SRBIJA TREBA PONOVO DA POSTANE NESVRSTANA ZEMLJA.!!!

Mislim da bi nasi diplomatski pretstavnici u inostranstvu (Ako to Vlada usvoji) trebalo
da povedu siroku kampanju,da Srbija ponovo postane vodeca zemlja,u porodici
nesvrstanih zemalja.Vise je nego ocigledno,da nama ne prijaju ni zemlje zapadnog bloka,a ni zemlje,koje gravitiraju ka Rusiji.MI smo navikli,da budemo niciji,tj.da budemo
samo svoji,u drustvu nesvrstanih Africkih i Azijskih zemalja.Verovatno tu ima ulogu
i pitanje mentaliteta naseg naroda.Nama Srbima,po mentalitetu najvise odgovaraju
Afro_Azijske zemlje.I to je sasvim prirodno.sudeci po svemu,sto se dogadjalo posle
smrti Josipa Broza,,,,nase napustanje nesvrstanog bloka zemalja,nama nije prijalo.

Ocigledno je (bar meni),da niti nama odgovaraju zapadne zemlje i Rusija,a ni njima,
vise je nego ocigledno,da i mi njima nikako ne odgovaramo.:rtfm::dash::think:

Svaki covek,kao privatno lice,bira za sebe prijatelje,koji mu odgovaraju po mentalitetu,kao i po karakternim osobinama.
Vise je nego ocigledno,da nama Srbima,tip ugladjenog Evropljanina ne odgovara.Tu nema sta da se lazemo.Kod nas
svaki covek koji se ponasa uljudno,ne psuje,ne baca djubre oko sebe na sve strane,rizikuje da dobije epitet da je
"topli brat".Mi jednostavno (nije to nikakva sramota),imamo velikih karakternih crta,sa narodima Azije i Afrike.Na
kraju i JB.Tito,druzio se SAMO sa predstavnicima tih naroda.MI svakog coveka,koji se ponasa Evropski,mi ga iza
ledja ismejavamo.Ako je vec tako OC.Druzimo se i pridruzimo tim zemljama,i "mirna bosna".Ovako,samo gubimo
vreme.Kao hocemo u Evropu,a istovremeno,tu istu Evropu i njene vrednosti,ISMEJAVAMO.Cemu to onda ide ???

Back