Srbija,.....metaforicna sljiva Terabica!!!

/POBEDNIK/

Poznat
Banovan
Poruka
8.061
Narod, odnosno njegovi ostaci, koji su nekaznjeno cjelo proslo stoljece, kako u Srbiji, tako i na cjelom Balkanu,...
ubijali i neprijatelji,...monstruozno....i prijatelji hotimice i nehotimice,
bukvalno se sabire u Srbiju,...metaforicnu prorocku Tarabicevsku sljivu,...pod koju,...kako stvari stoje, jos svi nisu sabrani!!!!!:ok:

Da li ce se samo pod "sljivom" moci obcuvati identitet naroda,...vjerujuceg da je po slici tvorca Boga stvoren,....
prezrivog prema svim ovozemaljskim mocima ljudskim????

Opstati,...... milenijum na prostoru materijalizovane duhovnosti, moze samo izuzetno vitalan narod!

Poslednja izmena:
A jesmo vitalni, stoji.
I pametni, onako prirodno, i inteligentni...
Samo sto uvek radimo na svoju stetu...
Treba biti kritican, a najvise samokritican...
Nije lako biti sam protiv svih, gubimo snagu...

To, majstore, to... Rodjeni sa Autoritetom! :worth:

Mi onako Prirodno Pametni, a ovi Americani, nekakvu Germani, Briti, Chinesi i ostali debelo zaostali se radjaju Glupi, da gluplji biti ne mogu. Tako da MI, Srbi, treba da u Vremenu Aquarijusa vladamo svetom (a i sire) a da te glupe mase rade za nas. :klap:

_nobody_

Mi onako Prirodno Pametni, a ovi Americani, nekakvu Germani, Briti, Chinesi i ostali debelo zaostali se radjaju Glupi, da gluplji biti ne mogu. Tako da MI, Srbi, treba da u Vremenu Aquarijusa vladamo svetom (a i sire) a da te glupe mase rade za nas. :klap:

_nobody_

Uopste se problemom inih ne opsjedamo,.....opsjedaju se oni nama!!!!

_nobody_

nije lako prezirati svoj narod i samog sebe...
muka je to kad zelis da si neko drugi i ne znas i ne vidis ko si i sta si i koliko vredis...

Demantuje te realnost,...nije nas defetizam, pritisak satanizovanog svjeta na nas!!!:ok:

A jel ovako?

Ponedeljak, 10. decembar 2012. Oko 17:00... Pumpa kod bloka 45. Otisao sam na pumpu da natocim auto gas/TNG. Guzva, red. Ispred mene upada jedan omladinac, sa Jettom. Kaze pumpadziji: natoci odmah za 2 soma. Ovaj mu kaze: pare na sunce, ne tocim... Klinac ce: krezavi... Ipak mu dade 2 soma dinara. Ja izasao iz Yugija da pitam zasto se klinac ubacio ispred mene? Klinac ce: ej, izvini brate, zurim. Ja cu: ma nema veze, Vi ste mladi, uspesni, pametni, bogati, i posebni. Eto, ni zadnju tablicu nemate. :rtfm:

Klinac: To vi mene zezate? Ne,odgovorih, ja sam mrtav ozbiljan. Evo, ja ni ne radim u Srbiji, i vozim poluraspadnutog Yugia... A duplo sam stariji od Vas. Milina videti tako uspesne mlade ljude kako su zustri, od akcije i puni para. Na to ce pumpadzija meni (pred klincem): znate, on meni vec dva puta krade bezin. Jednom za 4000, jednom za 6500 dinara! Ja cu: i ti ga pustio da ode, i napunio mu gorivo? On ce meni? A sta da radim?!

Klinac sede u kola (bez zadnje tablice, da moze da i dalje krade gorivo i prolazi kroz crveno) i zapali. Pumpadzija ce meni.: dobro pa ste Vi tu, on meni inace i preti: kaze mi: krezavi kretenu, iebacu ti mamu ja. Ludilo, ludilo... 

Nakon sto je dva puta ukrao gorivo za ukupno 100 ojra, taj isti klinac ima obraza da dodje na istu pumpu. Zamislite? Kamo red? Kamo Zakon?!
_______

Svaka cast Diplomo, kako si doterao Srbiju u red! :ok:

_nobody_

Sve sam sinji kukavac...
Imao ja isti takav slucaj, samo nije bio klinac, covek srednjih godina... i nije jetta nego neki audi...
I vratio se na kraj reda... sila razume samo silu...
Nemoj da si sinji kukavac...
Nije ti Predsednik kriv sto nisi smeo da se suprotstavis klincu...
Uvek je nekima neko drugi kriv...

Poslednja izmena:
A jel ovako?

Ponedeljak, 10. decembar 2012. Oko 17:00... Pumpa kod bloka 45. Otisao sam na pumpu da natocim auto gas/TNG. Guzva, red. Ispred mene upada jedan omladinac, sa Jettom. Kaze pumpadziji: natoci odmah za 2 soma. Ovaj mu kaze: pare na sunce, ne tocim... Klinac ce: krezavi... Ipak mu dade 2 soma dinara. Ja izasao iz Yugija da pitam zasto se klinac ubacio ispred mene? Klinac ce: ej, izvini brate, zurim. Ja cu: ma nema veze, Vi ste mladi, uspesni, pametni, bogati, i posebni. Eto, ni zadnju tablicu nemate. :rtfm:

Klinac: To vi mene zezate? Ne,odgovorih, ja sam mrtav ozbiljan. Evo, ja ni ne radim u Srbiji, i vozim poluraspadnutog Yugia... A duplo sam stariji od Vas. Milina videti tako uspesne mlade ljude kako su zustri, od akcije i puni para. Na to ce pumpadzija meni (pred klincem): znate, on meni vec dva puta krade bezin. Jednom za 4000, jednom za 6500 dinara! Ja cu: i ti ga pustio da ode, i napunio mu gorivo? On ce meni? A sta da radim?!

Klinac sede u kola (bez zadnje tablice, da moze da i dalje krade gorivo i prolazi kroz crveno) i zapali. Pumpadzija ce meni.: dobro pa ste Vi tu, on meni inace i preti: kaze mi: krezavi kretenu, iebacu ti mamu ja. Ludilo, ludilo... 

Nakon sto je dva puta ukrao gorivo za ukupno 100 ojra, taj isti klinac ima obraza da dodje na istu pumpu. Zamislite? Kamo red? Kamo Zakon?!
_______

Svaka cast Diplomo, kako si doterao Srbiju u red! :ok:

_nobody_

Koji ti curac,...taj klinac ne zavali jednu samarcinu ?????

Vidis jedino zlo u novijoj srpskoj istoriji je to, sto su Srbi bez borbe u Crnoj Gori teritorij predali!!!

Da je to jedino zlo ne bismo mi sada o ovome ni razgovarali...
Zlo je i sto smo pomogli da nam se raskomada zemlja, sto klinci maltretiraju sugradjane, sto ti isti sugradjani ne znaju kako da se postave,
zlo je sto predajemo nase generale i junake nekim tamo sudovima, zlo je isto to sto kupujemo u Merkatoru i Idei, sto vecina ima natureno misljenje da smo krivi iako smo zrtve,
zlo je i to sto neki imaju obraza da pljuju sami po sebi i svima ostalima, zlo je i to sto se neki bogate na racun drugih, sto jos uvek ima robovlasnisva u Srbiji...
Mnogo je zla ovde...
"A da bi zlo pobedilo dovoljno je samo to da dobar covek ne ucini nista."

Back