Srbija Srbima!!! Velika Srbija!!!

Kosovo ili EU?

• KOSOVO

• EU

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ти стварно мислиш да је википедија веродостојан извор података? Немој бити наиван, тамо може свако да пише шта хоће. Пише у немачким документима, а писало је и у Љотићевим и Недићевим документима.

Ти стварно мислиш да је википедија веродостојан извор података? Немој бити наиван, тамо може свако да пише шта хоће. Пише у немачким документима, а писало је и у Љотићевим и Недићевим документима.

Da li to hoćeš da dokazuješ da hrvatska nije imala dve SS divizije?

Da li to hoćeš da dokazuješ da hrvatska nije imala dve SS divizije?

Зову се хрватске само зато што су формиране од балија који су живели на званичној територији НДХ. Било је и Хрвата али не у СС дивизијама (звале су се легионарске, нпр. 369. легионарска дивизија) него у дивизијама Вермахта.

Зову се хрватске само зато што су формиране од балија који су живели на званичној територији НДХ. Било је и Хрвата али не у СС дивизијама (звале су се легионарске, нпр. 369. легионарска дивизија) него у дивизијама Вермахта.

Evo ga još jedan koji bi da piše neku novu tisućljetnu povijesni hrvatsku istoriju.
Od istine nemožeš pobeći.

Zovu se hrvatske jer su bile formirane u hrvatskoj od ustaških koljača i ubica.

ps. Promeni taj nick u Hrvatić 100% pošto si hrvat.

SDK NIKAD nije ukljucen u Waffen SS.A da neko ne bi rekao da kako wiki nije pouzdana, evo lin ka ozbiljnom naucnom izvoru:

Lista Waffen SS divizija.

http://www.feldgrau.com/wssdiv.html

U kojim je to nemackim dokumentima pisalo da je SDK ukljucen u WSS?

Званично је постао део СС тек 27 новембра 1944. Ево ти наређење за прекоманду

http://www.stormfront.org/forum/attachment.php?attachmentid=72229&d=1201122670
http://www.stormfront.org/forum/attachment.php?attachmentid=72230&d=1201122670

Знам да ћеш ме смарати због стормфронта, али слика је веродостојна.

Evo ga još jedan koji bi da piše neku novu tisućljetnu povijesni hrvatsku istoriju.
Od istine nemožeš pobeći.

Zovu se hrvatske jer su bile formirane u hrvatskoj od ustaških koljača i ubica.

ps. Promeni taj nick u Hrvatić 100% pošto si hrvat.

Формиране су од балија. Хрвати су осим у немачким дивизијама били и распоређени у својим (усташким кољачким и домобранским). А како си закључио да сам Хрват? Колико видим ја пишем ћирилицом а ти латиницом, то нешто говори.

nemoj da etiketiras ljude na taj nacin,posebno ako nemas dovoljno dokaza o tome ko su i sta su.

(e da i smatraj ovo javnom opomenom :) )

Stekao sam utisak da samo čekaš da napišem nešto što bi moglo da ti da razlog da me banuješ ili opomeneš.

Vidiš ovo ovde :

Baš bih želeo................Da otprilike ti pretim..................Ajde pi.čk.o....................

Ovo se zove vređanje a ne etiketiranje.
Šta misliš da li je etiketiranje ili vređanje teži prekršaj?

Da li si i njega samo opomenuo?

Da li hoćeš još?

Nemaš moooda.........................A hitler su ti mama i tata nazzi Srbine..................

A kako se ovo zove?

Tek sam napisao dvadesetak poruka a javila se gomila tipova sklonih pretnjama etiketiranju i vređanju a ti mene opominješ?
Da li si opomenuo nekoga drugog ili samo mene ili je to samo plan da se sa foruma odstrane svi neistomišljenici?

Kako da ih opominješ kada ste svi isti!!!
To je i tvoje mišljenje prema svima kojima niste uspeli da isperete mozak.

E da,sada pre nego što me baniješ da ti na vreme kažem da od te tvoje kvazi demokratije na ovom forumu više nema ni d.

Sami ste krivi što je ovo postalo obično političko smeće.
Dok sam samo čitao postove malo mi je bilo čudno što su se pojavljivali tekstovi koji su se bunili oko kazni, banovanja i sl.

Naravno sada mi je sve jasno.

nexxx011 je kaznjen za onaj gore post,a ti sad filozofiras jer nemas uvida u tudje kazne pa je najlakse kukati i plakati kako nista ne valja.kao i vecina onih koji se zale kako su moderatori zli,kako favorizuju,kako mrze itd ti nemas uvid u tudje kazne kao ni svi ostali koji imaju status registrovanog korisnika i to je sustina cele price.

opomenula sam te,iscitala sam ti i poruke na temi i jos te jednom lepo molim da ne zoves ljude nacistima,ustasama i svim ostalim slicnim uvredljivim nazivima.

nexxx011 je kaznjen za onaj gore post,a ti sad filozofiras jer nemas uvida u tudje kazne pa je najlakse kukati i plakati kako nista ne valja.kao i vecina onih koji se zale kako su moderatori zli,kako favorizuju,kako mrze itd ti nemas uvid u tudje kazne kao ni svi ostali koji imaju status registrovanog korisnika i to je sustina cele price.

opomenula sam te,iscitala sam ti i poruke na temi i jos te jednom lepo molim da ne zoves ljude nacistima,ustasama i svim ostalim slicnim uvredljivim nazivima.

Naravno da se slažem sa tobom,
ali sve dok me nazivaju pi.čk.o-m, nacistom i sl.(a nisam nikoga ni etiketirao ni vređao pre toga osim što moje mišljenje ne potiče sa TV-a ili partijskog sastanka) i dok vi mudro ćutite i mene opominjete a pravim vinovnicima nesmete ništa,sasvim mi je dovoljan znak da ovde nešto dobro smrdi.

I dobro ću razmisliti da li sve ovo ima bilo kakvog smisla da bih se zaluđivao i gubio vreme sa svakakvim tipovima koji vladaju ovde i terorišu forum.

ps. Ovo bih ti poslao kao privatnu poruku,kako mi je ukazao malopre korisnik sa nikom Srbenda100%, ali neznam još ni kako se šalje.

I još nešto,tek sada sam video da si dama pa koristim možda i zadnju priliku sa ti se izvinim.

U čemu je problem Van Staal?

Jel tebi nije bilo dovoljno što si ti mene etiketiraoo?Hoćeš ti da se nađemo ili ne?Nemoj više da filozofiraš gluposti već budi muško i izađi na crtu....................Do tada ćuti....................

Ako želiš odmah ti šaljem mesto i vreme na PP....................Toliko....................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back