filatelista. pa šta?
Veoma poznat
- Poruka
- 13.059
Na žalost da. Čak mislim i da je skuplja od ove za ulazak u EU, ali me ne drži za reč.nesha taxista:Zar i za Rusiju treba viza?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na žalost da. Čak mislim i da je skuplja od ove za ulazak u EU, ali me ne drži za reč.nesha taxista:Zar i za Rusiju treba viza?
Treba,al se dobija lako.Za dobijanje turisticke vize potreban ti je vaucer od neke agencije ili pozivno pismo od privatnog lica,koje prilazes u A.Rusije ,a za koliko ces je dobiti zavisi koliko brzo popunjavas formulare,kao i od brzine odlazka u banku gde uplacujes 3600 din.nesha taxista:Zar i za Rusiju treba viza?
Ne znam, nije mi to za sada trebalo, ali zašto nas braća Rusi ne puštaju bez viza, a Hrvati s kojima smo ratovali hoće?Jevdjo:Treba,al se dobija lako.Za dobijanje turisticke vize potreban ti je vaucer od neke agencije ili pozivno pismo od privatnog lica,koje prilazes u A.Rusije ,a za koliko ces je dobiti zavisi koliko brzo popunjavas formulare,kao i od brzine odlazka u banku gde uplacujes 3600 din.
Poslovna viza je mnogo jeftinija potrebno je imati pozivno pismo neke firme koje prilazes U NASEM SUPu i kosta malte ne dzabe.Poslovna viza se takodje moze dobiti i u Moskvi u SRPSKOJ AMBASADI i kosta 25 eura,dobija se u roku od 1,5 d0 2 sata.
E sad mi objasnite za koju zapadnu drzavu vi mozete da uradite vizu u NASEM SUPu ili NASOJ AMBASADI u nekoj od tih zemalja i jos za ovako kratke rokove.
nesha taxista:Ne znam, nije mi to za sada trebalo, ali zašto nas braća Rusi ne puštaju bez viza, a Hrvati s kojima smo ratovali hoće?
Pa zar neshvatas zasto nam trebaju i ko ubira zaradu od tih viza.Jos jednom ti ponavljam da se 90% viza radi u nasem Supu i nasoj Ambasadi u Moskvi.A rusi nerade vize za Srbiju nigde sem u u Ambasadi Srbije.Ovaj vizni rezim sa Rusijom je isto kao da ga i nema.nesha taxista:Ne znam, nije mi to za sada trebalo, ali zašto nas braća Rusi ne puštaju bez viza, a Hrvati s kojima smo ratovali hoće?
SargeBG:Nisam citao sve,mozda je neko napisao,jeli neko pravio poredjenje rasta plate u evrima i rasta cena?
Poskupela je struja 15%,poskupece na jesen jos par procenata,gorivo stalno poskupljuje,najavljeno je poskuljenje hleba,gradskog prevoza(ili je vec poskupeo,ne znam)...?
...i jos nema uredbe o preregistraciji'crnogoraca" :wink:
pa zdrav razum kaže šta možeš kupiti za 45 i za 300 evra...SargeBG:Nisam citao sve,mozda je neko napisao,jeli neko pravio poredjenje rasta plate u evrima i rasta cena?
Poskupela je struja 15%,poskupece na jesen jos par procenata,gorivo stalno poskupljuje,najavljeno je poskuljenje hleba,gradskog prevoza(ili je vec poskupeo,ne znam)...?
...i jos nema uredbe o preregistraciji'crnogoraca" :wink:
Karlito Brigante:Cene su globalno skočile tri puta(trista posto)u odnosu na cene 2000. godine.Znači podeli tu platu sa tri,i videćeš koliko je realno porasla od vremena slobizma.
da,zdrav razum kaze da se mozemo hvaliti tim prosekom da su cene ostale na nekom nizem nivou,ovako,jeste bolje nego 2000 ali rastu plate,rastu i cene,standard jeste bolji i zbog toga sto je obnovljen bankarski sistem,postoje krediti i sl....zdrav razum,podbarafilatelista:pa zdrav razum kaže šta možeš kupiti za 45 i za 300 evra...