Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 22.699
black friday
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
black friday
To sto ti prikazujes je zalosna slika ljudi koji nemaju za hleba, a ne mlade psihopate koji od besa i toga sto "sve imaju", ubijaju.
Bolje red za hleb i red za cigare ili zejtin, nego nekakav drugaciji "red".To je taj tvoj čuveni Milosevicev red, red za hleb.
Bolje red za hleb i red za cigare ili zejtin, nego nekakav drugaciji "red".
Kad sam tako zivela, slucajno ili ne, bila sam najsrecnija ili mi je takav bio period zivota. Ne zato sto sam to volela, nego sto snalazenje tera i upucuje ljude jedne na druge, a u zajednistvu je sve lakse i nema psihopata.Zamisli probudis se ujutru, pa moraš u red sa hiljadama ljudi po hleb. Pa onda do švercera da kupis gorivo za juga auto i cigare.
Kad sam tako zivela, slucajno ili ne, bila sam najsrecnija. Ne zato sto sam to volela, nego sto snalazenje tera i upucuje ljude jedne na druge, a u zajednistvu je sve lakse i nema psihopata.
Ne, bila sam dovoljno odrasla i svesna.Zato sto si imala 5 godina, da se ne lažemo.
Ne, bila sam dovoljno odrasla i svesna.
Kakav red? Moj tast, kao vojni penzioner je obezbedjivao kriminalca, da prehrani porodicu...Daleko od toga.
Normalan svet je prezivljavao i prodavao sta je imao, radio za male pare, ali opet se znao red vise nego sada.
I to je bolje nego ovo, mada roleri tada nisu ni postojali, nego rolsue.Da bila si odrasla devojčica sa rolerima, mama ti je skuvala ručak.
Cemu ovaj pravac diskusije, o '90-tim?Kakav red? Moj tast, kao vojni penzioner je obezbedjivao kriminalca, da prehrani porodicu...
I to je bolje nego ovo, mada roleri tada nisu ni postojali, nego rolsue.