Srbiji garancija za koncesiju

Pa OK.Ali dobro je znati ko je šta muljao zbog poslova koji će tek biti sklopljeni.Ovako su uvek svi pošteni i ni na koga ne može da se pokaže prstom.

Kapiram ja šta ti hoćeš da kažeš, ali što se tiče muljaže - muljao je konzorcijum "alpina-por".
To ne znači da firma "por" nema pravo da učestvuje na drugom tenderu. Pa i da pobedi, ako nudi najbolje uslove.
Jednostavno je tako.

Ne ide to bas tako lako, promenis ime i resena stvar.
Mislim da tender nije bio pozivni već otvoreni, mogli smo da učestvujemo i nas dvojica, da smo ispunjavali uslove:lol:
Kao što si ti objasnio ovde neke stvari,verovatno u ministarstvima i vladi postoje ljudi koji o tome više znaju i na tome debelo zarađuju ili ''zarađuju''.Ja nisam pravnik ni ekonomista i ponekad mi je krivo što nemam pojma o nekim stvarima.

Kao što si ti objasnio ovde neke stvari,verovatno u ministarstvima i vladi postoje ljudi koji o tome više znaju i na tome debelo zarađuju ili ''zarađuju''.Ja nisam pravnik ni ekonomista i ponekad mi je krivo što nemam pojma o nekim stvarima.

Kako u Vladi, tako i u ministarstvima, postoje ljudi koji se ne menjaju od izbora do izbora, a ucestvuju u raznim "poslovima".
Oni ostaju. I oni su jednako veliki problem kao i politicari.

Back