O kakva vijest... Dellboy za muštuluk si...![]()
Cuveni junacki MUP CG istaknut u odbrani zemlje 99. Nas ponos i dika! Dostojan naslednik slavne tradicije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O kakva vijest... Dellboy za muštuluk si...![]()
Cuveni junacki MUP CG istaknut u odbrani zemlje 99. Nas ponos i dika! Dostojan naslednik slavne tradicije.
Dellboy, tema je pogrešno koncipirana
morao si prvo da postaviš kao dilemu, kako izgleda to "ispod žita", "posredno", "indirektno" priznanje? Onda se oni upecaju pa kažu bla, bla, bla...
pa onda ti postuješ ovaj uvodni post,
ovako, ovo je više didaktička tema u nekom svom posebnom obliku
krajnje neupotrebljiva![]()
Па теби не ваљају ни они КОЈИ СЕ СКРИВАЈУ а изгледа ти не ваљају И ОНИ КОЈИ СЕ ПРЕДАЈУ. Тако да сума-сумарум теби изгледа НЕ ВАЉАЈУ СРБИ МА КАКВИ ОНИ БИЛИ. Е видиш - после када те неко нађе и полупа ти пи*ку - ондаК немо* да се буниш, јер добићеш што си тражиЈо...![]()
Crna Gora je veoma malo bombardovana. Sami ste zasrali sami i rješavali problem... :rolleyes:
Gori nam je bio "bratski" sedmi bataljon od NATO-a...
Sjecam se kada su DANAS VELIKI CRNOGORCI vikali:
"BOMBARDUJTE I NAS - NISMO GUBAVI"![]()
![]()
![]()
A onima u Murino na zalost uslisishe molbe te ona djeca izgiboshe.Aha, Zećani su bili najgrlatiji mada ni Vasojevski kraj nije zaostajao, imali su fin kapacitet pluća...![]()
A onima u Murino na zalost uslisishe molbe te ona djeca izgiboshe.
Boze sacuvaj.
Gre'ota djece... iebi ga kad smo sve to sami trazili.Čuh prije neko veče na vijesti da porodica one đece tuži Crnu Goru ka da je Crna Gora kriva što je NATO gađao.
Žao mi đece, ona nijesu ništa kriva, čak su koliko se sjećam bili i izbjelice sa Kosova...
Čuh prije neko veče na vijesti da porodica one đece tuži Crnu Goru ka da je Crna Gora kriva što je NATO gađao.
Žao mi đece, ona nijesu ništa kriva, čak su koliko se sjećam bili i izbjelice sa Kosova...
ne lupaj..necemo priznati nikada..chak da nekom chudom cheda pobedi,ni on ne bi potpisao..nije glup,zna da bi mu to bilo zadnje..kosmet je vazan ispit i oko toga svi treba da imamo isti stav..sad mozda tebi odozgo iz voshe ne lichi tako,ali tako je..:wink:
ja sam moje ratno "iskustvo" sticao po ulcinjskom pesku i po okolini "raskrsnice"[ktythe] ali se ne secam da je bilo zrtava od nato bombi nas izbeglica. moguce, ali....