jomini:Điki je maher bio... Jedini pozitivan lik na političkoj sceni Srbije od kada ja pamtim i pratim. Ali neka...
Normalno da je tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Điki je maher bio... Jedini pozitivan lik na političkoj sceni Srbije od kada ja pamtim i pratim. Ali neka...
eremita:Наравно да се слажем да треба уклонити Лењина - па то је чист сатанизам ићи "на поклоњење" балсамованом лешу безбожника и сифилистичара... тај "ритуал" нема и не може имати било какве везе са било којом идејом комунизма а поготово што је та гробница саграђена у облику сатанског престола....(па и сам кип Бафомета, колико сам читао су руски комунисти запленили и однели за време 2.св.рата и негде је као
"нестао" у Русији).......
Колико знам, чини ми се да је Путин затражио да се леш Лењина сахрани на гробљу - што би и приличило - али они црвени болиди што имају по 5 кила одликовања су направили тешку фрку - па је то одложено за нека каснија времена......
Iron Lord:Mito, Rusi nisu imali četnike i partizane kao mi...
U čemu je dakle razlika što su srušili spomenik Staljinu a zadržali leš Lenjina?
samo nam to falirobespjer:Svako mesto u Srbiji treba da ima Djindjicev spomenik.
jomini:Kako bi ih Điki napušio sve redom samo da zna kako skrnave i njega i Srbiju. Eh...
malaaleja:Samo da dopunim, ni na danasnjem otvaranju spomenika Z.DJ.(pokoj mu duse) a gledajuci tv snimak na vestima tokom dana a i danas na b92, nigde ne videh prisustvo naj uze porodice (supruge i dece), osim partijskih "drugova" sa B.T. na celu, koji dade neku izjavu i nisam je najbolje razumeo, za Cedu J.nisam siguran da je bio prisutan ali Bebe P. nije bilo.
A ...........mozda su gledali sa strane, mozda sve sto navedoh ni ja nisam dobro video.![]()
Опет, с тим "историјским дистанцама"...Ethan:Stvarno nije uredu davanje imena ulica politicarima. treba da prodje odredjeni istorijski period pa tek onda ulice. pa na istoriji se uci samo do ww2.
Ovo predstavlja samo ruganje politickim protivnicima.
Ako je neko zasluzio ulicu, Djindjic sigurno nije!
tu si u pravu!Enfroz2891.:A shto bi bio?
On i Djindjic su bili politichki protivnici,sad kao treba i mauzolej da mu dize?
Sve to oko "spomenika"Djindjicu je jevtino politikanstvo..DS pokushava da ubode par poena na kvarno.Nije Djindjic nishta toliko znachajno doprineo da se bash toliko velicha...ali vremenom ce valjda splasnuti...sada je"aktuelno" pa zato tolika halabuka.
Si napravio licni mauzolej??Qrajber:Ne jedan nego 100.Djindjić je legenda...........