Srbija pada u grupnoj fazi?

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.719
Dok u fudbalu nije neko iznenadjenje sto smo ispali jer Srbija u fudbalu nikad nije imala neke uspehe ali ispasti u grupnoj fazi na olimpijskim igrama sada u francuskoj u kosarci e to bi bilo stvarno nevidjena katastrofa narocito sto nikada ali nikada nismoimali jacu ekipu od ove sada koju imamo cak i onomad kada smo pobedili amerikance i osvojili zlato. Cak i tada po statistici imali smo za nijansu slabije igrace od danasnjih. Statistiku narocito tima Srbije dize Jokic koji je apsolutnonajbolji kosarkas danasnjice . Trener nije los ako mu se dozvoli da igra na pobedu ako mune stigne direktiva politicara iz Srbije da izgubi neku prodatu utakmicu. Ali u grupmnoj fazi licno mislim da nema ko da kupi. Porto riko sigurno nema para da kupi utakmicu protiv srbije a amerika i nema potrebe jer to je najaca ekipa koju je ikada svet imao kako kaonacionalni tim tako i kad bi se uporedio sa bilo kojim klubskom ekipom.

E sad znaci sve je otvoreno da pobedimo amere to je prosto nemoguce jer oni imaju od prvog do poslednjeg igraca malo albiji od Jokica. Kod Srbije Jokic je nivo amerikanaca ali ostali su klasu nize. Medjutim u poredjenju sa drugim timovima kako kanada tako i francuska i ostali mi statisticki imamo posle amerikanaca najaci tim. Naravno to sada treba sam sprovesti u delo.

Medjutim za prolazak grupne faze vrlo vrlo nezgodan tim je Puerto Rico. Oni su daleko uigraniji od Srbije iako imaju za nijansu slabije igrace zbirno. Tako da moje licno misljenje je da ce Srbija jako jako tesko da pobedi kao i oni. Dakle da mene neko pita sanse su pola pola za pobedu. Ako Bogdanovica ne krene sut za tri poena mislim da ce mo izgubiti utakmicu. Oni su izuzetno suterska ekipa imaju NBA stil igre i izuzetno izuzetno su brzi i skocni.Fizicki su kao NBA igraci. Nemaju bas dugacku klupu ali ruku na srce i mi nemamo basneku klupu. Tako dasmo i sa te strsne slicni. Jedino nasa prva petorka je jaca i ako uspemo da sa prvom petorkom napravimo razliku trebalo bi da dobijemo. Jedino najslabija tacka je Micic jer on za ekipe kada igra za pare igra dobro ali za repezentaciju dolazi eto da se samo pojavi i totalno je los u reprezentaciji. Po meni bolje da on ne ide na olimpijadu

Evo sta kaze vestacka inteligencija:

Trenutna snaga Portorika i Srbije u košarci (za Olimpijske igre 2024. u Francuskoj):​

Bez ulaženja u istoriju, evo analize trenutne snage Portorika i Srbije:

Portoriko:

• Pozitivne strane:
    • Nedavni uspeh: Pobeda nad Litvanijom u finalu kvalifikacionog turnira za OI i plasman na igre.
    • Tulent: Imaju talentirane igrače poput Tremont Watersa i Davida Copperja.
    • Brzina i atletika: Brz i atletski tim sa dobrim šuterima.
    • Nepoznanica: Za mnoge protivnike su nepoznanica, što im može dati element iznenađenja.
  • Negativne strane:
    • Iskustvo: Nedostatak iskustva na velikim takmičenjima.
    • Varijabilnost u šutu: Mogu biti nekonzistentni u šutu iz igre.
    • Slabija odbrana: Odbrana im je na nešto nižem nivou u odnosu na Srbiju.
Srbija:

• Pozitivne strane:
    • Iskustvo: Veće iskustvo na velikim takmičenjima.
    • Dubina: Širok i dubok roster s više kvalitetnih opcija na svim pozicijama.
    • Jokić: Prisustvo Nikole Jokića, jednog od najboljih igrača na svijetu.
    • Prednost domaćina: Imaju prednost domaćeg terena u grupnoj fazi.
  • Negativne strane:
    • Hemija: Još uvek ispituju hemiju nove rotacije.
    • Uloga Jokića: Pronalaženje idealne uloge za Jokića u timu.
Statistika:

• Poslednjih 5 utakmica:
    • Srbija: 3 pobede, 2 poraza
    • Portoriko: 2 pobede, 3 poraza
  • Prosječan broj poena:
    • Srbija: 86.8
    • Portoriko: 79.4
  • Prosječan broj skokova:
    • Srbija: 42.2
    • Portoriko: 35.8
  • Prosječan broj asistencija:
    • Srbija: 22.2
    • Portoriko: 18.4
Zaključak:

Na temelju trenutne forme i dostupnih igrača, Srbija se i dalje može smatrati lakim favoritom. Ipak, Portoriko ne treba potcjenjivati. Imaju kvalitetne igrače, dobrog trenera i motivaciju da iznenade. Očekuje nas intrigantan i uzbudljiv meč.

Dodatne napomene:

• Ova analiza se temelji na dostupnim informacijama i statistikama do 8. srpnja 2024. godine.
  • Košarka je nepredvidiv sport i rezultat utakmice može ovisiti o mnogim faktorima koji se ne mogu predvidjeti.
  • Navijači obje ekipe mogu se nadati napetom i uzbudljivom meču.
Uživajte u Olimpijskim igrama!

Back