E kada čujem da ljudi kažu:"ma treba uzeti pare od MMF-a" zapitam se da li ljudi barem malo razmišljaju!? Dobro slažem se da je to dobra stvar je dobiješ pare da pokriješ dugove u budžetu, popuniš rupe, itd, ali ne treba biti toliko izretardiran kao što ova naša vlast jeste, pa stalno se vaditi na zaduživanje u MMF-u. "Treba nam dogovor i novi kredit iz MMF-a".
To je još veća banda lopova. Ljudi nisu svesni da cela ova ekonomska situacija nastala upravo zato što je MMF došao i rekao:"evo mi ćemo da vam pomognemo. Mi ćemo vam dati pare, a vi...treba to da uzmete" i to ne zato što vam treba, nego zato što možete
I super, uzmemo mi kredit i...umesto da ulažemo u privredu, u nešto što će vartiti taj novac, mi ulažemo taj novac u ministarske plate i u gizice.
Zašto nam ne treba sporazum sa MMF-om? Zato što je to skup novac koji se ne troši za ono što bi trebalo. Zato što je novac koji nas čini dugoročno gledano još bednijim nego što sada jesmo. Sami smo krivi što smo ovde. Zato što smo dopustili da nas ubede da su nam potrebni. A bilo nas je tako teško ubediti...

ubilo se
Treba reći MMF-u:"Skotovi, mrš u Šišatovac!"