- Poruka
- 20.250
ej Ivo ima li bure kod vas??![]()
..ajmeee.....u phičqu maternu..skoro me srušilo s motora...malo je falilo..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ej Ivo ima li bure kod vas??![]()
..ajmeee.....u phičqu maternu..skoro me srušilo s motora...malo je falilo..![]()
PU Ljubuški sinoć je zaprimila prijavu da je u Dom zdravlja Ljubuški s teškim tjelesnim ozljedama doveden srbijanski državljanin s boravištem u Ljubuškom J. S. (48). Prilikom obavijesnog razgovora isti je policijskim službenicima izjavio da je u Ulici Maka Dizdara u Ljubuškom napadnut od strane dvije maskirane osobe.
http://www.poskok.info/index.php?op...retuen-u-ljubukom&catid=73:ljubuski&Itemid=58
Nije mi jasno sta je ovaj srbijanac trazio u zap.hercegovini jakom ustaskom uporistu
sad reci je li sigurnije jahati motor ili ex-zenu od rokera koji jase dukati?![]()
A šta je tražio Francuz koji je premlaćen u BG-u...
vecinom Hrvati!kakva je to anketa?![]()
sta ti je to??definicija!![]()
sta ti je to??definicija!![]()
Kako ne znaš .To je ime naroda koji naseljava krajeve južne Bosne i Hercegovine,katoličke vere,srpskog jezika.
Mozda je mislio na skripari......to su oni sto su 20 god posle zavrsetka drugog svjetskog rata jos ratovali i krili po hercegovackim skripinama
koje godine je Ljubuski i zap.hercegovina oslobodjena od ustasa 1967![]()
sad reci je li sigurnije jahati motor ili ex-zenu od rokera koji jase dukati?![]()
PU Ljubuški sinoć je zaprimila prijavu da je u Dom zdravlja Ljubuški s teškim tjelesnim ozljedama doveden srbijanski državljanin s boravištem u Ljubuškom J. S. (48). Prilikom obavijesnog razgovora isti je policijskim službenicima izjavio da je u Ulici Maka Dizdara u Ljubuškom napadnut od strane dvije maskirane osobe.
http://www.poskok.info/index.php?op...retuen-u-ljubukom&catid=73:ljubuski&Itemid=58
Nije mi jasno sta je ovaj srbijanac trazio u zap.hercegovini jakom ustaskom uporistu
ko je to jahao tudju zenu? jel dobra treba ili neki garib?![]()
Roker i Ducati ... cccc ... kakav paradox![]()
... a i yeben u pm. 2 na 1...
p.s. ne znas ko su skutori ... a bjeri bjeri nama doso suplje udarat![]()
Па зар нису демократске тековине идеја предерације БиХ
Кретен..отишао у љубушки без јединице...
![]()