Србија у Нишу..

Kata Bucik

Zainteresovan član
Poruka
255
Пролетос сам први пут дошла у Ниш..
Била је то љубав на први поглед..и град по мојој мери..у коме жене воле јарке боје као и ја и знају да цене лепо и елегантно..

И одлучила сам, без много размишљања, да се доселим у овај лепи град и почнем свој нови живот, живећи оно о чему сам сањала годинама..
Да направим кутак по својој мери и по мери Србије коју многи још увек памте..

Poslednja izmena od moderatora:
Ја сам из Новог Сада али био сам пар пута у Нишу и позитивно сам се изненадио. Град је простран и леп. Било би фино кад би се мало више улагало доле. Ваљда ће сад због Миланског едикта нешто да се уради.

Пролетос сам први пут дошла у Ниш..
Била је то љубав на први поглед..и град по мојој мери..у коме жене воле јарке боје као и ја и знају да цене лепо и елегантно..

И одлучила сам, без много размишљања, да се доселим у овај лепи град и почнем свој нови живот, живећи оно о чему сам сањала годинама..
Да направим кутак по својој мери и по мери Србије коју многи још увек памте..

Dobrodošla Kata! :heart:

Drago mi je da ti se dopao Niš. Baš si hrabra što si se doselila ovde. Jesi li nekoga upecala da nam budeš snaja? :)

Ne znam za druge žene što vole jarku boju, ali ja više pastelnu i mat boju. Nabacila sam pogled na tvoje unkatne haljine, dopale su mi.
Neko vreme tražim zimsku haljinu ali vaš izbor je prelep. Koliko vam koštaju haljine sa pojasom?
U suštini, odela su vam divna. Blizu sam, ako me nanese put kod tebe, onda na čaj. ;)

Poslednja izmena od moderatora:
Опростите ако сам прекршила неко правило..
Није ми била намера да ово зазвучи као реклама..

Стварно ми се свиђа Ниш..
И људи у њему..
Једино се мало тога у њему догађа..
Ужас један да су тако богат и леп град претворили у бофл..

То је била сврха поста..

Aero_Miss ..нисам никога "упецала"..ја сам од оних старомодних..волим да мене пецају.. :)
За сада волим само град..мало ли је.. <3

Back