Србија постаје земља Алахових следбеника!

Zanimljivo da skačeš svaki put kad se pomene da država nekome daje nešto besplatno... socijalna pomoć, obrazovanje, zdravstvo.

E ali kad su tvoji u pitanju, onda se menja ploča. Može i tri puta veći porezi i takse, samo da znaš da ide njima.
Ko jos voli sirotinju. Ali smesno je videti koliko su Srbi spremni nisko da padnu, samo da im neko udeli nezaradjeni dinar. Pravi zigojneri.

O ovom gore licemerku.Kakav je to hrišćanin koji razmišlja o bombama i ubijanju?

" Ne mislite da sam ja došao da donesem mir na zemlju; nisam došao da donesem mir nego mač.
Jer sam došao da rastavim čoveka od oca njegovog i kćer od matere njene i snahu od svekrve njene:
I neprijatelji čoveku postaće domašnji njegovi.
Koji ljubi oca ili mater većma nego mene, nije mene dostojan; i koji ljubi sina ili kćer većma nego mene, nije mene dostojan."
I​
Isus Hrist (Matej 10:35-37)

Otkud bilo kome ideja da je biti hrišćanin nešto dobro kad je očigledno reč o klasičnom sektašenju jer svaka sekta radi upravo tako tera te da zaboraviš na porodicu i na sve živo samo treba da pratiš sektu.Tako i taj vanbračni sin božiji isto radi,zapravo stvar je malo komplikovanija nepoznati autori pišu kako su neka 4 apostola rekli kako je sin božiji rekao to i to... smejurija.

" Ne mislite da sam ja došao da donesem mir na zemlju; nisam došao da donesem mir nego mač.
Jer sam došao da rastavim čoveka od oca njegovog i kćer od matere njene i snahu od svekrve njene:
I neprijatelji čoveku postaće domašnji njegovi.
Koji ljubi oca ili mater većma nego mene, nije mene dostojan; i koji ljubi sina ili kćer većma nego mene, nije mene dostojan."
I​
Isus Hrist (Matej 10:35-37)

Otkud bilo kome ideja da je biti hrišćanin nešto dobro kad je očigledno reč o klasičnom sektašenju jer svaka sekta radi upravo tako tera te da zaboraviš na porodicu i na sve živo samo treba da pratiš sektu.Tako i taj vanbračni sin božiji isto radi,zapravo stvar je malo komplikovanija nepoznati autori pišu kako su neka 4 apostola rekli kako je sin božiji rekao to i to... smejurija.

Da, ali ima i ono voli svoje neprejatelj i okreni im obraz. A pravoslavlje je baš okrenuto ka tim delovima njegovog učenja.

Da, ali ima i ono voli svoje neprejatelj i okreni im obraz. A pravoslavlje je baš okrenuto ka tim delovima njegovog učenja.
to je tek cirkus,ko tebe kamenom ti njega hlebom,okrenu drugi obraz,voli svoje neprijatelje i moli se za njih...a tek o zapovestima ne kradi i ne poželi tuđe je jako strano gotovo pa nezamislivo pravoslavnim sveštenicima i vernicima naravno

To je solidan putokaz za tvog premijera Acu Piqkasa
Ipak mislim da je tebi tamo više mesto nego bilo kome drugom...

No, i ludnice imaju neki svoj ugled i standarde, pa bi za tvoj slučaj trebalo smisliti sasvim novi sistem lečenja. :D

Aa, sad... idi i gledaj slike svog voljenog Vulina iz mlađijeh dana.

• Haha
Reactions: BG5
POKS: Migranti su pretnja
Pokret obnove Kraljevine Srbije ocenio je da su migranti koji dolaze u Srbiju sa Bliskog istoka ozbiljna bezbednosna pretnja i za zemlju i za stanovnoštvo.
Izvor: Tanjug ponedeljak, 23.12.2019.

Oni su zatražili da policija prati njihovo kretanje od ulaska do izlaska iz zemlje, kao i da pojača nadzor na mestima gde se okupljaju. Kako se navodi u saopštenju POKS-a, tako bi se povećala bezbednost građana, ali i sprečile tragedije poput današnje, u kojoj je šest migranata izgubilo život.

Ta stranka podseća na zvanični podatak MUP-a da su u protekla 22 meseca migranti počinili 214 krivičnih dela, dakle prosečno deset mesečno.

Takođe, od preko 11.000 migranata koji su došli u Srbiju ove godine, svega 230 je zatražilo azil, a država nema pravu evidenciju šta je s hiljadama onih koji nisu popisani i uvedeni u evidenciju.

"Migranti koji dolaze iz ratom zahvaćenih područja Bliskog istoka ozbiljna su bezbednosna pretnja za našu zemlju i stanovništvo i tako se moraju tretirati. Najveću opasnost predstavljaju bivši borci Islamske države, ali i mladići često naoružani noževima kojih ima puno u našim prihvatnim centrima", izjavio je narodni poslanik i predsednik POKS-a Žika Gojković

U saopštenju za javnost, on je naveo da oni sve češće nasrću na građane i pljačakaju ih, što se, kako je rekao, "često krije od očiju javnosti".

Gojković je rekao da bi Srbija po ovom pitanju trebalo da sledi politiku Mađarske, koja je članica Evropske Unije ali čvrstim stavom prema migrantima vodi računa o svojim nacionalnim i državnim interesima.

"POKS podseća da je i ranije ukazivao da politika povećanja broja stanovnika Srbije prihvatanjem i uključivanjem migranata u naše društvo nije dobro rešenje za našu državu i da može biti izuzetno opasno zbog mogućeg stvaranja baze džihadista i bivših boraca islamista na našoj teritoriji", zaključio je Gojković.

Back