bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Koliko tema vam treba da se prepucavate o vakcinama???
Aj otvorite jos jednu da vidite sta ce biti. Ono sto mene zaista zbunjuje je zasto se vi pro-vakcinasi tako uvredjeni i borite se ko da ste osteceni, jbt u Srbiji deci zakonski uteruju te vakcine, pa sta jos hocete? Sta vam jos treba??? STRELJACKI ODRED?
Spustite ton i prekinite da maltretirate nesrecne roditelje. To je cist sadizam.
I samo za vasu evidenciju, svima kojima nije jasno, PRIRODA = HEMIJA
Da ;i je moguce da ne razumes i dalje? Sve zive novine, dnevna stampa upozorava ovih dana, jer zaista se moze raditi o MASOVNIM EPIDEMIJAMA, I ZAVRSAVANJU DECE U INVALIDSKIM KOLICIMA, zbog teoreticara zavera i guglaca nepismenih, paranoika, kao i moderatora kao sto si ti !
Uvredjeni, mi provakseri? Alo zeno, radi se o SRMTI DECE, O DECI U INVALIDSKIM KOLICIMA, kakva crna uvredjenost, uvredjen sam bre kada priglup antivakser ne ume pravopisno da se dopisuej sa mnom, za to sam ja uvredjen, a za ovo bih mu doveo streljacki vod, kao sto si i rekla.
Bolje da umre idiot nego neduzno dete, logika i moral su mi na mestu.
A i pravo deteta na zdravlje je vaznije od prava roditelja tog deteta da bude IDIOT ! Zapamtite to vise. Ma da, mi "maltretiramo nesrecne roditelje". A nesrecan je jer je glup kao ****, nekima ne pomazu ni fakulteti ni doktorati da postanu iole pametniji, a ti roditelji "SAMO" MALTRETIRAJU SOPSTVENU DECU NEOBEZBEDJIVANJEM ZDRAVLJA I IMUNIZACIJE DETETU PLUS STO UGROZAVAJU SVE OSTALE IMUNOKOMPROMITOVANE, HORNICNO BOLESNE, KOJI SE MOGU IMUNIZIRATI, I JEDINO STO IH STITI JE "HERD IMMUNITY - IMUNITET KRDA".