Srbija sada mora da kupuje skupi ugalj za TE a na Kosovu ga ima za 50 godina

Kada su u pitanju rezerve uglja sa Kosova, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da Srbija želi da napravi dogovor sa Prištinom u vezi sa kupovinom značajne količine lignita, a da bi zauzvrat mogla da im isporuči struju. Dodao je da veruje da će uskoro pregovarati sa kosovskim predstavnicima na ovu temu.

Kad se nesto nema a treba ondah se kupuje. @nesko101 je drzis kravu u stanu ili kupujes mleko u prodavnici ?

Poslednja izmena:
Odakle ti ideja da bi Albanci pristali da daju deo svoje obale u zamenu za leglo kriminala i korupcije zvano "Kosovo"?
Drač je bio srpski pre 110 godina, ali još onda pirgava govna zajedno sa KuK monarhijom nisu dala da Srbi tu ostanu.
Srbija je bez izlaza na more samo obična balkanska vukojebina, ali naš izlaz na more će biti od Neuma do Crne Gore.
Bosna će se podeliti između Srbije i rvatske, eventualno još i Mađarske.

Kad pirgavi budu shvatili gde im je mesto, a to će biti relativno brzo, doći će ponovo do izmena granica u Evropi.
Milom ili silom.
Je li stvarno ovo misliš o Srbiji?

Je li stvarno ovo misliš o Srbiji?
Naravno.
Sa izlazom na more i odgovarajućom infrastrukturom, Srbija bi mogla da postane glavni partner Kine, ne na Balkanu, nego
i u Evropi. Osim toga, nema više JANAF-a i eventualnih ucena od strane rvata.
Pogledaj Makedoniju - totalno nebitna zemlja, nikada neće ni biti više od toga.
Pa onda pogledaj Albaniju - malecna vukojebina na Balkanu, ali ima izlaz na more, obigravaju i ameri pirgavi oko nje.

Sa Republikom Srpskom i izlazom na more, sa Rusijom i Kinom kao prijateljima, Srbija postaje ozbiljan igrač u Evropi.
I to je jasno i švabama i pirgavim pichketinama.
Njihov cilj je da rasparčaju Srbiju, sve do Beogradskog pašaluka.
Ali neće moći tako, cenim da su se ozbiljno zahebali po tom pitanju.

Naravno.
Sa izlazom na more i odgovarajućom infrastrukturom, Srbija bi mogla da postane glavni partner Kine, ne na Balkanu, nego
i u Evropi. Osim toga, nema više JANAF-a i eventualnih ucena od strane rvata.
Pogledaj Makedoniju - totalno nebitna zemlja, nikada neće ni biti više od toga.
Pa onda pogledaj Albaniju - malecna vukojebina na Balkanu, ali ima izlaz na more, obigravaju i ameri pirgavi oko nje.

Sa Republikom Srpskom i izlazom na more, sa Rusijom i Kinom kao prijateljima, Srbija postaje ozbiljan igrač u Evropi.
I to je jasno i švabama i pirgavim pichketinama.
Njihov cilj je da rasparčaju Srbiju, sve do Beogradskog pašaluka.
Ali neće moći tako, cenim da su se ozbiljno zahebali po tom pitanju.
A preko crne gore ništa a? Opet da nam udare sankcije i bombarduju ko 99e? Tebi je baš svraka popila mozak 🤗

Srbija ima izlaz na more ,zna se i gde. Cak je napravila i luku i prugu Bar .Sada se gradi moderan autoput . Ne moze da ima izlaz gde ne zive Srbi a zive u ogromnom broju u Staroj Hercegovini. Taj deo koji izlazi na more je onaj deo Boke od Igala pa do Risna. Naravno nikakve pretenzije na CG ali ovo je jedini ispravan nacin jer tamo zivi velika srpska zajednica i treba razvijati i pomagati te delove. Kada CG udje u open Balkan ,ako udje to bi bilo to ,nema carina i bio bi slobodan protok robe i ljudi . To je resenje.

AUTORSKA
Sada se vidi Srpski kukavičluk u odbrani Srpskog blaga i svete pravoslavne zemlje.
Ugalj je dostigao cenu od 400 dolara po toni a na Srpskom Kosovu i Metohiji ga ima na hiljade miliona tona, pa sada tek vidite šta Srbija gubi.
Svaka ozbiljna zemlja a i narod bi ratovao za ove resurse čak i svim sredstvima.
EU se raspada kao i Jugoslavija koju su ti isti rasturili namerno zbog Srbije.
Ovo je moralo Zapadu da dođe na naplatu a našli su dostojnog protivnika koji može u svakom pogledu da ih zbriše sa lica zemlje.
Nije to srpski kukavicluk nego Vuciceve trange - frange kombinacije, kojima je on veoma sklon.
Nije Srbija - Vucic je.

A preko crne gore ništa a? Opet da nam udare sankcije i bombarduju ko 99e? Tebi je baš svraka popila mozak 🤗
Kakve sankcije, kakvo bombardovanje, o čemu pričaš?

Srbija ima izlaz na more ,zna se i gde. Cak je napravila i luku i prugu Bar .Sada se gradi moderan autoput . Ne moze da ima izlaz gde ne zive Srbi a zive u ogromnom broju u Staroj Hercegovini. Taj deo koji izlazi na more je onaj deo Boke od Igala pa do Risna. Naravno nikakve pretenzije na CG ali ovo je jedini ispravan nacin jer tamo zivi velika srpska zajednica i treba razvijati i pomagati te delove. Kada CG udje u open Balkan ,ako udje to bi bilo to ,nema carina i bio bi slobodan protok robe i ljudi . To je resenje.
Crna Gora je stara država, to što sad ********* tvrde da nisu Srbi, to je sasvim drugo pitanje, nemamo mi problema sa pravim
crnogorcima.
Svi pravi Crnogorci su se izjašnjavali kao ... kako ono beše?
A svi pravi Srbi su poštovali i poštuju Crnogorce kao bratski narod, ako se već nisu izjašnjavali kao Srbi.

Pa onda pogledaj mapu rvatske, totalno nenormalne granice, nisu imale veze ni sa mozgom, ni sa stvarnošću, to je ćopavi povukao da bi
zahebao Srbiju i odsekao je od mora.
Alo bre, nepostojeća država dobila republičke granice, od kojih je preko 1700km morske obale. Pa onda njene kopnene granice obilaze
Bosnu i opet se vraćaju do Srbije, tebi je to normalno i prirodno?

Po austrougarskim popisima, Srba je na tim teritorijama bilo 3 puta više nego rvata, a ćopavi proglasio tu teritoriju rvatskom?
Daj bre, ostavi Crnu Goru na miru, narod živi tamo vekovima, šta mi imamo sa lukom Bar?
Ali da ćemo imati onaj deo od Neuma do granice sa Crnom Gorom, to ti garantujem glavom.
Može i neki izdajnik i lopov kao Đilas ili neki psihopata kao Jeremić da dođe na vlast, ali kad-tad će doći pravi Srbin na čelo države.
A onda ćemo da povratimo svoje...

Daj bre, ostavi Crnu Goru na miru, narod živi tamo vekovima, šta mi imamo sa lukom Bar?
Ej sta imamo pa ja sam im poklonio 2 plate za prugu ,luku Bar .Moj otac im godinama davao od licnog dohotka. Sta mislis od cijih je to para podignuto.
Crna Gora jesta stara srpska drzava. Zbog politicke korektnosti sada ne isticemo to srpska ali kada je stvarana to je bila OSNOVA za drzavnost jer su bili okruzeni Osmanlijama ,Mlecima,Austougarima . Da li znas da milion gradjana Srbije ima poreklo iz CG. i TI KAZES OSTAVI NA MIRU. Neka ih ali puna prava za Srbe tamo da imaju pravo na crkvu,imovinu ,obrazovanje .

Pa onda pogledaj mapu Hrvatske, totalno nenormalne granice, nisu imale veze ni sa mozgom, ni sa stvarnošću, to je ćopavi povukao da bi
zahebao Srbiju i odsekao je od mora.
Alo bre, nepostojeća država dobila republičke granice, od kojih je preko 1700km morske obale. Pa onda njene kopnene granice obilaze
Bosnu i opet se vraćaju do Srbije, tebi je to normalno i prirodno?

Po austrougarskim popisima, Srba je na tim teritorijama bilo 3 puta više nego rvata, a ćopavi proglasio tu teritoriju rvatskom?
Ali da ćemo imati onaj deo od Neuma do granice sa Crnom Gorom, to ti garantujem glavom.
Može i neki izdajnik i lopov kao Đilas ili neki psihopata kao Jeremić da dođe na vlast, ali kad-tad će doći pravi Srbin na čelo države.
A onda ćemo da povratimo svoje...
Stari moj, ti si jeo nekakvih ludih gljiva kao ovoliko haluciniraš?

Stari moj, ti si jeo nekakvih ludih gljiva kao ovoliko haluciniraš?
Jel ti ne izgleda cudno da Hrvatska ima takav oblik ? Kao glava krokodila u stvari to je bila vojna krajina prema Osmanlijama oko 50 do 100km oko Bosne ,nekadasnje Turske. Tako je i nastala i to joj je i bia funkcija ono sa hrvatskim kraljevima je vise vic i legenda nesto kao kad nas o Kraljevicu Marku.

Jel ti ne izgleda cudno da Hrvatska ima takav oblik ? Kao glava krokodila u stvari to je bila vojna krajina prema Osmanlijama oko 50 do 100km oko Bosne ,nekadasnje Turske. Tako je i nastala i to joj je i bia funkcija ono sa hrvatskim kraljevima je vise vic i legenda nesto kao kad nas o Kraljevicu Marku.
Što je točno bilo nejasno? Naravno da je neprirodan oblik. Ali što sad, što je tu je. Evo i razloga.
1262px-Ostaci_ostataka.jpg

A što je točno s Vojnom krajinom? I to je više tema za povijest.

Sa Republikom Srpskom i izlazom na more
pa, vi ne izlazite na more, nego na hrvatsku
jel bi hteli croati da se dzoraju za teritorije, ili ce prvo da padne denacifikacija, pa onda?

p.s. sad sam tek procitao sve sta si pisao, tako da ne moras da odgovoris, moja krivica, sto citam na preskok
Što je točno bilo nejasno? Naravno da je neprirodan oblik. Ali što sad, što je tu je. Evo i razloga.
da je tito bio pravoslavan umesto rimokatolik. dalmacia bi bila nasa

Poslednja izmena:
Nemaš ti pojma ni šta pišeš, ni o čemu pišeš.
Tako isto si mogao da napraviš koridor kroz Bugarsku do Crnog mora, ista je verovatnoća.

Srbija će dobiti izlaz na more, ali od Neuma do granice sa Crnom Gorom, zaboravi na Albaniju, neuki.
A ne razumem zašto bi bilo ko normalan KiM, kao neotuđivi deo Srbije, davao Albaniji, pa makar i za izlaz na more.
Glupo i bolesno...

Ti bi im vidim dao Kosovo za džabe ! Nema za džabe ništa na ovom svetu, to prvo morate da ukapirate.
Drugo, vama treba Kosovo, nama more - eto mogućnosti održive razmene.
Kakva Bugarska, kakvi Havaji, šta je tebi ???

Ti bi im vidim dao Kosovo za džabe ! Nema za džabe ništa na ovom svetu, to prvo morate da ukapirate.
Drugo, vama treba Kosovo, nama more - eto mogućnosti održive razmene.
Kakva Bugarska, kakvi Havaji, šta je tebi ???
Ti čitaš šta neko napiše ili samo lupaš napamet?
Odakle ti ideja da bih ja dao bilo koji deo Srbije za bilo šta drugo, gde sam ja to napisao?

A ne razumem zašto bi bilo ko normalan KiM, kao neotuđivi deo Srbije, davao Albaniji, pa makar i za izlaz na more.

Back