Srbija uvela vize za Kubance!

Ni na sta ga zapad ne tera. To je nasa bolesna percepcija. Nikad nas nije terao, niti nas tera da udjemo u nato niti u EU, a kamoli ovakve neke stvari... Mi sami uskladjujemo svoje poteze tamo gde mislimo da mozemo i trebamo sa njihovom administraciom nebi li se okoristili u slucaju da nam ne steti...

To to je politika ove vlasti,izdrkavaj se na sirotinji,sto nije uveo vize Turc ima,Rusima. Od njih cviika.Nekoliko desetina Kubanaca dodje.
Tako su radikali i sps komunisti uveli sankcije Belorusiji; ali uvodili su i RS pa i Srbima na KiM.
Brzo ce neki Kragujevac ili Cacak fasovati sankcije ili vize od jugo-ustasa sa usca; pitanje je vremena sa tom ciganijom.

Vučić uvodi sankcije raznih vrsta Belorusiji, Siriji i Kubi ali neće ništa slično uvoditi Rusiji tako da je ovo skroz nebitno za većinu rusofila u Srbiji. Zadovolji zapad a ne izgubi podršku domaće javnosti.

Poslednja izmena:
Aj iskreno, šta bi ti uradio?
Sta bih uradio? Prvo nikada ne bih dosao u ovu poziciju u kojoj je Vucic,sam je to kreirao sam neka se vadi. Ali kada bih morao da biram Kuba bi bila medju poslednjima uveo bih vize nekoj poltronskoj zemlji koliko vidim ima ih na spisku evo npr Tadzikistan verovatno niko i ne dolazi iz te zemlje . Kuba je simbol necega ,Che Gevara ,Kastro. I doslo vreme da ih mali radikal sankcionise.

Sta bih uradio? Prvo nikada ne bih dosao u ovu poziciju u kojoj je Vucic,sam je to kreirao sam neka se vadi. Ali kada bih morao da biram Kuba bi bila medju poslednjima uveo bih vize nekoj poltronskoj zemlji koliko vidim ima ih na spisku evo npr Tadzikistan verovatno niko i ne dolazi iz te zemlje . Kuba je simbol necega ,Che Gevara ,Kastro. I doslo vreme da ih mali radikal sankcionise.
''Od prošle godine Srbija je uvela vize za desetak zemalja posle kritika širom EU da ne usklađuje svoju viznu politiku sa politikom EU, kao zemlje kandidata.

To potvrđuje i izjava nemačke ministarke unutrašnjih poslova Nensi Fezer, koja je izjavila da "Srbija mora da prilagodi svoju viznu praksu EU ako želi da postane kandidat za članstvo“.

Takođe, komesarka EU za unutrašnje poslove Ilva Johanson zapretila je da postoji mogućnost da EU suspenduje bezvizni sporazum sa Srbijom, ako njena vlada ne odustane od bezviznih aranžmana koje ima sa zemljama trećeg sveta.''

Iskreno da vam kažem, svi vi koji zagovarate da Srbija treba da se žrtvuje za tuđ račun (da joj budu uvedene bilo kakve sankcije ili ukinute bilo kakve privilegije od strane evropskih zemalja zarad bratstva i ljubavi sa nekim dalekim zemljama od kojih možemo da dobijemo samo puno ljubavi, uključujući tu i Rusiju) ste slučajevi za proučavanje. Takvih kao vas sigurno nema ni u jednoj drugoj zemlji u Evropi.

Iskreno da vam kažem, svi vi koji zagovarate da Srbija treba da se žrtvuje za tuđ račun (da joj budu uvedene bilo kakve sankcije ili ukinute bilo kakve privilegije od strane evropskih zemalja zarad bratstva i ljubavi sa nekim dalekim zemljama od kojih možemo da dobijemo samo puno ljubavi, uključujući tu i Rusiju) ste slučajevi za proučavanje. Takvih kao vas sigurno nema ni u jednoj drugoj zemlji u Evropi.
Jeste sto da se zrtvujemo za stare roditelje kad nemamo vise koristi od njih ,najbolje u neki staracki dom gde ce da umru za dva meseca od silne paznje. Kuba nije priznala Kosovo i ona se zrtvovala za nas ,mogla je da popravi odnose sa USA i kao CG prizna Kosovo ali nije. Tako da ta prica o zrtvovanju ne pije vodu. Sto ne uvede sankcije Rusiji nego Kubi koja nikoga nije napala ako vec hoce da ima neke benefite ,neka uvede sankcije Rusiji ako sme vec ajde po KUBI oni su dobri nece zameriti.

Jeste sto da se zrtvujemo za stare roditelje kad nemamo vise koristi od njih ,najbolje u neki staracki dom gde ce da umru za dva meseca od silne paznje. Kuba nije priznala Kosovo i ona se zrtvovala za nas ,mogla je da popravi odnose sa USA i kao CG prizna Kosovo ali nije. Tako da ta prica o zrtvovanju ne pije vodu. Sto ne uvede sankcije Rusiji nego Kubi koja nikoga nije napala ako vec hoce da ima neke benefite ,neka uvede sankcije Rusiji ako sme vec ajde po KUBI oni su dobri nece zameriti.
Ja sam i rekao da treba uvesti sankcije Rusiji, kao i bilo kojoj drugoj zemlji ako će to da nas spasi sankcija koje bi mogle da budu uvedene nama. Ali bi ipak neki, kakav-takav argument mogao da se postavi u odbranu stava da ne treba uvoditi sankcije Rusiji. Dok sa Kubom to nije slučaj. Jedino što vidim ovde na temi jeste da je to prijateljska zemlja i da nikoga nije napala.

To je ono što sam rekao juče, politički infantilan narod.

Back