SRBIJANSKI MEDIJI PROTIV SRPSKOG NARODA

Da li srbijanski mediji vode medijski rat protiv srpskog naroda ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
44.084
Posle dugo vremena sam danas pogledao program RTRS i slucajno se ukljucio u Dnevnik 3.
Gledajuci tako i program i vesti vise je nego ocigledna razlika izmedju srpskih i srbijanskih medija.

RTRS za razliku od RTS (i ostalih srbijanskih medija) ima drustveno normalan program, "rijaliti" i ostali kretenizmi se ne stavljaju u prvi plan, a o EU ni reci - sve dok se tzv. Premijer Srbije nije ukljucio u program i poceo sa klasicnim ispiranjem mozga.

Na kraju se stice dojam da srbijanski mediji vode otvoreni rat protiv srpskog naroda poslednjih 13 godina - zaglupljivanjem i ispiranjem mozga sa EUropskim integracijama.

p.s. Slicna je situacija i sa ostalim medijima u regionu, ni u jednom od balkanskih protektorata se toliko ne potencira pitanje EU kao u Srbiji. Bilo bi interesantno izbrojati koliko puta se u toku dnevnika jednog od srbijanskih medija spomene rec EU/evropa/evropska/evropski.

*** Razlikovati srbijanski od srpski (fusnota)

Srbijanski :roll: Takav izraz mogu da skuju jedino hrvati

Nisu Hrvati krivi sto Srbi imaju srbijanske a ne srpske medije.
Kako nesto moze biti srpsko ako radi protiv Srba ?

Zaboravio sam da dodam da se i na Krstarici vodi prica samo o EU i Kosovu, a jedino Mingo tu i tamo obavesti sta se desava u ostatku Sveta i nas dopisnik iz Moskve - Lepi Bora. :)

Ti kreteni u Srbiji su zaboravili da u Svetu postoji jos nekih 170ak drzava tj. zaboravili su na nekih 80% planete Zemlje.

U pravu si potpuno Consiljeri

Najsmrdljivije mi je ono "Evropska televizija Srbije"

Ili ono verski kalendar pa se emituje posle nasih pravoslavnih , nekakva muslimanska i katolicka bajanja.

U "nedemokratskoj" Srbiji drzavni praznici i katolicki Bozic i muslimanska 2 Bajrama.

A u "demokratskoj" Nemackoj i Austriji - SAMO katolicki Bozic - i to ti je to.

Nema Bozica za pravoslavne nema Bajrama.Niti ce ikada biti.

-ртс(ко га плаћа магарац),б-52,бљљиц,данас,време...питање је колико број је уопште српски али у смислу да пропагира и износи српске циљеве и захтева на прсте једне руке да се изброји

Ja se slazem sa terminom "srbijanski" jer nije samo Srbija srpska drzava (ovo govorim uslovno posto ona to nije odavno) vec i RS i RSK i CG i Vojvodina. A drugo, ne moze se reci "srpski mediji" kad Srbija nije srpska nego Jugoslovensko-srpskohrvatska! Dakle, mora se praviti razlika izmedju ta dva termina.

Nisu Hrvati krivi sto Srbi imaju srbijanske a ne srpske medije.
Kako nesto moze biti srpsko ako radi protiv Srba ?

Zaboravio sam da dodam da se i na Krstarici vodi prica samo o EU i Kosovu, a jedino Mingo tu i tamo obavesti sta se desava u ostatku Sveta i nas dopisnik iz Moskve - Lepi Bora. :)

Ti kreteni u Srbiji su zaboravili da u Svetu postoji jos nekih 170ak drzava tj. zaboravili su na nekih 80% planete Zemlje.

Onda se kaže " Antisrpski mediji " :aha2:

A, kada se kaže " Srbijanski " - onda je to ПОДЈЕБАВАЊЕ И НЕВАСПИТАЊЕ :besan2:

Posle dugo vremena sam danas pogledao program RTRS i slucajno se ukljucio u Dnevnik 3.
Gledajuci tako i program i vesti vise je nego ocigledna razlika izmedju srpskih i srbijanskih medija.

RTRS za razliku od RTS (i ostalih srbijanskih medija) ima drustveno normalan program, "rijaliti" i ostali kretenizmi se ne stavljaju u prvi plan, a o EU ni reci - sve dok se tzv. Premijer Srbije nije ukljucio u program i poceo sa klasicnim ispiranjem mozga.

Na kraju se stice dojam da srbijanski mediji vode otvoreni rat protiv srpskog naroda poslednjih 13 godina - zaglupljivanjem i ispiranjem mozga sa EUropskim integracijama.

p.s. Slicna je situacija i sa ostalim medijima u regionu, ni u jednom od balkanskih protektorata se toliko ne potencira pitanje EU kao u Srbiji. Bilo bi interesantno izbrojati koliko puta se u toku dnevnika jednog od srbijanskih medija spomene rec EU/evropa/evropska/evropski.

*** Razlikovati srbijanski od srpski (fusnota)
Izraz ''srbijanski'' cesto je koriscen za etiketiranje Srba i mnoge vredja. Posto se tema bazira na tome - kraj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back