srbija turisticka destinacija

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
posto smo tu gde smo, hajde da od ovog leta uzmemo najbolje sto mozemo
dajte predloge i prenesite svoje utiske sa mesta koja ste posetili
bilo da je u pitanju dnevni ili vikend izlet ili kraci odmor
lepo bi bilo da ilustrujemo i slikama jer sam sigurna da mozemo jedni drugima da pomognemo predlogom
posto zna se da forumasima verujemo najvise :)
zaovine
prednost: divno jezero, akumulaciono, ukoliko nije ispraznjeno
odlicno je mesto za odmor za one kojima je potreban neka voda kad vec mora nema
predivan krajolik i izuzetno povoljan smestaj u odlicnim uslovima ako lepo pretresete ponudu
mi smo rentirali citavu vikendicu, sve je novo u njoj bilo, svako je imao sopstveni lezaj i kad smo podelili troskove najma cifra je bila oko 2eu po osobi dnevno
mana: teren je podlozan klizistu

1593013427371.png

1593013453987.png

@tab503

imam predlog i verujem da je moguce da se realizuje
posto ste ogranicili samo dve slike po postu, onda cemo temu ukoliko zelimo nesto da ilustrujemo da razvucemo na mnogo stranica
da li moze onaj ko uredjuje da ubaci formu za slike kao sto ih nudi i instagram - mozes da postavis nekoliko i da ih na mestu jedne listas kao album

@tab503

imam predlog i verujem da je moguce da se realizuje
posto ste ogranicili samo dve slike po postu, onda cemo temu ukoliko zelimo nesto da ilustrujemo da razvucemo na mnogo stranica
da li moze onaj ko uredjuje da ubaci formu za slike kao sto ih nudi i instagram - mozes da postavis nekoliko i da ih na mestu jedne listas kao album
u planu je potpuna reorganizacija foruma kulinarstvo i u sklopu njega ce biti potrebe za temama sa puno slika u postovima i sigurno ce se nesto uraditi po tom pitanju..
da li cemo odobriti veci broj slika po poruci ili napraviti neku drugu munju jos cu videti ali ce u svakom slucaju biti promena po tom pitanju u naredne dve do tri nedelje.

Mi smo rezervisali zaovine, blizu jezera, 4 nicenja : )
Ako imas preporuku gde se dobro jede tamo -pisi jer snaga na usta ulazi : )
I bilo koju jos preporuku za taj kraj...

sada trazimo gde cemo jos da boravimo pa mi je tema super legla : )

u planu je potpuna reorganizacija foruma kulinarstvo i u sklopu njega ce biti potrebe za temama sa puno slika u postovima i sigurno ce se nesto uraditi po tom pitanju..
da li cemo odobriti veci broj slika po poruci ili napraviti neku drugu munju jos cu videti ali ce u svakom slucaju biti promena po tom pitanju u naredne dve do tri nedelje.
i molim te ubacite srce u podrzavanja
ne mogu svaki put da se zaljubljujem kad hocu emotivnije da podrzim :heart:

Споменућу једно место које увек истичем пошто је оно култно међу романтичним душама, дакле Врдник, мека љубавног туризма на нашој планинској лепотици Фрушкој Гори. :heart: :zaljubljena:
ja sam sa vrdnikom zavrsila
sto sam se ljubavisala, ljubavisala sam se :)

Obzirom na nase standardno male plate,predlazem,da usvojimo slovenacki nacin za jeftino letovanje.Slovenci odmor cesto provode tako,sto daju oglas
u stampi,ili internetu,da ustupaju svoj stan u Ljubljani,1O dana,porodici iz nekog planinskog mesta,koji bi njima za isto vreme,ustupili svoj stan na
koriscenje.Ovo je veoma zanimljiv,i koristan nacin za organizovanje odmora.Mnogi nasi ljudi,iz nekih predivnih mesta u divnoj planinskoj prirodi,
veoma rado bi proveli desetak dana,u velegradu Beogradu.Obrnuto,porodica iz Beograda,uzivavala bi u stanu-kuci,neke porodice recimo na Zlatiboru.
Predlazem,da neko otvori u Beogradu Agenciju ,za razmenu boravka preko leta,na realaciji selo - grad,i obrnuto.!

Може код мене ко хоће за џ да се смести горе на Златибору, понесите шта ћете да клопате и то је то... али, што би рекао Тарантино увек постоји неко али, уз услов да водите рачуна тамо о мом ћалету. Сумњам да би неко саставио с њим дуже од пар сати, наглув је и ту се слушају Вучићева пренемагања напичена до пања. :)))) А што се паметовања тиче ту је као ја појачан на е на икс. :)))) Дакле Грчка је боља варијанта, шта кошта да кошта. :)))

Може код мене ко хоће за џ да се смести горе на Златибору, понесите шта ћете да клопате и то је то... али, што би рекао Тарантино увек постоји неко али, уз услов да водите рачуна тамо о мом ћалету. Сумњам да би неко саставио с њим дуже од пар сати, наглув је и ту се слушају Вучићева пренемагања напичена до пања. :)))) А што се паметовања тиче ту је као ја појачан на е на икс. :)))) Дакле Грчка је боља варијанта, шта кошта да кошта. :)))
I da ponesu tunjevunu, sardine...je l tako
Pa, promoviši ćaleta, ovaj, postavi fotke neke krajolika...možda bude nešto...heh

I da ponesu tunjevunu, sardine...je l tako
Pa, promoviši ćaleta, ovaj, postavi fotke neke krajolika...možda bude nešto...heh
Pa valjda pored sardina i tunjevine,pravio bi se i rostilj.Svadbarski kupus,sa mladom svinjetinom,paprikom tek izvadjenom iz baste itd,itd. Ne verujem
da je cale zaista tako los.Svaki stariji covek je dobar,ako sa njim razgovarate na razuman nacin.Nema u pravilu losih ljudi,ima samo loseg postupanja.

Pa valjda pored sardina i tunjevine,pravio bi se i rostilj.Svadbarski kupus,sa mladom svinjetinom,paprikom tek izvadjenom iz baste itd,itd. Ne verujem
da je cale zaista tako los.Svaki stariji covek je dobar,ako sa njim razgovarate na razuman nacin.Nema u pravilu losih ljudi,ima samo loseg postupanja.
Ma, to za tunjevinu je iz vremena vs...kad.se tuc žalio da ćale klopa sardine, nadam se da ga nisam pomešao sa nečijom tuđom časnom starinom.

За разлику од Муње шира јавност не зна да је мој стари фан конзервираних сардина, тако да се то и туристима препоручује. :))))
Качио сам једном фотке на некој теми о викендицама, пл. кућама и тако томе, мана је што нема около природе, то је урбани део села, али ту је Торник на пушкомет.

За разлику од Муње шира јавност не зна да је мој стари фан конзервираних сардина, тако да се то и туристима препоручује. :))))
Качио сам једном фотке на некој теми о викендицама, пл. кућама и тако томе, мана је што нема около природе, то је урбани део села, али ту је Торник на пушкомет.
Super.. (:

Back