Srbija, zemlja staraca bez dece

Прича ми један Израелац како то код њих функционише.
Свако ко се ожени и добије бар једно дете,добија стан од државе,уколико га нема.

Тако се то ради.Израел,иако у задње време спроводи многе погрешне кораке,поготову у спољној,али и у унутрашњох политици,свакако јесте држава за пример.

A vi onda glasajte za Nikolića, za čije vlasti se i dogodilo bombardovanje.

Štaviše, radikali su jedini glasali za nastavak bombardovanja, pozicija SRS je bila da treba "izdržati" još neko vreme nakon onih prvih 78 dana.

Ja lepo rekoh da nisam radikalka - al ne vredi!

Ovo o cemu sam pisala je samo posledica bombardovanja i drugih stresova svakodnevnice, inace ne bi bila velika steta da neka zena samo tih 78 dana nije mogla da zatrudni.

normalno je da je srbija zemlja staraca bez dece kad je u srbiji pod demokratama sve za bebe skuplje nego recimio u Nemackoj pocev od pelena pa do kasica i kolica.
Тихи, време је да се суочиш са чињеницом да ће доћи 2108. година а радикали се неће вратити на власт. Најбоље да се одмах обесиш уместо што ******иш овде.

ali moram da kazem da sam zbunjen sta je karla u njemu videla, covek ima strasan nos, evo kako se jedan africki zvanicnik cudi i pita se isto sto i ja

Thabo_Mbeki_Nicolas_Sarkozy.jpg

p.s. izvinjavam se sto sam na kratko spamovao temu :)
pa to se u Francuskoj smatra kao simbol velike moci jos od Napoleona i generala De Gola pa nadalje ,mozda smatraju da je duzina nosa proprcionalna duzini ... ko ce ih znati :mrgreen:

Back