Србија- кинеска провинција?

Не плаћаш ти "бесплатне" интернет сервисе само кроз плаћање интернет провајдеру већ су ти они урачунати у цену свега што купујеш. Мала исправка ако "бесплатни" интернет сервиси престану да постоје скоро нико не би ни приметио. Интернет за било какву озбиљну пословну апликацију кошта тј представља додатни трошак.

Da Google zgrce jako puno para na AdWords reklami... sistem licitscije ko da vise tom bolja pozicija.. Ali dal ti znaš bolji način reklame za koji dobijaš više... ja ga nzn a nema sta nisam pokušao . Jučer mi je klik bio na 6€ komad (za 3-5 mesto na prvoj sranici) recimo a ide nekad dole i za 30-40c za isto mesto zavisno od ponude ali opet on toliko pokriva da bi ti trebalo 1000x više da dobiješ Google efekat da ideš preko lokala.. I vama je to šansa da preskočite posrednika i birokratiju i dodjete u direktan kontak sa kupcem...fokusirajte se na mogućnosti umesto na barijere..Internet je velika šansa bas za male

Poslednja izmena:
I ta lenost naroda je jednim delom posledica dugovekovnog boravka turskog turbana i ruskih interesa na ovim prostorima. Svi ovde potajno žele da nas neko okupira, samo sto se oni koji se zalažu da nas Rusi okupiraju koriste izgovorima tipa:hocemo vojnu neutralnost, necemo da budemo necija kolonija( pri tome im osgovara da budu ruska kolonija). Meni se vise svidjaju austroguarski kolonizatori nego ruski i turski. Jbg.

@GrdobanS, komentar?

Kinezi su vec usli u Smederevo gde drze 5 000 zaposlenih u Zelezari koliko je to porodica ? prakticno su spasili citav grad . Evo sada isti slucaj u Boru ponovo oko 5 000 zaposlenih . ako ne i vise .... pa oni spasavaju nase drzavne gubitase. otvaraju ogromnu fabriku guma u Zrenjaninu , premestaju prozivodnju iz slovenije u Valjevo to je jos 200 do 300 radnih mesta za Valjevcane ...

Kineski kapital preko Srbije osvaja Evropu . dobro je sto smo prepoznali trenutak . Konacno cemo i mi jednom postati miljenici istorije , docicemo u buducnosti u situaciju da kazemo da , mi smo najstariji prijatelj u Evropi sa novim svetskim policajcem i novom svetskom supersilom broj 1. A Kina ce to biti . i svi ce opet trcati Srbima u zagrljaj .. Ja kazem opet meni je americka kultura 1 000 puta draza od kineske ali u politici nema emocija , samo interesi . Kina svakim danom postaje ekonomski i vojno sve jaca i jaca a samim tim i politicki .
ja se izvinjavam, kako rudnik zlata može biti gubitaš?
ajd da su demokrate na vlasti pa da razumem
Nji Hao

Живела слободна Србија!!!!

Доле *******и!!!

И ови што су за Русију и ови што су за Кину!
1740969007857.gif

Back