Srbima neophodan nacionalni program za izlazak iz krize i opstanak!!!

/POBEDNIK/

Poznat
Banovan
Poruka
8.061
Nakon ogoljenog demonstriranja, diskriminisanja Srba, od strane Novog svjetskog poretka,...
nacionalna homogenizacija Srba imperativ je njihovog opstanka!!!

Ako nekom jos nije jasno, da ce se pritisci na urusavanju i srpske drzave i srpske nacije,
nastaviti do njihovog eliminisanja sa istorijsko politicke scene,....zaista mu nije mjesto u politici!!!!
Nazalost,...takvi ne samo da su u politici, vec kao legitimno vodjstvo, zastupaju narod i drzavu,
tvrdeci da je upravo to sto oni cine,....najdjelotvornije,.....da li za njih , ili narod i drzavu???

Jedini izlaz je prvo da skinemo ovu izdajnicku i zapadnomarionetsku vlast sa grbace inace nema nam opstanka i zivota. Bolje biti i go i bos nego biti rob!!

Mislis bivse skojevce? Imaju uporiste u HR... bez zeza...

Dok su se ostale bivse republike SFRJ otarasivale toga , uzgred su se potrudile da budemo omrazeni sa komunizmom...

Sve je to igra,,,

Ok, onda neka im povecaju za duplo plate i penzije, da bi duplo vise jeli.

То је добро решење. Затим увести велике царине на страну робу и стимулисати потрошњу. Сви да купују као блесави, али већином домаће. То је пут у успех и привредни опоравак.

То је добро решење. Затим увести велике царине на страну робу и стимулисати потрошњу. Сви да купују као блесави, али већином домаће. То је пут у успех и привредни опоравак.

To se zove Nju Dil, i omiljno je sredstvo kod...Pa, *********.

Kod racionalnih ljudi, racionalizacija, smanjenja primanja parazitima, manji porezi i stimulisanje privatnih biznisa- je prava stvar.

Postene ljude u zivotu mozes da nabrojis na prste jedn ruke. I takvi meni nikada nisu na tapetu.

Postenje, 'bem li ga , po meni je urodjena osobina...

Dosta dobrih ljudi se iskvari sto drzalo do postenja a onda hoce da lipsu od gladi...

Meni hvala Bogu, kad je bilo najgore, desavalo se da ono sto sam negde konkurisao ili sta, na sta sam vec zaboravio,
da me iscupa.. a svoj posao radim odgovorno, jer ga prvo volim, a drugo zivim od njega...

Back