Srbija "UMIRE"!?

TREBA LI ZABRANITI NEMEDICINSKI IZAZVANE ABORTUSE

• DA,ABORTUS JE UBISTVO

glasova: 62 69,7%
  • NE, ABORTUS JE CIVILIZACIJSKO PRAVO

glasova: 27 30,3%

• Ukupno glasova
    89
  • Anketa je zatvorena .
ako je posledica silovanja, neka ga rodi i da na usvajanje..a verujem da ga ne bi dala

Wtf?? 9 mjeseci da u sebi nosi plod silovanja, da joj trudnoća deformiše tijelo, da izgubi zaposlenje, da se pati i možda rizikuje svoj život prilikom porođaja i da ga onda da na usvajanje samo zato da bi se uklopila u nečiju odrednicu kako je svaki abortus ubistvo?

Interesantna teorija. No, kako bi naš narod rekao, "lako je tuđim qrcem gloginje mlatiti".

ako je posledica silovanja, neka ga rodi i da na usvajanje..a verujem da ga ne bi dala

Protiv sam abortusa ali u ovakvoj situaciji...ne znam šta da kažem,treba stvarno razmisliti...ali,cenim tvoje mišljenje o abortusu...moja žena je abortirala iako smo imali uslove za pored naših dvoje još petoro dece ali je to bilo zato što je bila prinuđena da u tom periodu pije lekove pa nismo hteli da rizikujemo...******...

Wtf?? 9 mjeseci da u sebi nosi plod silovanja, da joj trudnoća deformiše tijelo, da izgubi zaposlenje, da se pati i možda rizikuje svoj život prilikom porođaja i da ga onda da na usvajanje samo zato da bi se uklopila u nečiju odrednicu kako je svaki abortus ubistvo?

Interesantna teorija. No, kako bi naš narod rekao, "lako je tuđim qrcem gloginje mlatiti".

Nije to odrednica,to jeste ubistvo.......dokazano iz svih aspekata,to morate jednom da shvatite z:poz:

D O K A Z A N O.:roll:

Mislim da mnogo više odgovonosti treba da padne i na muškarce.
Gledao sam cenu vazektomije (podvezivanje jajovoda)
piše da je to 15 minuta u lokalnoj anesteziji.
Pa zašto onda košta 1500 EUR ?
Smatram da je abortus pravo žene ali da cilj svake države bude da edukuje, spreči neželjenu trudnoću a osobama koje više puta abortiraju a već imaju dovoljan broj dece ponude besplatno podvezivanje jajnika ili neku drugu metodu kontracepcije.
Dece nam treba ali od roditelja koji decu Žele. Ne pravimo topovsko meso nego decu koja su naša budućnost!
A i nije svako za roditeljstvo.

ma, srbija umire jer su poslednjih xyz godina na vlasti hohstapleri, a ne zato sto su seksualno aktivni neodgovorni
na primer, zasto se samo punoletnima davala korona pomoc, a ne i deci? zar deca nisu patila za vreme zakljucavanja?
zasto se samo penzionerima podilazi, jel zato sto deca nemaju demokratsko pravo glasa?

porodicima sa 3,4+ dece treba ukinuti da placaju doprinose, vec da im drzava automatski placa
trebaju da dobiju sve moguce olaksice, pa da vidite onda da li bi srbija umirala...

a ovo pljuvanje po nekima da nisu roditelji, da su kukavice ili neodgovorni, ili sta god... pa gde/cemu to vodi? sad cemo da osudjujemo ljude? jel ce to da resi problem bele kuge? NECE. Zna se kako i sta treba da se radi ako se hoce resenje.

Back