SRBIJA: JEDINA ZEMLJA NA PLANETI KOJU CIA NE SPIJUNIRA

Свакако да је више веровати твојим проценама него украденим проценама америчких тајних служби.

Ах па да! То је све инсценирано, читав интернационални скандал, само да би се изрекла гнусна лаж да нас не шпијунирају. Хоће да нам се умиле, да нам се додворе, да нас залуде па после да нас искористе и оставе.

Али неће нас преварити.

Неки су већ преварени (само што то још не знају):

„Tо зелено светло – нисмо ми саобраћаjци. Интересуjе нас позитивна одлука Савета EУ и то очекуjемо – ако то не добиjемо мислим да смо преварени“, рекао jе Дачић новинарима у Палати Србиjа.

:zcepanje:

Свакако да је више веровати твојим проценама него украденим проценама америчких тајних служби.

Ах па да! То је све инсценирано, читав интернационални скандал, само да би се изрекла гнусна лаж да нас не шпијунирају. Хоће да нам се умиле, да нам се додворе, да нас залуде па после да нас искористе и оставе.

Али неће нас преварити.

Vidimo koliku ambasadu prave u Bgd - verovatno zato da pomognu vlasnicma placeva u okolini da podignu cene zamljista .....

Centar CIA za Baklan nalazi se u Beogradu - i samo jeza kratko bio premesten u Sofiju - za koju ti odgovorno tvrdis da je takodje krajnje neinteresantna americkim obavestajnim sluzbama .... :lol:

Vidimo koliku ambasadu prave u Bgd - verovatno zato da pomognu vlasnicma placeva u okolini da podignu cene zamljista .....

Centar CIA za Baklan nalazi se u Beogradu - i samo jeza kratko bio premesten u Sofiju - za koju ti odgovorno tvrdis da je takodje krajnje neinteresantna americkim obavestajnim sluzbama .... :lol:

Код куће је најлепше. :lol: И центар владе Србије се налази у Београду...

Ма ми се ту боримо, боримо, боримо, плетемо мреже у које ће упасти Америка, планирамо одбрамбене пактове са Бразилом и Кином, а они...

Не јебу нас ни два посто и мислим да је то неприхватљиво. Треба да тражимо да почну да нас шпијунирају. Да нас узму за озбиљно! Што смо ми веће сисе од Бугара, Хрвата или Габона?

Па можда. Ова мапа прати колико Американци шпијунирају. Пошто ми сами шпијунирамо своју земљу за њих, од шефа тајне службе па на даље, онда нису морали да се ангажују.

Нека направе температурну мапу колаборације па ћемо да видимо ко сија црвено као трешња! Сигурно не неки губави Бугари, шта они знају.

Koliko je samo kolega Tixi otvorio tema o propasti Amerike i ništa mu ne fali. Piše i dalje.
Nego, čula sam da imaju taj neki program koji detektuje odredjene reči. Nemoguće da ih ne koristimo.

Ешалон? То је била фора још пре скоро два'ес година, претражују саобраћај због речи експлозив, бомба, тнт, ово оно

Сад грабе све, и овакво и онакво. И све снимају, само чека. Лепо каже овај шпијун, имамо вашу пошту, ваше поруке, поруке ваше љубавнице, број кредитне картице... све, годинама уназад.

Тј имају њихове. Наше немају. Јер смо ми најгори од све деце и нас не јебу УОПШТЕ.

Спавање на поду и буђење кофом хладне воде и виком 'раус, раус!' Зар смо се зато борили? Зар смо зато кренули овим евроатлантским путем, да нас у успутној механи запишавају пијане словачке камионџије?

Иначе Брисел одавно зна да се из Менвит Хила шпијунира СВЕ што се дешава од Довера до Урала, али не смеју ни да прдну а камоли нешто да предузму.

800px-Menwith-hill-radomes.jpg

На ту тему, колега Сноуден...

Ви не знате шта је све могуће. Ви нисте у стању ни да замислите шта је све могуће. Распон њихових могућности је ужасавајући. Можемо да прислушкујемо сваку машину, сваки разговор, приступимо свему што имате, телефонима, дисковима, свему. Чим сте на мрежи, ваша машина је идентификована. Никада, никада нећете бити безбедни ма какве предострожности предузели.

Back