"Srbiji bi značilo da legalizuje prostituciju"; "Državi porez, devojkama naplata minulog rada"

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

"Srbiji bi značilo da legalizuje prostituciju"; "Državi porez, devojkama naplata minulog rada"​

Nekadašnja rijaliti zvezda Tamara Đurić progovorila je o aferama koje se ovih dana vezuju za prostituciju na estradi.

IZVOR: BLIC UTORAK, 5.04.2022. | 21:08.

"Da vam ja kažem - da, prostitucija postoji! (smeh) Ne poznajem sve devojke koje se spominju sada lično, ali znam neke od pomenutih", rekla je Tamara Đurić za "Blic", pa dodala:

"Kad se legalizuje prostitucija onda je logičan nastavak priče porez. Za Srbiju, za državu, bilo bi značajno da dođe do oporezivanja. Isto tako i za devojke koje se bave tim zanatom sigurno bi bio pomak u karijeri, mogle bi da naplate taj minuli rad, kad budu bile stare i više ne budu tako lepe, kad ne budu više mogle da telo prodaju za novac."

Podsetimo, mnoga poznata imena se ovih dana dovode u vezu sa prostitucijom i privođenjem, poput Nataše Šavije, Slavice Tripunović Dajane, Sanje Stanković, Dušica Grabović i drugih.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=04&dd=05&nav_id=2134926

Podržavam ovakav stav.

a u ovoj drzavi prostituke su najbitniji problem ocigledno...
Uopce je deplasirano diskutirati o legalizaciji necega sto je od postanka svijeta sasvim normalno.
Prostitucija kao i drogiranje (tu ubrajam opijanje) osnovna su ljudska prava koja bi trebala biti dostupna svima bez obzira na vrstu i spol.

Uopce je deplasirano diskutirati o legalizaciji necega sto je od postanka svijeta sasvim normalno.
Prostitucija kao i drogiranje (tu ubrajam opijanje) osnovna su ljudska prava koja bi trebala biti dostupna svima bez obzira na vrstu i spol.
iskreno me ne interesuje...ne znam pored toliko problema u drzavi ko se bavi uopste ovim...
taj zenski organ je izgleda vrlo bitan mnogima

iskreno me ne interesuje...ne znam pored toliko problema u drzavi ko se bavi uopste ovim...
taj zenski organ je izgleda vrlo bitan mnogima
Ma jok, procitaj upis opet, ne bi diskriminirao po spolu, u mom idealnom svijetu, kite bi strsale po livadama koje bi svaka zena mogla iznajmiti i po njima radosno skakutati.

:heart2::heart2::heart2:

Ma jok, procitaj upis opet, ne bi diskriminirao po spolu, u mom idealnom svijetu, kite bi strsale po livadama koje bi svaka zena mogla iznajmiti i po njima radosno skakutati.

vidi...sa razlogom je muska prostitucija u deficitu...ne postoji potraznja...a i kada postoji negde 70% je opet od strane drugih muskaraca :zper:

vidi...sa razlogom je muska prostitucija u deficitu...ne postoji potraznja...a i kada postoji negde 70% je opet od strane drugih muskaraca :zper:
Sve stoji, ali ja sam za jednakost spolova.

Realno, sta bi nekoj zeni koja juri karijeru falilo da se jednom tjedno izivi na kiti/kitama poput njenih muskih kolega koji idu u kupleraje i drpaju prostitutke?

Penis bonus, pax in domus.

Ozbiljan sam.

Da ne bude zabune, teski sam antifeminist, ali jednako tako mi je i sovinizam odbojan, iako sam upravo to, po meni danasnjim, izopacenim mjerilima.

Sve stoji, ali ja sam za jednakost spolova.

Realno, sta bi nekoj zeni koja juri karijeru falilo da se jednom tjedno izivi na kiti/kitama poput njenih muskih kolega koji idu u kupleraje i drpaju prostitutke?

Penis bonus, pax in domus.

Ozbiljan sam.

Da ne bude zabune, teski sam antifeminist, ali jednako tako mi je i sovinizam odbojan, iako sam upravo to, po meni danasnjim, izopacenim mjerilima.
i ja sam ozbiljna...zene nisu mnogo zainteresovane za tu vrstu zabave...
sve te koje idu na Jamajku da traze muske...idu vise zbog paznje nego zbog samog seksa...
no odoh sada...pa budemo...negde na nekoj temi :D
laku noc :)

Stižu zapadne vrednosti, legalizacija marihuane, prostitucije, gej brakova, gejevi da usvajaju decu....
za svakog po nešto :mrgreen:
Otkud ti to, da su to "zapadne vrednosti"?
Imaš slikovne izvore polnog odnosa među muškarcima ili ženama još iz antike, transvestiti i promena polova je došla iz Azije, opijati i prostitucija poznati su u pisnim izvorima još iz starog sveta pre antike....
Iako nikada nisam koristio ne prostituciju ne droge, podupirem legalizaciju. Zašto?
Prvenstveno zbog sprečavanja širenja bolesti, tako polnih, kao zavisnosti od tvrdih droga, jer lečenje košta društvo kao celinu.
Ako već ne možemo kao društvo sprečiti zloupotrebe seksualnih odnosa i uzimanja opijata, onda ih imajmo bar pod kontrolom, te sprečavajmo razvoj crnog trga i kriminala (mafije).

Back