Srbija sve dalje od Evrope

Volim što paziš na mene. Hvala. Kad nema ko drugi ...

Od sad samo mirno.
Nema više razloga za nervozu. Prošlo je 6 godina od 5.oktobarske revolucije.
Sad joj se već vidi kraj, tako da me talas demokrata više ne brine toliko.
Kao i uvek, vreme leči sve, kao i moj strah od mundijalista.
Vratiće se vrednosti poštovanja svoje nacije i čuvanje dostojanstva.

PredatorBG11:
Nije tema ekonomski standard,naravno da smo bili za Madjare Amerika ali u ekonomskom smislu,u politickom smo bili nigde za vreme Broza.
Imaš čudan način zaključivanja.
Pa politički smo najjači bili baš za vreme Broza.
Gužvali su se i Rusi i Amerikanci ko će pre da nam se uvuče
ne bi li im se priklonili.
Čopavi je to savršeno koristio. I nikad se nismo brže razvijali nego tada
bar u odnosu na istoriju poslednjih 150 godina.

PredatorBG11:
Greska,ko radi i misli taj i gresi,mislio sam na onog nesrecnika Lacia,sto se tice gas maske,garant je nikad nisi stavio,ajde navedi tri osnovna dela gas maske?
Ne treba mi kompas,znam pomocu sata i lista na vodi da odredim usred noci gde je koja strana sveta.Kako se to radi,a?A sto se tice predloga za promenu nicka,pa ja to i jesam.
Opppss....Izvinte gos"Seselj nisam vas odmah prepoznao! maska vam je divna.
Zaboravih da su vam tamnicari zabranili javna politicka istupanja.!!
Sto se tice greske pa u pravu si ko radi taj i gresi,neljutim se ja nego ti to kazem zbog tebe da bi znao da nisi na pravom putu.
Gas maska?? Ajde da probam ,davno je bilo??
Filter koji je izmenjiv u zavisnosti od vrste napada, poklopac istog torbica ABHO u kojoj se pored maske nalazila i zastitna kabanica i jos neki praskovi i gluposti!!!!!!
E moj istrebljivac koliko sam puta zalego na komandu atomski sleva! !!!!!!!!
Nego da te pitam nesto al iskreno da mi odgovoris??????
RATKO JESI LI TO TI???????????
Seselj je nekako deblji......drugaciji???? :lol: :lol: :lol: :confused: :lol: :lol:

PredatorBG11:
Bili smo Evropa za vreme JBT?Pa Beogradom su gmizali kao najveci gosti njegovi pajtosi nesvrstani ljudozderi i kasapini iz Afrike Bokasa,Idi Amin i slicni manijaci.
Jeste, ali su za to vreme Beogradom krstarili i najveći glumci tog doba (seti se filma Neretva). U posetu su nam dolazili predsednici SAD i SSSR... nemoj mi reći da to nisi znao. Bili smo lider pokreta nesvrstanih. Bili smo najnaprednija i najdemokratskija Socijalistička (čitaj komunistička) država sveta...
Pa nemoj me sada terati da ti pronađem koji su sve državnici bili u poseti Titu.
Ne volim ga ni ja, ali činjenice su činjenice.

PredatorBG11:
Nije tema ekonomski standard,naravno da smo bili za Madjare Amerika ali u ekonomskom smislu,u politickom smo bili nigde za vreme Broza.

U političkom smislu smo tada bili tamo gde više nikada nećemo stići.
Ako baš insistiraš, navešću ti gde je sve bio, koje zemlje obišao i ko je sve bio na sahrani tog Tita.

Eraserhead:
Ja uopšte to ne msilim, ja mislim da Srbi imaju potencijal da budu uticajan evropski narod koji će biti lider na balkanu.

Јак лидер на Балкану коме твоји налогодавци отимају део територије.
И што баш Срби да буду лидери? Бугара има исто толико, а Румуна двапут више.
Да ниси ти неки патриЈота, а?!? :lol:

Eraserhead:
Promena je jedina konstatnta u životu. Čovek uči i rtadi na sebi dok je živ.
Ja znam penzionere koji su kupili kompjutere i sada još trejduju akcijama.
.
А ја знам да је у Америци шпански већ други званични језик, а многи Американци већ уче и кинески.
Кажу да је овај век - век Азије? Да ли си Ирејсрхеде спреман за ту промену?
Да ли си спреман да се прилагодиш НР Кини као водећој светској сили?

Eraserhead:
Koja je razlika između duvana, šljive i trave?
Nikakva. Sve su to zadovoljstva kpoja ljudi sebi priušte.

Многи приуште себи задовољство да оду у Гучу, чак стотине хиљада, па ипак они "модерни", "флексибилни" и "толерантни" пљују по њима.

Back