Srbija je u Evropi: Maske su pale

Па од тамо сигурно се не бих накачио, ја сам ти као онај наредник Ло Русо из филма Медитеранео човек тренутка. Значи, зна се кад се ужива у чарима, а шта се ради по "повратку у ружан и прљав град";)
Једино ако овај Португал призна, контам да се прешалтујем на Бразил, они су ипак доследни себи. А и добра им је она парола ORDEM E PROGRESSO

Него, не капирам овог Маркељу Перковића. Ја сам му будала зато што ми се гади лицемерје Енглеза и Амера, и што препознајем историјску чињеницу да си са Немцима увек знао на чему си. А он се некада овде ложио на Томпсона, а сад је у фазону "жртава фашизма"...
Јесте упознал неког Јеврејина који пева "Jasenovac i Gradiška Stara"?!?

Ja priznajem da nisam...ali ja nisam ni posecivala ovdasnje i ine ludare, cak ni u naucne > istrazivacke, svrhe...:lol:

A ovo prvo...pa kad odem cak i do Novog Sada koji sam do nedavno smatrala drugom kucom, ne pada mi na pamet da se kacim na Krstu...uvek se nadje mnogo interesantnijih stvari...ljudi...dogadjaja...:lol:

Па од тамо сигурно се не бих накачио, ја сам ти као онај наредник Ло Русо из филма Медитеранео човек тренутка. Значи, зна се кад се ужива у чарима, а шта се ради по "повратку у ружан и прљав град";)
Једино ако овај Португал призна, контам да се прешалтујем на Бразил, они су ипак доследни себи. А и добра им је она парола ORDEM E PROGRESSO

Него, не капирам овог Маркељу Перковића. Ја сам му будала зато што ми се гади лицемерје Енглеза и Амера, и што препознајем историјску чињеницу да си са Немцима увек знао на чему си. А он се некада овде ложио на Томпсона, а сад је у фазону "жртава фашизма"...
Јесте упознал неког Јеврејина који пева "Jasenovac i Gradiška Stara"?!?[/
QUOTE]

Gadi ti se englezi i ameri, prilikom predstavljanja svoje knjige citiras bivseg americkog predsednika, kopiras roman sina engleskog bankara, koji ti je ujedno i uzor.... i to naravno nije licemerno.... :lol: :lol: i sad ces naravno iz naftalina izvuci floskulu kako se ti u biti protivis americkoj spoljnoj politici, a ne Americi globalno....

Ovo oko mog predstavljanja na forumu sam objasnio i nemam nameru vise da ulazim u tu polemiku.... iskreno, nije me briga kako ti to shvatas, a i ostali deo foruma.... svako od nas radi kako misli da je najbolje.... zato se opusti i uzivaj u pastorlnoj atmosferi.... :lol:

Бог те маз'о овај Томпсон ме много добро пратеи. Што није лоше, изгледа да зна више о мени него ја сам.
Gadi ti se englezi i ameri, prilikom predstavljanja svoje knjige citiras bivseg americkog predsednika,

Ма није могуће :)
Ево не кажем ни да ни не. Ја се не сећам, а ти ме подсети. Сасвим могуће да сам цитирао неког бившег америчког председника. То што ми се гади лицемерје неких, не значи да ми се гаде сви. Нисам ја екстреман, као ви усташе.
Па онда подсети ме ког сам то председника цитирао.

opiras roman sina engleskog bankara, koji ti je ujedno i uzor....

Ма пази богати, ја лично мислим да после Шекспира нешто стварно ново и не може да се напише. Сад, по теби морам да обожавам енглеску политику. Е стварно си... политички искључив... ајде, нећу да те вређам (истином о теби) па да ми пошаљеш Мосад :)
И нисам ништа копирао, него критички поставио у други контекст. Али не мораш ти нешто да знаш. Теби партија одређује шта да читаш, а шта не.

i sad ces naravno iz naftalina izvuci floskulu kako se ti u biti protivis americkoj spoljnoj politici, a ne Americi globalno....

Ето, видиш како знаш.
И није из нафталина, него је ванвременска чињеница. Што ће рећи да је то важило и у време Римског царства. Али не разумеш ти то... превазилази твоје интелектуалне моћи.

zato se opusti i uzivaj u pastorlnoj atmosferi....

Наравно!
Ове зиме нисам ишао у Аспен, нећу из принципа, само два пута Коп. Је ли ти то довољно пастопрално? ;)

Бог те маз'о овај Томпсон ме много добро пратеи. Што није лоше, изгледа да зна више о мени него ја сам.

Ма није могуће :)
Ево не кажем ни да ни не. Ја се не сећам, а ти ме подсети. Сасвим могуће да сам цитирао неког бившег америчког председника. То што ми се гади лицемерје неких, не значи да ми се гаде сви. Нисам ја екстреман, као ви усташе.
Па онда подсети ме ког сам то председника цитирао.

Ма пази богати, ја лично мислим да после Шекспира нешто стварно ново и не може да се напише. Сад, по теби морам да обожавам енглеску политику. Е стварно си... политички искључив... ајде, нећу да те вређам (истином о теби) па да ми пошаљеш Мосад :)
И нисам ништа копирао, него критички поставио у други контекст. Али не мораш ти нешто да знаш. Теби партија одређује шта да читаш, а шта не.

Ето, видиш како знаш.
И није из нафталина, него је ванвременска чињеница. Што ће рећи да је то важило и у време Римског царства. Али не разумеш ти то... превазилази твоје интелектуалне моћи.

Наравно!
Ове зиме нисам ишао у Аспен, нећу из принципа, само два пута Коп. Је ли ти то довољно пастопрално? ;)

Za pola sata ti si samo ovo smislio... Dve uvrede i hrpa baljezganja..... :lol:

mada, svako ko je uzeo u ruke tvoju knjigu, zna da i ovo nije lose.... :lol:

Aspen :lol::lol::lol::lol: dok tvoja braca na Kosovu crkavaju od gladi, ti bi da ides u Aspen... :lol: patriotski od tebe.....

Oko intelektualnih moci necemo se raspravljati.... dokazano je da si superioran.... :lol: jos kadn si u tandemu sa marloncinom onda ste nenadjebivi.... :lol: :lol: :lol:

P.S. vidis razlika izmedju mene i tebe u ovoj diskusiji je sto ja ZNAM, a ti "ZNAS".... i tako ce i ostati....

Sad mozes nastaviti da molis rodjaka da te ubaci u Politiku..... cujem da je Smajlovicka vise popustljivija posle nedavnih dogadjaja..... :wink:

Za pola sata ti si samo ovo smislio... Dve uvrede i hrpa baljezganja..... :lol:

mada, svako ko je uzeo u ruke tvoju knjigu, zna da i ovo nije lose.... :lol:

Aspen :lol::lol::lol::lol: dok tvoja braca na Kosovu crkavaju od gladi, ti bi da ides u Aspen... :lol: patriotski od tebe.....

Oko intelektualnih moci necemo se raspravljati.... dokazano je da si superioran.... :lol: jos kadn si u tandemu sa marloncinom onda ste nenadjebivi.... :lol: :lol: :lol:

P.S. vidis razlika izmedju mene i tebe u ovoj diskusiji je sto ja ZNAM, a ti "ZNAS".... i tako ce i ostati....

Sad mozes nastaviti da molis rodjaka da te ubaci u Politiku..... cujem da je Smajlovicka vise popustljivija posle nedavnih dogadjaja..... :wink:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Nego,

Jel ja to vidim ogromnu kolicinu zavisti i ljubomore >>?:-(

Hebiga...nekima nije sudjeno da im cak ni najzuce novine objave ni vic...a nekima se ljudi dive za ono sto su napisali, tako da....nastavak kako se ko i gde prepozna...:mrgreen:

Рекох да не идем у Аспен, не ове године... Пре сам био нешто послом. Служба, и тако то ;)

Него је баш лепо имати своје верне фанове да бесплатно рекламирају. Као овај Маркеља. Само, ако неко из часне управе сврне на ову тему, нисам ја иницирао маркетинг...
Е мој Томпсоне, кад би знао да обезбеђујеш нове читатељке и читаоце, можда и не би то радио... Ко зна. А роман ниси читао. Није заинтересован Мосад, постоји већ архива у Ленглију...

Ево сад кад смо видели да су све маске пале, и како су лицемерни домаћи демоНОкрати, како причају сада исто као што је Недић некада, можемо и овако необавезно да се разговарамо.

Него, Томпсоне, не рече ми што си против Немачке из Другог светског рата. Па били су ти савезници, то си опевао у својим пјесмама :)

п.с. Шта ти значи то стално "сад можеш"... Приметио сам такав начин писања и код Машана. Као да стално очекујеш да се повучем из "расправе"... Као оно да твоја буде последња, кад већ не може бити паметнија ;)

Рекох да не идем у Аспен, не ове године... Пре сам био нешто послом. Служба, и тако то ;)

Него је баш лепо имати своје верне фанове да бесплатно рекламирају. Као овај Маркеља. Само, ако неко из часне управе сврне на ову тему, нисам ја иницирао маркетинг...
Е мој Томпсоне, кад би знао да обезбеђујеш нове читатељке и читаоце, можда и не би то радио... Ко зна. А роман ниси читао. Није заинтересован Мосад, постоји већ архива у Ленглију...

Ево сад кад смо видели да су све маске пале, и како су лицемерни домаћи демоНОкрати, како причају сада исто као што је Недић некада, можемо и овако необавезно да се разговарамо.

Него, Томпсоне, не рече ми што си против Немачке из Другог светског рата. Па били су ти савезници, то си опевао у својим пјесмама :)

п.с. Шта ти значи то стално "сад можеш"... Приметио сам такав начин писања и код Машана. Као да стално очекујеш да се повучем из "расправе"... Као оно да твоја буде последња, кад већ не може бити паметнија ;)

:lol:

pa ne zelim da ti oduzimam "dragoceno vreme"..... i ne ocekujem da se povuces iz rasprave, znam da ces tako uraditi jer tako je bilo do sada.... i ti i marlon i jeremija i elvin, cela ta vasa ekipa DUDOVA..... cim te neko satera u cosak, ti nestanes i koliko sutra nastavis po starom.... zar nije to bio razlog onog vog PP-a.... gde si ispao jos jadniji i bedniji..... I opet ponavljam, razlika izmedju tebe i mene je sto ti nagadjas, a ja ne.... nastavi tako bice bolje neki drugi dan..... :lol:

:lol:

pa ne zelim da ti oduzimam "dragoceno vreme"..... i ne ocekujem da se povuces iz rasprave, znam da ces tako uraditi jer tako je bilo do sada.... i ti i marlon i jeremija i elvin, cela ta vasa ekipa DUDOVA..... cim te neko satera u cosak, ti nestanes i koliko sutra nastavis po starom.... zar nije to bio razlog onog vog PP-a.... gde si ispao jos jadniji i bedniji..... I opet ponavljam, razlika izmedju tebe i mene je sto ti nagadjas, a ja ne.... nastavi tako bice bolje neki drugi dan..... :lol:

:lol::lol::lol:blesani sa daskama:lol::lol:ahahahahahaaaa

ццц...
Па рече твој истомишљеник Жаре Перика Кораћ како је нешто најниже објављивати шта ти је неко рекао приватним каналом комуникације. Сећаш се, ономад кад су ставили Мики Мауса Божу Дерикожу Феминизираног на списак злочиначког удружења, заједно са Коштуницом и Мишковићем.
И право да ти кажем, ето и чедоид једном да буде у праву.

А ти спадаш на нивоа Боже Феминизираног... једино што ниси Војвода од Меридијан банке.

Лепо се види завист у твојим редовима, и то овога пута уопште нисам ја приметио. Него, кажем ја форумском пајтосу: Шта мислиш да ли они мени завиде? А он ми одговара: Па добро си укапирао... Ето и мени некад треба да схватим, а нисам плавуша ;)

Ма си шефе, у праву си... Повлачим се из дускусије... Не плаћају мене да "пратим" по форумима :) :) :) :)

Једино што си успео ти је да усереш тему, али није ти то неки успех, пошто сви знамо да су маске пале, коме још није јасно нега гледа европајески плакат на почетку.

Ајде воздра, поздрави колеге у вртићу... Сећаш се да сам то нашао на оној адреси коју си ми дао.

ццц...
Па рече твој истомишљеник Жаре Перика Кораћ како је нешто најниже објављивати шта ти је неко рекао приватним каналом комуникације. Сећаш се, ономад кад су ставили Мики Мауса Божу Дерикожу Феминизираног на списак злочиначког удружења, заједно са Коштуницом и Мишковићем.
И право да ти кажем, ето и чедоид једном да буде у праву.

А ти спадаш на нивоа Боже Феминизираног... једино што ниси Војвода од Меридијан банке.

Лепо се види завист у твојим редовима, и то овога пута уопште нисам ја приметио. Него, кажем ја форумском пајтосу: Шта мислиш да ли они мени завиде? А он ми одговара: Па добро си укапирао... Ето и мени некад треба да схватим, а нисам плавуша ;)

Ма си шефе, у праву си... Повлачим се из дускусије... Не плаћају мене да "пратим" по форумима :) :) :) :)

Једино што си успео ти је да усереш тему, али није ти то неки успех, пошто сви знамо да су маске пале, коме још није јасно нега гледа европајески плакат на почетку.

Ајде воздра, поздрави колеге у вртићу... Сећаш се да сам то нашао на оној адреси коју си ми дао.

Vazi hocu.... kad bi ti jos napravio razliku izmedju Kneza i Kralja bilo bi dobro..... ali bitno je da je sledeca rec u imenu ulice Aleksandar.... :lol: :lol: :lol:

Nema zavisti..... svako ima neki talenat.... samo je pitanje kako ce ga iskoristiti i da li cega unaprediti.... ne mogu da budem zavistan kako ti kazes, jer knjizevnost nije moj talenat..... i da napisem hiljadu prica ne verujem da bi neka prosla..... ali ono sto umem to je da nadjem ili dobijem informaciju..... i opet tu je jos jedna razlika izmedju tebe i mene.... ja se ne zavaravam nekim stvarima, odnosno znam sta mogu, sta ne..... dok ti..... zivis u zabludi.... ali neka.... opet je i to bolje nego surova realnost.... kad dodjes do polovine svog zivota i onda se zapitas sta si postigao..... to ume da bude zajebano....

Прпа? Преко компјутера, не буди смешна.
Па ја могу да кажем да сам био тамо 1999. и да сам био лично са резервистима на граничном прелазу и шибао се са КПС-ом. Могла би да ми верујеш или не верујеш. Да ли би могла да провериш? Не. Можда ове последње догађаје... оно ако сам био на форуму, а иначе нисам, тешко да сам могао бити и тамо у акцији. Мада све може, давао сам ја и пре шифру Духа некима;-)

Иначе, био сам у рату, бар толико да знам шта то значи. Био сам у околини Горажда 1994. и у ПВО у Барајеву 1999. И ово сад можеш да ми верујеш на реч. Уопште није тешко преко нета бити храбар, и "прелазити границе". А ја сам све могуће одавно прешао:D

Извинио сам ти се зато што си рекла како је требало одавно да имамо добре везе са Русијом. Чедоиди и они који воле више америчко ***** него руску торту тако не говоре.

Иначе, тврдим да сам за бар нијансу храбрији (или луђи) од већине посетилаца форума, и то могу лако доказати. Ко ме се сећа знаће на шта мислим.

Pravilo broj 1: ne laprdaj puno o ratishtu, mestima, zbivanjima, vojnim poduhvatima... chovek se lako zanese i kaze nekad vishe nego shto treba na ovako javnom mestu.

Pravilo broj 2: bar u diskusiji sa mnom ne izigravaj psihologa :lol: niti da predostavljash da ja u neshto verujem ili ne. Obichno mediokriteti od ljudi vole da nametnu svoje misli i procene i nikako da zauzmu neki relativno neutralan stav, bez uvrede naravno ;)

Pravilo broj 3: drzi se teme koju si postavio u prvom postu, ne diskutuj o sebi kao personi :)

Pravilo broj 1: ne laprdaj puno o ratishtu, mestima, zbivanjima, vojnim poduhvatima... chovek se lako zanese i kaze nekad vishe nego shto treba na ovako javnom mestu.

Pravilo broj 2: bar u diskusiji sa mnom ne izigravaj psihologa :lol: niti da predostavljash da ja u neshto verujem ili ne. Obichno mediokriteti od ljudi vole da nametnu svoje misli i procene i nikako da zauzmu neki relativno neutralan stav, bez uvrede naravno ;)

Pravilo broj 3: drzi se teme koju si postavio u prvom postu, ne diskutuj o sebi kao personi :)

Ето сад бар знамо правила...
ОК, што се тебе и мене тиче могу и тако.
За прво си потпуно у праву.
Што се тиче правила 2, иначе много волим "неутралне"... мислим ипак ово је форум, дајемо одушка себи. Кориснији су ми они чедоиди који испаљују шупље пароле. Свакако забавнији, а форуми служе забави. И они кажу да долазе на форум ради забаве, ваљда су мазохисти :)
А тројка, па ето омакло се... Крену да ме рекламирају, а то мени иначе тешко пада:roll:

Logike? I šta, ako bi na KiM-u bilo više Srba nego šiptara, onda šiptari ne bi imali pravo na nezavisnost? Koliko mala teritorija mora da bude, a da je 'glavna' nacija u većini?
Da nam se ne desi da neko pogranično selo puno Hrvata, Mađara, Rumuna, Bugara itd traže svoju državu?:D

Ili, uvedimo pravilo: Na svakog ne-Srbina, po dva Srbina u komšiluku?

Ne govorim o tome. Govorim da je Kosovo bilo nekako "politichki zapushteno" decenijama. Nekad imam misli prosto da smo sami sebi zadali autogol. Problem je tinjao i tinjao i dostigao 99-te tachku kljuchanja. Druga dilema je ako smo vec izjavili zvanichno rat 99-te shto nismo sproveli do kraja tu ideju? s druge strane narod bi ponovo ginuo a ishod je nejasan. To su neke misli samo :-|

Чисто да вас подсетим. Тема није Косово, мада се Косово стално намеће као тема. И овде посебно, кад имамо у виду лицемерје од стране оних који би да "бране Косово приступањем ЕУ".
Тема је тоталитаризам домаћих "европејаца", који је дошао до изражаја у последњој председничкој кампањи.

Знаш шта, глупост је била 27. март 1941.
Али када си већ у срању, онда гледај ко ти је савезник, ко није.
Исто важи и сада.
Сви можемо да причамо како је Слоба направио срање, па и раније која је била наша одговорност. Али то не мења чињеницу ко се према нама понаша као пизда, и ко нам не може бити пријатељ.
Сад мени неки "реалиста" каже како пријатељства између држава нема, а ја га подсећам на циничне изјаве америчких и британских дипломата како им је Србија "пријатељ" (баш су тако рекли).

Закључак: у лето или јесен 1941. смо имали савезнике, имамо их и сада. У земљама које су одбиле да признају лажну државу. Само није више ни 1941, сада је, да се фигуративно изразим 1943. Прошле су битке код Стаљинграда и Ел Аламејна. Новом фашизму се ближи крај. То се види по томе колико је мало земаља признало Косово. Не рачунајући чланице НАТО нису успели ни 10 земаља да наватају...

Чисто да вас подсетим. Тема није Косово, мада се Косово стално намеће као тема. И овде посебно, кад имамо у виду лицемерје од стране оних који би да "бране Косово приступањем ЕУ".
Тема је тоталитаризам домаћих "европејаца", који је дошао до изражаја у последњој председничкој кампањи.

ako se meni obracash nema potrebe za persiranjem :lol::lol: :lol:
Shto se tiche teme moje lichno mishljenje je da Srbija nece propasti ako ne udje u Eu zajednicu...za sada samo to imam da iskazem.
Imala sam prilike da zivim na Zapadu i mogu slobodno reci da ono shto nash narod ima obichaj da kaze: spolja gladac a unutra jadac je nikad veca i kristalnija istina.
S tim shto ne mogu da vidim ako izaberemo taj put, shta je to shto nas cheka? krucijalna dilema

Знаш шта, глупост је била 27. март 1941.
Али када си већ у срању, онда гледај ко ти је савезник, ко није.
Исто важи и сада.
Сви можемо да причамо како је Слоба направио срање, па и раније која је била наша одговорност. Али то не мења чињеницу ко се према нама понаша као пизда, и ко нам не може бити пријатељ.
Сад мени неки "реалиста" каже како пријатељства између држава нема, а ја га подсећам на циничне изјаве америчких и британских дипломата како им је Србија "пријатељ" (баш су тако рекли).

Закључак: у лето или јесен 1941. смо имали савезнике, имамо их и сада. У земљама које су одбиле да признају лажну државу. Само није више ни 1941, сада је, да се фигуративно изразим 1943. Прошле су битке код Стаљинграда и Ел Аламејна. Новом фашизму се ближи крај. То се види по томе колико је мало земаља признало Косово. Не рачунајући чланице НАТО нису успели ни 10 земаља да наватају...

Nazalost jedan od osnivaca Predsednikove stranke je nedavno umro i nikada se nije izjasnio o 27.martu i spektaklu po Beogradskim ulicama.
Doticni je umro tamo gde se i sklonio nakon 1945. a to je slucajno bilo London.

Онда ни марш Националног строја није био лош догађај. Што да не, довео Давидовић Европу у Србију, хтели мало да се прошетају... То шта је тамо било 1941. или 1942. и није тако битно...
Недемократе су они који су хтели да их спрече, у Америци такав марш би био дозвољен. Слобода говора, бато!

Ovo podebljano implicira na nešto što su Srbi prihvatili kao veru...

Back