Srbija kao bogata zemlja. Da li je moguće i kako?

Mi smo više puta opljačkana država mi nemamo izgrađene institucije i nemamo razvojne banke mi smo sve domaće banke rasprodali jer ne umemo da se domaćinski ponašamo sve stranke su čerupale te banke umesto da su te banke ulagale u privredu i sad smo tu gde smo,ima još prostora za propadanje to dno je dublje nego što se čini lol

gde je nasa sansa?

Koje grane privrede treba Da forsiramo?

Sta su nase prednosti a mane?

kako Da budemo bogata zemlja?

nije ni Sad lose, ali imam osjecaj Da moze bolje. Prosjecna plata od dvije tisuce Eura nije San.

Samo je potrebno Da napravimo dobar plan i Da ga slijedimo. Da cujem vase prijedloge.
Doneti zakon o minimalcu od 3000 evra u dinarskoj protivvrednosti i ako nema dovoljno para onda samo naštampamo.:cool::malav:

Ви би сте само да радите као робови...

А слободу и суверенитет ће Вам донети неки велики Императори из САД, Русије или Кине !

Џаба радиш, ако си роб, а немаш ни воље да то урадиш најкреативније и најквалитетније како треба !

gde je nasa sansa?

nije ni Sad lose, ali imam osjecaj Da moze bolje. Prosjecna plata od dvije tisuce Eura nije San.

Samo je potrebno Da napravimo dobar plan i Da ga slijedimo. Da cujem vase prijedloge.

Ili živiš u oblacima - ili nešto gruvaš u venu...

standard.jpg

Koje lupetanje gore navedeno od strane par njih.. Holandija koja je cela veličine AP Vojvodine živi isključivo od turizma i poljoprivrede. Samo od izvoza lala imaju godišnji prihod od 3 milijarde evra. Mi imamo obradivu zemlju u Vojvodini gde sve živo može da rodi a godišnji izvoz nam je ispod milijarde. Imamo poljoprivredu da hranimo i sebe i pola Evrope, a živimo bedno. To e zato što se Srpski seljaci ugnjetavaju upravo od strane države. Neće Srbiji doneti bogatstvo ni Beograd ni onaj dole siromašni deo Srbije. Već isključivo Vojvodina koja i hrani upravo celu Srbiju.

gde je nasa sansa?

Prvo u aps sve politicare,da nam dodje nole kralj pa ce vidis

Naravno da ima, ali prihodi su im mizerni od toga. Naveo sam od čega isključivo žive, ako si ikada bio u Holandiji onda si i mogao u to da se uveriš. Ovaj gore navodi puteve, pruge ovo ono.. Pazi da to obogati Srbiju. Oće, al limburga meseca.
jazo, bez razvijene infrastrukture nema ni pravog turizma ni prave privrede....a o tranzitu da ne govorim....ali ti bolje znas, a dokaz za to je sto navodis Holandiju kao poredjenje, koja je primjer i uzor mnogim zapadnoevropskim zemljama...

gde je nasa sansa?

Ево ти све на линку. https://dostajebilo.rs/program/

Sad se zivi nikad bolje. Place su nikad vece. Tacka.

Да, плате јесу веће него раније (мада су те 2008. плате такође биле 500 евра ((минус инфлација за ових 12-13 година))),

али разлог зашто су сада веће плате је однос понуде и тражње, један од основних закона економије.

Велики број људи је напустио земљу, велики број бејбибумера је отишао са тржишта рада у пензију, тако да је понуда радне снаге у земљи далеко мања него пре једне деценије, а кад је понуда робе (у овом случају радне снаге) мања, и цена (радне снаге) мора да буде већа.

Back