- Poruka
- 242
VOJNA HUNTA

JEDINI , NAJPRIMERENIJI NACIN VLADANJA ZA SRBIJU !!!!!!

RAMBA ZA PREDSEDNIKA !!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto , ocigledno demokratija i slicne nebuloze nisu izmisljene za centralno - africke , kao ni za zapadno - balkanske crne rupe covecanstva..........morali bi da razmotrimo sta bi to moglo da bude dovoljno efikasno, efektno, prakticno i brzo, a da moze da se primeni u ovoj nasoj , najdrazoj nam vukoyebini......???
Probali smo svasta......od robovskog rintanja pod Turkeshima, od 500 godina, preko gejacko - seljacke despotije Obrenovica, zatim Titovog komunizma, pa Slobinog ludackog sovinizma, do lopovske , pljackaske demokratije kostunice i tadica............Nista nije vredelo.....Srbija sve jadnija, sve manja i sve bednija...........
Ostalo je jos samo da primenimo ono sto je odlicno funkcionisalo u Grckoj, Portugalu, Spaniji, pa i nekim nam bratskim lationoamerickim zemljama..
VOJNA HUNTA !!!!!!!!!
Resenje za ovu zemlju je, definitivno vojna hunta, koja bi bar desetak godina drzala vlast u Srbiji..........sta dobijamo sa diktaturom oficira???
1) Pohapsene , i pred vojni sud izvedene lopove, barabe, bitange i profitere........
2) Kriminal u zemlji bi nestao za dva dana......opet zahvaljujuci vojnim sudovima
3) Sve drzave EU , kao i one malo dalje , bi nas mnogo ozbiljnije shvatile , kada bi na celu drzave , umesto tunjavog BoTe bio neki zaeban general.........
Itd itd itd.............mnogo je razloga za Vojnu upravu u srbistanu, a ne znam ni jedan koji bi bio kontra................![]()
VOJNA HUNTA
![]()
И још да тај војсковођа буде генерал Перишић,по могућству,јел` да?
Mislim da je ovo prilično neozbiljna tema.
Posto , ocigledno demokratija i slicne nebuloze nisu izmisljene za centralno - africke , kao ni za zapadno - balkanske crne rupe covecanstva..........morali bi da razmotrimo sta bi to moglo da bude dovoljno efikasno, efektno, prakticno i brzo, a da moze da se primeni u ovoj nasoj , najdrazoj nam vukoyebini......???
Probali smo svasta......od robovskog rintanja pod Turkeshima, od 500 godina, preko gejacko - seljacke despotije Obrenovica, zatim Titovog komunizma, pa Slobinog ludackog sovinizma, do lopovske , pljackaske demokratije kostunice i tadica............Nista nije vredelo.....Srbija sve jadnija, sve manja i sve bednija...........
Ostalo je jos samo da primenimo ono sto je odlicno funkcionisalo u Grckoj, Portugalu, Spaniji, pa i nekim nam bratskim lationoamerickim zemljama..
VOJNA HUNTA !!!!!!!!!
Resenje za ovu zemlju je, definitivno vojna hunta, koja bi bar desetak godina drzala vlast u Srbiji..........sta dobijamo sa diktaturom oficira???
1) Pohapsene , i pred vojni sud izvedene lopove, barabe, bitange i profitere........
2) Kriminal u zemlji bi nestao za dva dana......opet zahvaljujuci vojnim sudovima
3) Sve drzave EU , kao i one malo dalje , bi nas mnogo ozbiljnije shvatile , kada bi na celu drzave , umesto tunjavog BoTe bio neki zaeban general.........
Itd itd itd.............mnogo je razloga za Vojnu upravu u srbistanu, a ne znam ni jedan koji bi bio kontra................![]()
Ako nije rakleta zemlja - zemlja sa nuke bojevom glavicom.......postenog domachina to ne zanima..............
Gde si videla srBskog gejaka , da ga bole qraz za pagode u Burmi????
Ali, raklete iz Rusije i Kine???.........to je tema za svrshavanje![]()
VOJNA HUNTA !!!!!!!!!
Osvedocene domokrate i bezbroj puta dokazane ovde u ovom forumu na krstarici i to bas onim redom kojim su njih cetvorica zapoceli ovu temu pravi je primer ko nas je vodio 10 godina.
To su tipicni primerci primata jakih karaktera koji u svakakvim situacijam prikazuju sve svoje sposobnosti kao i sposobnost aklimatizacije i prezivljavanja. Sutra bi iz svojih mekanih koznih fotelja zaseli u fotelju diktatora !!!
A do pre neki dan su su mi davali negativne poene i crvene kartone kada sam im dokazivao da je demokratija isto sto i fasizam.
A sada su sami to isto dokazali i na svetlim primerima u svojim tekstvima sa ove teme to i potvrdjuju.
Ma mogu on sve, cak da upravljaju i kosmickim brodom samo ako se to bude od njih trazilo i neshvacaju da bi se ta vojna huta uvela samo zbog njih i slicnim njima koji sve pokradose i opljackase.
To me podseti na svojevremeno datu onu izjavu njihovog idola zlikovca zivkovica koji je sa mesta Ministra Policije trebao da predje za Ministra Vojnog pa je slicno kao kada ciganin hvali svoga konja izjavljivao "ma mogu ja to" valjda hrabreci prvo sebe a drugima se dokazivao da je on taj pravi.
Bogami dodje vreme gospodo demoNkrate da se dogodi i onaj drugi kraj stapa, ili lepse receno "drste gace" gospodo gradjani I reda, mada licno mislim da je jos uvek rano za bilo sta ozbiljnije, jer jos nisu sazreli svi oni pravi razlozi da se drugi kraj mocuge propisno i pravilno upotrebi, jer ovo zlo koje je od 2000.g. na ovamo zavladalo Srbijom vise nikada u njenoj buducnostri ne sme nikom da padne na pamet a kamoli da nam se jos jednom ponovi.
Bolje je i dozivotna diktatura nego li i jedan minut na vlasti polupismenih poseljacenih demono-idiota.
[/b][/u]
Ti se najbolje uklapaš u ovu poslednju svoju rečenicu zaključkom da je fašizam isto što i demokratija. Bolje te ni ja ne bi opisala.
![]()