Srbijanke online

Umri_muski

Legenda
Poruka
70.042
Ima sajtova za brak , ruskinje online, ima ukrajinke online, ima sad kao reklama cehinje online..
Pa me interesuje ima li srpkinje online....

Gledao sam ruskinje i ukrajinke online, to su uglavnom price zaposlena, radi, trazi srodnu dusu, tek poneka kao voli putovanja i slicno...
Moj drugar se nalozio na beloruskinje, pa vec tri cetiri godine letuje sa njima , tj uklopi letovanje da ih sve isposecuje dole na primorju i valjda posle na pola puta u Pragu, ili Becu....

Ali to su mahom kres kombinacije kod njega....ne znam kako njima izgleda, ali iz njegovog ugla je tako...

Gde god sam naleteo na srpkinje online, bilo je ...ili cisti kres sistem ili cisti kres ali pojma nemamo o cemu se radi..znaci skidanje na brzaka, a uz pricu da je sve kao druzenje...ili volim da putujem po svetu, imam firmu, trazim dobrostojeceg za zajednicka uzivanja u putovanjima i planinarenju...

Zbog mog pristupa , totalno sam supermarket situacija, tj sve je samo stvar mog iskustvenog...nisam cackao da to prevazidjem, pa eto otvaram temu da vidim sta je to srpkinja online....

Женственост Српкиња чувају једино још њихове гениталије, мени су на срећу Мађарице једнако приступачне али неупоредиво занимљивије.

Ima sajtova za brak , ruskinje online, ima ukrajinke online, ima sad kao reklama cehinje online..
Pa me interesuje ima li srpkinje online....

Gledao sam ruskinje i ukrajinke online, to su uglavnom price zaposlena, radi, trazi srodnu dusu, tek poneka kao voli putovanja i slicno...
Moj drugar se nalozio na beloruskinje, pa vec tri cetiri godine letuje sa njima , tj uklopi letovanje da ih sve isposecuje dole na primorju i valjda posle na pola puta u Pragu, ili Becu....

Ali to su mahom kres kombinacije kod njega....ne znam kako njima izgleda, ali iz njegovog ugla je tako...

Gde god sam naleteo na srpkinje online, bilo je ...ili cisti kres sistem ili cisti kres ali pojma nemamo o cemu se radi..znaci skidanje na brzaka, a uz pricu da je sve kao druzenje...ili volim da putujem po svetu, imam firmu, trazim dobrostojeceg za zajednicka uzivanja u putovanjima i planinarenju...

Zbog mog pristupa , totalno sam supermarket situacija, tj sve je samo stvar mog iskustvenog...nisam cackao da to prevazidjem, pa eto otvaram temu da vidim sta je to srpkinja online....

ma to su lazne ruskinje filuju sajtove za klik,a nase slabo koriste net

Ima nasih sajtova za razne stvari, od swinga do grupnjaka....ili baboepci ili ne znam sta sve, ja ne proveravam niti gledam...ali me zanima ovo sto ima ovih online sajtova, gde one kao hoce da pricaju da na poruku odgovaraju porukom...

Na nasim sajtovima, nece da odgovara ako joj se ne svidi za kres, znaci slikica ili da je pored neki besni auto...

Mozda je lov na stranca, pa posle problemi, mozda je tutka, mozda samo placena da odgovara na silne poruke, sve je to mozda, ali postoji...

Kod nas postoji nesto , da mislim flirtic, gde su kao zainteresovane za bizniz biznis kombinaciju, znaci ona radna, ti radan, pa kao nesto da se ugodi...
Ali ni blizu da je otvoreno za normalan svet, znaci i tu je ....u osnovi kres pa nesto vise...
Mozda zbog blizine ili je nesto drugo u pitanju...

Npr Bosna vs Srbija danas, to je neuporedivo sto se tice zena....ali opet svasta se naleti..
Npr bosanke jesu pristupacne nama, a sklapaju nogice pred bosancima, kao previse im grubi i banalni, a opet, ima bar trecina da su sve otvorene za kres na tudjem teritoriju a zatvorene kad je seks na sopstvenom teritoriju...
Znaci Banjaluka primer....bar trecina banjalucanki su evo me odmah stizem u BG, na kres na zezanje na svasta nesto....ali kad si u Banjaluci, eeeee, onda nesto zauzeta, nesto ovo nesto ono....moj drug navalio i spoznao da je doticna udata i to sretno , jedva je spasio komsija, sto ga nekako ubedio da ide za BG, nije hteo , hoce da je ukrade pa to ti je...

Tako da , ajd nek je trecina medjunarodni ili medjugradski kurvarluk, ili u busu , prevozni kurvarluk....koji je cesci u Bosni nego u centralnoj i severnoj Srbiji...ne znam za jug, malo mi mirise dole.....Kad god sam putovao , nesto mi sumnjivo...

Za sada samo nabacujem teze....nista konkretno i kao zakljucak...

pa ima onaj serbijan dating, tako nekako, pa onaj elmaz...
ima i onaj phonedate, ali to je čista prevara i uzimanje para

ko hoće nešto ozbiljno, obično treba da traži profile bez slika
slika ekstra napucanih riba koje su, tobože, usamljene, obična je navlakuša i prevara, a i po pozadini na slici, vidi se da to i nisu devojke iz srbije, jer je enterijwer tipičan za neke druge prostore

ima brate,ozenio se,razveo pa trebo opet da se zenim pa tako u krug....
no no zenidba neam sve papire...
udomljavanje jok misim sa njihove na moju stranu
i tako...godine quurrrcu prolaze...
neko mi skinuo taj signature

pa ima onaj serbijan dating, tako nekako, pa onaj elmaz...
ima i onaj phonedate, ali to je čista prevara i uzimanje para

ko hoće nešto ozbiljno, obično treba da traži profile bez slika
slika ekstra napucanih riba koje su, tobože, usamljene, obična je navlakuša i prevara, a i po pozadini na slici, vidi se da to i nisu devojke iz srbije, jer je enterijwer tipičan za neke druge prostore

Sve su to navlakuse i svako ko pokusa bilo kakav kontakt sa nekom od tih "riba" je teski idiot. Video sam te sajtove ne zbog zelje da nadjem nekog daleko bilo vec me je cisto zanimalo da vidim po kom sistemu to funkcionise a ne mozes da znas kako nesto funkcionise dok ga ne vidis. Tu kao ako ti se svidi neka riba, a na slici neki americki supermodel :lol: , posaljes SMS na tamo neki broj pa te oni usseru od naplate pa ti onda kao oni posalju njen broj pa se ti kao sa njom dopisujes. Cirkus zivi ali ima valjda ludaka koji nasednu, sta znam.
Ne postoje pravi sajtovi tog tipa u Srbiji i sve su proste navlakuse. To je zato sto smo mi konzervativna sredina koliko god to paradoksalno zvucalo i zene u Srbiji se ne ekponiraju na taj nacin.

- - - - - - - - - -

Vec mnogo diskretnije.

na phonedate zoveš
ja zvao i javila se jedna, držala me na vezi da mi skinu što više para
ovamo gomila lažnih profila, a javljaju ti se devojke koje govre srpski i sve to ok, ali na kraju shvatiš da te pljačkaju
na te sa slanjem sms nisam nasedao, suviše je providno
na elmazu nađem svoju dalju komšinicu, htela je brak, dobra riba sasvim, tu ima i stvarnih profila, bar je njen bio stvaran, i i još nekih koje sam kontaktirao i sreo
ali, kažem vam, budite oprezni sa slikama ekstra dobrih riba, a ako je još eksplicitno navela da traži seks, to je nesumljiva prevara, ili prostitucija
sms chat na nekim telefizijama je dobra prilika da nađjete neku konkretnu ženu
da je držvava pametna osnovala bi sajt za upoznavanje sa provereno stvarnim profilima, zaštićenjim podatcima i zabranom višestrukog registrovanja... i eto im pomoći natalitetu

Poslednja izmena:
E moj ti....
Mislis ja ne bih mogao da napravim besplatan sajt koji je sa proverenim profilima...mogao bih...
Ali prilikom razrade te ideje, zamisli, jave se i host i provajderi i kazu, moze ali ne moze da bude dzabe, svejedno sto bih ja placao host i protok...
Jako cudna stvar.....
Nigde ne pise da ako placas uslugu , ta usluga ne vazi za dating sajtove....
Tj ne vazi ako su dating sajtovi besplatni.....a za one za naplacivanje nema bunjenja...

Ali iskreno , imam problema da postavim temu kako treba....nekako postavim temu, a svi se uhvate za naslov....i neke asocijacije uz naslov, kao da nista ispod nisam napisao...

Mogu cak da postavim takav sajt da je nemoguce isfolirati ni reputaciju...
Ali tu postoji problem sto bi se ljudi poklali....Suvise su zastranili u laganje i pretvaranje....nije vise cilj doci do neke priblizne istine, nego da se nadje podrska za sopstvenu laz...
Primer....ona je dosadna kao komentar.....mama ti dosadna, jadnice, krplju, stoko itd....

ima neki za pravoslavni dejt al ybg ne zivim pravoslavnim zivotom
a i ne bi neku laznu cednu a ispod mire...
malo smo mi za to trziste uparivanja slicnih jer se slican ovde slicnom ne raduje...

To oko pravoslavnog, to je tek smesna situacija.....oni muski koji su kao organizatori su teski pajseri....znaci ne znam bolju rec....fanatici, pajseri,
Ja razumem cuvare neke tekovine, npr Beogradsko pevacko drustvo ima pri audiciji i psihoanalizu, tj nece vas primiti ako je motivacija izrazena ili neizrazena jurnjava za suprotnim polom...
Ali ovo sto rade ti tamo kod tog verskog upoznavanja je smesno...
A upoznavanje kod crkvi i crkvenog dvora je mnogo lakse npr....
A upoznavanje ovako , posle dogadjaja gde se okupljaju devojke, npr neko bdenje, neki od onih praznika......e sad ja nisam vernik u tom smislu pa ne znam koji su praznici kad se pale vatre i celu noc ganja po crkvenom dvoristu ali znam da kad ih tako upoznas, vrlo su laganica....

A kakvo je trziste upoznavanja u Srbiji to je tek smesno...
Izbacivanje iz ljusture, pokrivanje licemerja....da se sto manje upozna partner, jer ce sa upoznavanjem da se omrzne....pada idealizacija...i slicno...

Meni je najbizarnije bilo kada je Sprska Pravoslavna Crkva postavila svoje zemljiste na Second Life-u. Znaci ides u jednom delu i tucas se sa anime avatarima sa usima i repom lisice u nekom teskom sado mazo pakao okruzenju, teleportujes se i ta naaaaaaaa.....

- - - - - - - - - -

Oce, gresio sam...

ne ynam kako bi ti napravio sajt o kojem govorim, ni kako bi proveravao indetitet
moja ideja je sajt nalik na fejs, ali mnogo oybiljniji, gde nije moguće ni registrovati profil drugčije nego na svoje ime
dakle, marko marković koji se registrovao je čovek sa ličnom kartom na isto ime
lozinka za aktivaciju dobija se putem pošte, a ne mejla, posle provere indetiteta, a i registracije se obavlja slanjem pošte, pa operateri unose u sistem podatke
slike se postavljaju tek posle provere, nema vulgarnih, lažnih ni obnaženih slika
svako kršenje pravila kažnjava se, a ozbiljni prekršaji poput krupnih zloupotreba i raznih prevara procesuiraju se kroz pravosudni sistem
sajt je zatvoren, članove mogu da vide samo oni koji se učlane
to bi samo država mogla da uradi, na dobrobit svojih građana i da sve bude besplatno
garantujem da bi imalo mnogo članova i nešto konkretno bi se tu rodilo, naravno, mnogo više bi bilo muškaraca, kao i u realnosti što je mnogo više slobodnih muškaraca
ideja je da se realnost pretoči u mrežu i tako omogući veći izbor zakonom velikih brojeva, ali sa najmanjim mogućim neprijatnostima
ovako kako je, ja da sam žensko, ni u ludili ne bih stavio svoje slike ni na jedan sajt, pa ni na ovaj

ne ynam kako bi ti napravio sajt o kojem govorim, ni kako bi proveravao indetitet
moja ideja je sajt nalik na fejs, ali mnogo oybiljniji, gde nije moguće ni registrovati profil drugčije nego na svoje ime
dakle, marko marković koji se registrovao je čovek sa ličnom kartom na isto ime
lozinka za aktivaciju dobija se putem pošte, a ne mejla, posle provere indetiteta, a i registracije se obavlja slanjem pošte, pa operateri unose u sistem podatke
slike se postavljaju tek posle provere, nema vulgarnih, lažnih ni obnaženih slika
svako kršenje pravila kažnjava se, a ozbiljni prekršaji poput krupnih zloupotreba i raznih prevara procesuiraju se kroz pravosudni sistem
sajt je zatvoren, članove mogu da vide samo oni koji se učlane
to bi samo država mogla da uradi, na dobrobit svojih građana i da sve bude besplatno
garantujem da bi imalo mnogo članova i nešto konkretno bi se tu rodilo, naravno, mnogo više bi bilo muškaraca, kao i u realnosti što je mnogo više slobodnih muškaraca
ideja je da se realnost pretoči u mrežu i tako omogući veći izbor zakonom velikih brojeva, ali sa najmanjim mogućim neprijatnostima
ovako kako je, ja da sam žensko, ni u ludili ne bih stavio svoje slike ni na jedan sajt, pa ni na ovaj

Karike su to htele da rade, pa nije proslo.
Ne moze u ovo doba kad je 99% ljudi i zena frustrirano ti da ocekujes da se namesti online ofirano....to je suludo...

A ako ti treba dokaz da je 99% frustrirano i pomereno, dacu u sledecem postu...

Back