Srbija treba novu prosrpsku partiju!

anntaylor:
Ja sam glasac radikala zato sto smatram da su posteni i da imaju bolji program od DOS-a.

Za DOS ne glasam zato sto nemaju dugorocni ekonomski program nego zive na racun prodaje komunisticke imovine, puni su korupcije, ne resavaju problem kriminala i ne vode brigu o izbeglicama i srpskim teritorijalnim interesima tj. naklonjeni su onima koji su nas do juce ubijali.

DOS?? :shock: :? :) :D Kakva greshka 5 oktobra,pustish ih a oni opet mrache Srbiju,sreca shto
su to generalno marginalci pa se slabo snalaze,pobede i ne mogu da urade nishta???
obratite paznju na LDP Tomu ce u grob da oteraju :wink:

mostwanted:
Прво: Дос не постоји већ пар годину назад. Друго: Све земље транзиције су прошле овај пут, као ми. Треће: Главни адути у кампањи СРС-а су били налик "Ми смо поштени остали нису". Ове ствари не пале у години 2007-ој. Ако неко заиста мисли, да чова, који је по занимању гробар стварно има умеће, знање да води ову земљу, тај се грдно вара. Онај ко се к.рчи, са ратом, тај то ради, јер неко то хоће, да чује. И на крају, сећаш ли се почетка 90-тих, кад су пристизале прве избеглице из ХР - Б92, ова Досовска, усташка, фашистичка, шиптарска телевизија(онда још радио) је и м је први изашла у сусрет.

Mi neznamo da li je Toma, bez iskustva, dobar za vodjenje zemlje ili ne a jedini nacin da saznamo je ako on ikada dodje u priliku da vlada.

Sa druge strane DOS je stavio Dinkica bez radnog staza da vodi financije jedne zemlje. Zbog toga taj tvoj komentar ne stoji.

DOS se raspao na papiru ali u stvarnosti nije. Vec sam napisala par puta o tome.

anntaylor:
Mi neznamo da li je Toma, bez iskustva, dobar za vodjenje zemlje ili ne a jedini nacin da saznamo je ako on ikada dodje u priliku da vlada.

Sa druge strane DOS je stavio Dinkica bez radnog staza da vodi financije jedne zemlje. Zbog toga taj tvoj komentar ne stoji.

DOS se raspao na papiru ali u stvarnosti nije. Vec sam napisala par puta o tome.
Ова логика не стоји. Када човек ступа у брак, не познаје у потпуности свог изабраног, уколико нису живели заједно, али баш тај избор је темељен на неким ранијим понашањима и ставовима другог. Ма какав да је Динкић био скидам му капу за постављање темеља фискалног реда у једној земљи, где 70 година уназад није се знало ко пева, и ко игра.

Korner zastavica:
Ovaj net su izmislili Vatikan i Jevreji da bi se omladina ovako zaludjivala,a da bi oni mogli da vladaju svetom.
Pazi sta ti ja kazem.:D Pitaj filatelistu,on zna bolje od mene. :D:D

Pre 250 godina su se sastali Jevreji i Papa i onda se dogovorili da naprave internet, kako bi poštene Srbe zaluđivali da se negde živi bolje.
Time su namerno počinili genocid, jer ljudi sede za računarom i gledaju te kvazi bolje stvari i nisu u vatrenom zagrljaju sa svojim životnim saputnicima.
Jevreji i Vatikan i danas ne miruju 8-)
Rajcinger uveo LDP, pazite šta vam kažem

anntaylor:
Ja cenim i postujem radikalske planove za obnovu i razvoj zemlje ali mislim da je vreme da te planove pokusa ostvariti neka druga politicka partija. Radikali jednostavno vec 10 godina imaju istu manu = tvrdoglavost i cesto blefiraju i idu na rizike. Za 10 godina nisu na svojim greskama naucili nista! Da su pre ili tokom predizborne kampanje uradili ikakvu predizbornu analizu bilo bi vise nego jasno da sami nemaju nikakve sanse. Mislim da Srbija treba neku novu stranku koju nece ogranicavati Seselj sa svojim ultimatumima da se nesme sa DSS formirati vlada. Vise od pola glasaca radikala bi vise volelo kakvu takvu vladu izmedju DSS i SRS nego vladu u kojoj sede Tadic, Dinkic i Ceda. E pa zahvaljujuci tvrdoglavosti i losim procenama Seselja tj. njegovim suludim ultimatumima Srbijom ce nastaviti da vlada olos.
potpuno se slazim
e, da im je to jedina mana.......... :evil:

Back