SRBIJA u EVROAZIJSKOJ UNIJI!!!

SRBIJA u EVRO-AZIJSKOJ UNIJI, DA ili NE?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kristiansand

Veoma poznat
Poruka
10.393
Videli smo kakva je presuda Haskoga Tribunala,. vise ne MISLIM vec sam SIGURAN da Srbija mora KAKO GOD ZNA i UME da prekine SVE kontakte sa EU i HASKIM tribunalom.
I ono malo vere u neku pravdu koje sam imao u EU i SAD je UNISTENO.
SRBIJA MORA dalje ali u EVRO-AZIJU, TAMO NAM JE MESTO. Vreme je da instaliramo ovde ruske i kineske vojne baze i da zapocnemo pregovore o pristupanju EVRO-AZIJSKOJ uniji, da ratifikujemo i mi Shangajski sporazum i ako nismo zemlja tog regiona i da s eokrenemo ONIMA na kojima je buducnost.
I Rusi i Kinezi imaju i volje i novaca da nas izvuku iz ovih gofana u koje nas je uvalila ODREDJENA POLITICKA BOLUMENTA IZ VASINGTONA I BRISELA, ne SVI ali DOBAR DEO njih.
SAD, Nemacka, Francuska, Swicarska, Holandija,.... su zemlje sudeci prema ovome izgradjene na pljacki, otimacini, korupciji, kriminalu, ratovima, pritiscima, iznudjivanju, prodaji oruzija i narkotika, cuvanju PRLJAVOG novca,..... to su naknadno sterilisani KONTEJNERI od drzava, CAST BROJNIM izuzetcima u narodima ovih zemalja oji sa ovim i nemaju bas neke veze niti su krivi za sve ovo.
Dakle, sto se mene tice, stvar je sada 10000% jasna. NEMA VISE EU-a, NEMA VISE SARADNJE SA HAGOM,
idemo u EA sa Rusima, TACKA.
Ako neko bude zeleo da ZBOG TOGA odcepi svoje dvoriste od Srbije, MOLIM LEPO, neka dostavi svoje zahteve, raspisace s referendum pa neka idu SVI ONI koji to zele, ONI KOJI NE ZELE NECE, JER SU NAM POTREBNI.
Dakle....
SRBIJA SA RUSIMA U EVRO-AZIJI, DA ili NE?

исти ти ***** и с русима и кинезима да су хтели спречили би и бомбардовање

сви се они воде својим интересима а нас имеђу истока и запада полако гута мрак и једних и других

тешко ономе кога рус брани и амер храни

сви се они воде својим интересима а нас имеђу истока и запада полако гута мрак и једних и других

Pa šta treba onda da radimo?.
Negde se udenuti moramo?.

mudro zboris :ok:

To je neminovnost,
U EU nas hvala Bogu, nece ni primiti.
Jednostavno, mi tamo ne pripadamo, ne delimo njihove vrednosti.
Onog trenutka kad Ukrajina pristupi savezu, tas na vagi se okrece i odmah ce par dryava bivseg varsavskog bloka napustiti EU i preci u EAU ili ce traziti neki modus dvojnog clanstva.
EU ce se usled ekonomske krize svesti na Nemacku i satelite.

Pa šta treba onda da radimo?.
Negde se udenuti moramo?.

не морамо, србија би процветала и под санкцијама са извозом 0 и увозом 0 али ваљало би се отарасити унутрашње гамади прво. не померио се од места ако није тако кад би десет највећих лопова у овој земљи висело на масном конпцу на теразијама а за крађу камена са реке се секла рука и проверило се ко шта има и одакле му у овом и оваквом стању, поништиле све приватизације и грађани заиста имали нешто од епса, колубаре, и сличних предузећа уместо масних европских рачуна на афричке плате могли би да нам само пљуну под прозор и руси и амери и моле да ми њима скинемо санкције.

Али са општим лоповлуком то неће да може. са вештачким кризама и несташицама исто. са таквим функционерима, кафе куварицама, шалтерџијкама и сличним тетинима и пашенозима које може да замени софтвер са три линије кода без да се гурају то неће да иде

премало је ово корито да пиша у њега ако сви из њега пијемо

људи у србији мора да схвате док не почну да лете главе ниште се неће променити, док иста поставка мења дресове нема ни нације ни правде и док се гледа како да се попуни дефицит уместо како да се направи суфицит неће да иде. док је успех позајмљивање уместо стварање нема нама ни б од будућности земљак...

не морамо, србија би процветала и под санкцијама са извозом 0 и увозом 0 али ваљало би се отарасити унутрашње гамади прво. не померио се од места ако није тако кад би десет највећих лопова у овој земљи висело на масном конпцу на теразијама а за крађу камена са реке се секла рука и проверило се ко шта има и одакле му у овом и оваквом стању, поништиле све приватизације и грађани заиста имали нешто од епса, колубаре, и сличних предузећа уместо масних европских рачуна на афричке плате могли би да нам само пљуну под прозор и руси и амери и моле да ми њима скинемо санкције.

Али са општим лоповлуком то неће да може. са вештачким кризама и несташицама исто. са таквим функционерима, кафе куварицама, шалтерџијкама и сличним тетинима и пашенозима које може да замени софтвер са три линије кода без да се гурају то неће да иде

премало је ово корито да пиша у њега ако сви из њега пијемо

људи у србији мора да схвате док не почну да лете главе ниште се неће променити, док иста поставка мења дресове нема ни нације ни правде и док се гледа како да се попуни дефицит уместо како да се направи суфицит неће да иде. док је успех позајмљивање уместо стварање нема нама ни б од будућности земљак...

Za ovo 0:0 se SLAŽEM.
I ovako nas POJEDE ovaj trgovinski deficit sa belosvetskim proizvođačima pribora za negu zadnjice i šampona za negu šoferšajbne.
Za ostalo---, ne baš.
Imam jedan predlog koji je otprilike ovo što govoriš ali ipak u nešto civilizovanijoj varijanti.
JEDAN od naših problema je taj što smo LOŠ NAROD.
To se UBIJA SISTEMOM a ne VEŠALIMA.
VEŠALIMA bi morao da pobiješ pola naroda a ko će onda da nas reprodukuje i ovako nas IZJEDOŠE NAČISTO ovi ratovi i belosvetski hoštapleri i špekulanti.
Evo predloga...

https://www.facebook.com/groups/nepartijskisistemusrbiji/doc/549463461745824/

A evo i ostalih predloga, to je samo deo onoga što smatram da se MORA uraditi u ovoj zemlji...

https://www.facebook.com/groups/nepartijskisistemusrbiji/files/

Za ovo 0:0 se SLAŽEM.
I ovako nas POJEDE ovaj trgovinski deficit sa belosvetskim proizvođačima pribora za negu zadnjice i šampona za negu šoferšajbne.
Za ostalo---, ne baš.
Imam jedan predlog koji je otprilike ovo što govoriš ali ipak u nešto civilizovanijoj varijanti.
JEDAN od naših problema je taj što smo LOŠ NAROD.
To se UBIJA SISTEMOM a ne VEŠALIMA.
VEŠALIMA bi morao da pobiješ pola naroda a ko će onda da nas reprodukuje i ovako nas IZJEDOŠE NAČISTO ovi ratovi i belosvetski hoštapleri i špekulanti.
Evo predloga...

https://www.facebook.com/groups/nepartijskisistemusrbiji/doc/549463461745824/

A evo i ostalih predloga, to je samo deo onoga što smatram da se MORA uraditi u ovoj zemlji...

https://www.facebook.com/groups/nepartijskisistemusrbiji/files/

свака мирна револуција је осуђена на неуспех, све плишане национал меде што неће да таласају су још горе од вампира што нам висе на врату

вешалима батац и да висе док их вране не искљују начисто. ако треба 90% људи тако да заврши и треба. испод крушке не пада јабука а изроди израђају нове изроде и праве још већи пацовски накот који подрива оно мало доброг што је остало

свака мирна револуција је осуђена на неуспех, све плишане национал меде што неће да таласају су још горе од вампира што нам висе на врату

вешалима батац и да висе док их вране не искљују начисто. ако треба 90% људи тако да заврши и треба. испод крушке не пада јабука а изроди израђају нове изроде и праве још већи пацовски накот који подрива оно мало доброг што је остало

Dobro, to ej voje mišljenje koje lično ne delim baš.
Pre sam za 40 godina robije plus društveno koristan rad, nego vešala.

MI smo totalno porazeni 99. , vojno. Sve posle toga je UPRAVA POBEDNIKA i uzimanje plena od pobedjenih, tj. nas.

Ostali samo dugmici. Ruzna uspomena.

Sve to uz konstantno farbanje nas ovaca preko javnih servisa.

Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back