Srbija sva u žutom

kakve veze decko ima sa tim sto mi se mozak odmori kad slusam glupandere? Prijaju meni razne stvari, nije sve vezano za ljubav ili seks,a ti stalno pominjes decka kad nemas argument,nemoj da si ljubomoran ti mi od svih glupandera najvise prijas,tebi sam potpuno verna.(jer tu kolicinu gluposti samo ti mozes da mi pruzis).

Prvo nigde nisam spominjao sex,ti mi nesto stalno prebacujes sex sex. Mozda ja ne primecujem dali se ti to nudis...

Жути има да остану на власти у наредних xy година, нема шансе да их неко склони са власти осим можда Шешеља, ако га пусте, мада је то мало вероватно.

vec sam preporuchivao nekim "intelektualcima" tvog kalibra nachin da se smire, uzmesh jednu shargarepu, napishesh na njoj EU i mashesh sa njom ispred nosa, to na tebe i tebi slichne deluje prilichno umirujuce, kako bi drukchije EU mogla da kontrolishe toliko magaraca u Srbiji, koji znaju samo da mantraju "EU nema alternativu". :lol:
Naravno Belorusija je mnogo bolja. Samo gledaj da se umiješ pre 22 časa, jer predsednik Lukašjenka zavrće tekuću vodu građanima svako veče u okviru patriotizma.

nešto ovako....
250px-Flag_of_Europe.svg.png

250px-Flag_of_Bosnia_and_Herzegovina.svg.png

ili ovako....:think:
800px-Flag_of_Kosovo.svg.png

a ovo....:roll:
ds_logo1.jpg

Naravno Belorusija je mnogo bolja. Samo gledaj da se umiješ pre 22 časa, jer predsednik Lukašjenka zavrće tekuću vodu građanima svako veče u okviru patriotizma.

Да, вероватно си на партијским састанцима ЛДП-а чуо још неку "чињеницу" о Русији и Белорусији, са којом ћеш нас "просветлити", или да развучемо једну црту, као твој велики вођа, да добијемо инспирацију да баљезгамо глупости о Русима и Белорусима.

Back