Srbin izbacio suprugu iz kola na auto-putu - svađe na putovanjima

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
46.353

Posvađali se po povratku iz Grčke, on nastavio put sa detetom i rođakom

Povređena državljanka Srbije pronađena je kod naplatne stanice na auto-putu na jugu Severne Makedonije, nakon što ju je suprug zbog svađe ostavio na auto-putu, saopštila je danas policija iz Velesa.

Policajci su sinoć u 19.50 časova na auto-putu A1 Demir Kapija - Negotino kod naplatne stanice "Demir Kapija" pored desne kolovozne trake našli vidno povređenu S.M. (49) iz Srbije, preneo je portal vesti.mk. Nađen je njen 52-godišnji suprug B.M. koji je policajcima rekao da ga je supruga fizički napala dok su se sa sinom i rođakom vraćali iz Grčke, pa je zaustavio vozilo, ostavio suprugu pored puta i nastavio ka Graničnom prelazu "Tabanovce", na granici sa Srbijom.

Služba Hitne pomoći iz obližnjeg grada Negotina ukazala je pomoć povređenoj ženi koja je prevezena u Zdravstvenu ustanovu "Negorci".

O događaju je obavešten javni tužilac i radi se na rasvetljvanju slučaja, saopštila je policij

Ono što je ovde zanimljivo su komentari i zauzimanje strana:

"Svaka mu čast. Odavno nista pametnije nisam pročitala. Covek je priseban 100% čim je ostavio na naplatnoj rampi, mada je verovatno zaslužila na sred autoputa."

"Nasilnika odmah u zatvor. Da je imao oruzije pri sebi sigurno bi zavrsila zivot. Zamislite ona njega fizicki napala a ona povredjena. Sramota sta se sve danas zove muskarcem!"

"Kad sam bio klinac, isto smo išli na more u Hrvatsku, moja majka je tako jednom mog ćaleta čupala za kosu i pokušavala da ga udara u glavu (ne sećam se više oko čega su se svađali) dok je on vozio na auto putu. Sreća naša pa nije izgubio kontrolu za volanom."

"Sta ima da se rastveljava slucaj? ***** u aps! Zena je mogla da umre od toplotnog udara."

"Ako ga je fizički napala za volanom na autoputu, ugrozila je život deteta, rođaka, muža pa i same sebe! Možda njoj ne treba oprostiti ovo nikada! A čisto sumnjam da je izbacio tek tako posle prve svađe u životu! Ova mu je kidala živce i jela džigericu već godinama!!!"

"Pa gospođa izgleda nije gasila turbinu i čoveku prekipelo."

"Cuveni narod ljubitelj tradicionalnih porodicnih vrednosti.... Inace sam zapanjen brojem automobila po Srbiji kojima visi krst oko retrovizora kao i mladima koji nose krst oko vrata i brojanice. SPC napravila potpuni uspeh u zatupljivanju naroda. Da li krst siti od radara kao CD?"

"Ne mogu nikako da opravdam ovakav postupak, ali sam siguran da je ne malom broju muskaraca padalo na pamet da isto ovo uradi."

"Kakav je nečiji brak vidi se na odmorima. Ljudi živi zaglavljeni u lošim zajednicama iz raznoraznih razloga. Vole da trpe, ćute zbog para ili sramote... Imam i sina i ćerku...olešila bih i sina i zeta da tako sutra nešto urade. Daj razvedi se pa živi kako hoćeš...Jadno dete."

E upravo ovo "Kakav je nečiji brak vidi se na odmorima."

Slažete li se sa izrečenim jer se često čuje. kako to 15 dana koji treba da prođu u uživanju,posvećivanju sebi i partnerki(partneru) i odmoru od obaveza se kod nekih često pretvore u pakao na zemlji.

Ja lično nemam takvo iskustvo , sem ponekih sitnih gunađanja i neslaganja oko pravca ili menija ili sl. :lol: Nezamislivo mi je da dođem u tu fazu na odmoru.

E upravo ovo "Kakav je nečiji brak vidi se na odmorima."

Slažete li se sa izrečenim jer se često čuje. kako to 15 dana koji treba da prođu u uživanju,posvećivanju sebi i partnerki(partneru) i odmoru od obaveza se kod nekih često pretvore u pakao na zemlji.

Ja lično nemam takvo iskustvo , sem ponekih sitnih gunađanja i neslaganja oko pravca ili menija ili sl. :lol: Nezamislivo mi je da dođem u tu fazu na odmoru.
Preveliko uzbudjenje radja jos vece razocaranje.Narod kratkog entuzijazma.Vladika Nikolaj je rekao da je najveci srpski greh-Nestrpljenje,dodao bih jos je veci-Neumerenost,Neuravnotezenost

Ljudi se najviše svađaju na letovanjima jer su upućeni konstantno jedno na drugo. Ako neko pravi sranijee u autu, pa sigurno ga nećeš izbaciti na naplatnim rampama na Demir-kapiji na 70°.... Surovo i za papagaja.
Ometanje vozača je katastrofa u najavi, Al se stane sa strane kao mogućnost, dok se glave malo ne ohlade. Navodi se da je žena povređena, kako..izbačena kao džak krompira... Nešto jeste. Jbga, ne mora se na more, pa posle da slede noćne more.

Ljudi se najviše svađaju na letovanjima jer su upućeni konstantno jedno na drugo. Ako neko pravi sranijee u autu, pa sigurno ga nećeš izbaciti na naplatnim rampama na Demir-kapiji na 70°.... Surovo i za papagaja.
Ometanje vozača je katastrofa u najavi, Al se stane sa strane kao mogućnost, dok se glave malo ne ohlade. Navodi se da je žena povređena, kako..izbačena kao džak krompira... Nešto jeste. Jbga, ne mora se na more, pa posle da slede noćne more.
sreća da su putovali kolima.. :zcepanje:

Back