens.
Mada ok, slazem se, da mi prica malo deluje nerealno, u fazonu koji to mi motosport imamo i koji auto-moto zaludjenik u nas moze da skupi novce za Ferrarija, ne jednog nego dva cak, trkajuci se?
Iskreno, izjava prodavca mi vise lici kao cuvanje sopstvene guzice, da se ne izblamiraju kako su se isfurali i dali Ferrarija nekom tatinom bilmezu iz Srbije, koji oce da se qurchi pred ortacima.